fbpx

Klanten vertellen

Via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem Google Reviews kunnen klanten aangeven wat ze vinden van de service van Integraalcampers Marknesse.

Goos Braker
18-10-2022
Integraalcampers Marknesse

Wat een leuk camper bedrijf, geweldig gezin die dit bedrijf runnen, veel aandacht en tijd als je de aankoop ophaalt, En onze aankoop is van top kwaliteit, een geweldige Carthago.

Abel Brinkema
11-09-2022
Integraalcampers Marknesse

We hebben een mooie camper gekocht bij Integraalcampers Marknesse. We zijn naar ons telefonische contact de volgende dag netjes ontvangen . We kregen de tijd om de camper te bekijken en daarna zijn we verder in gesprek gegaan met Lucien . En dat is allemaal goed gegaan zodat we de camper hebben gekocht . Het is mooie bedrijf het ziet er allemaal perfect uit en ze zijn allemaal vriendelijk TOP

Rocinta Mohan
28-05-2022
Integraalcampers Marknesse

Fantastische zaak, wij hebben hier een jaar geleden onze camper bus gekocht. In top kwaliteit, alles verliep soepel en gemakkelijk. Hoge kwaliteit campers en professionele aanpak.

Henk Weekhout
25-05-2022
Integraalcampers Marknesse

Buitengewoon fijne camperleverancier. Betrouwbaar, levert goede schone campers met garantie. Absoluut geen rommel. We kochten er een Carthago, tot in de puntjes verzorgd. Eigenaar met zijn familie hebben hier een klasse firma. Verwelkomd met koffie en gebak. Verrast!!

Dennis Opdam
08-05-2022
Integraalcampers Marknesse

We zagen onze droom-camper voorbij komen, 1 telefoontje en de zaak bleef speciaal voor ons open in de avond. Het ophalen 2 weken later was een unieke ervaring! Het was een feestje, de ontvangst, de persoonlijke aandacht, de heerlijke koffie, bloemen en de uitgebreide technische uitleg waren van ongekend niveau. Zo warm en met aandacht. Ook in de dagen na de aanschaf waar we nog extra vragen hadden en of garantie punten naar boven kwamen. Hier kunnen merk-dealers (ook niet camper dealers) echt iets van leren! We genieten volop van onze camper en ook al kunnen we ons nu niet voorstellen dat we ooit afscheid nemen van deze droom-bak, weet ik al waar ik de volgende haal (en welke :-)

dickjonkhof
25-03-2022
Integraalcampers Marknesse

Deze week onze hymer B678DL op mogen halen wat een pracht van een camper en wat een fijn bedrijf. Hoewel wij ervaren camperaars zijn hebben wij van de vakkundige uitleg toch nog wel eea opgestoken.Wij bevelen Integraalcampers Marknesse dan ook zeker aan als je op zoek bent naar een jonge goed uitgeruste camper met goede service. Fam Jonkhof

Koos van der Straaten
14-03-2022
Integraalcampers Marknesse

In Marknesse word je heel vriendelijk ontvangen en krijgt heldere uitleg en eerlijke antwoord op vragen. Ruime keuze uit mooie, jong gebruikte en uitstekende campers van uitsluitend A-merken. Wij hebben een hele mooie Niesmann+Bischoff iSmove gekocht en zijn daar zeer tevreden mee. De kleinere mankementen die we na aflevering constateerden zijn keurig en snel opgelost. Een mooi bedrijf. Onze dank aan Lucien en Sandra en the next generation Leon en Chantal en zeker ook aan Patrick die technisch alles in goed banen heeft geleid.

Chris Kreuning
05-03-2022
Integraalcampers Marknesse

Na veel rondkijken door heel nederland om een indruk te krijgen wat er nu op de markt is kwamen we uiteindelijk tot de conclusie dat een integraal camper was wat we zochten. Bij integraalcampers Marknesse kwamen we binnen en voelden ons direct welkom. De eigenaar en zijn vrouw namen alle tijd voor ons om ons goed voor te lichten en alle campers te bezichtigen. Al snel was onze keuze gemaakt en hebben we de deal beklonken. Ook bij de afhandeling van de papierwinkel en afsluiten van verzekering waren ze zeer behulpzaam. Al met al een heel fijn bedrijf!

job hottentot
01-03-2022
Integraalcampers Marknesse

Na maanden zoeken hebben we bij Integraal campers in Marknesse eindelijk de juiste Hymer camper gevonden die we zochten voor een redelijke prijs. Wat een geweldig bedrijf: goeie inkoop van jonge campers, aardige betrouwbare verkopers en een eigen werkplaats met een zeer ervaren monteur. Bij het ophalen van de camper zijn we feestelijk ontvangen met koffie, een goede instructie en ook nog een bloemetje. Toen na een week een paar kleine gebreken waren gevonden (en wat stormschade was ontstaan) werd dit allemaal gratis en professioneel verholpen. Onze complimenten voor jullie en bedankt voor de geweldig goede service!

Beoordelingen 1 - 9 van 62
1 2 3 4 5 ... > >>
div Bel ons direct Bel ons direct