fbpx

Klanten vertellen

Via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem Google Reviews kunnen klanten aangeven wat ze vinden van de service van Integraalcampers Marknesse.

Jos Peek
13-07-2024
Integraalcampers Marknesse

Fantastisch geholpen top.

Joop Sloots
07-07-2024
Integraalcampers Marknesse

Ruimaanbod Campers. Valt tegen, had na het zien van de advertentie iets meer verwacht.Maar wel goed te zien dat er veel tevreden klanten zijn. Ook heel belangrijk.

Daphne Kuster
04-07-2024
Integraalcampers Marknesse

Zeer hartelijk bedrijf die weten waar ze het over hebben. Perfecte campers top kwaliteit en als er iets is helpen ze je direct of het nou Nederland of Frankrijk is samen kom je tot een oplossing. Onwijs bedankt heren voor de top service het was een mooie reis voor ons allemaal met een boel kilometers. Groeten, Barry Roks

Angeline Vrijlandt
12-06-2024
Integraalcampers Marknesse

Vandaag onze prachtige Hymer opgehaald bij dit geweldige familiebedrijf! De camper stond in vol ornaat binnen blinkend klaar met de luifel uit. Na de koffie nam Leon uitgebreid de tijd om alle snufjes en technische dingetjes van onze nieuwe aanwinst uit te leggen. Vanaf het eerste contact voelde dit bedrijf goed. De persoonlijke benadering waardeerden wij zeer en deed ons besluiten om bij dit (niet te grote) bedrijf onze camper te kopen. Er is een mooi overzichtelijk aanbod van jonge tweedehands campers. Een aanrader dus!!

Baatjes & Beau
11-06-2024
Integraalcampers Marknesse

Wat een top bedrijf. Ik had Lucien jaren geleden gesproken op de Caravana in Leeuwarden, maar nog nooit een bezoek aan de zaak gebracht. Moest er toch een keer van komen, nb ben er nog geslaagd voor een nieuwe camper ook. Top locatie en super goed geïnformeerd en geadviseerd. 👊👌👍🏻

c Buys
03-06-2024
Integraalcampers Marknesse

Paar weken geleden gebruikte Hymercamper gekocht bij Integraalcampers Marknesse Vriendelijk ontvangen , goede uitleg, namen alle tijd voor je. ondanks dat het al na 5 uur was. Na 2 keer weekeinde mee weg te zijn geweest moesten we nog even naar ze terug voor een paar kleine foutjes . We werden gelijk geholpen, weer alle tijd voor ons, de service was geweldig en we gingen helemaal tevreden naar huis.

Karin Van Brakel
29-05-2024
Integraalcampers Marknesse

Sinds kort zijn wij de trotse eigenaars van een prachtige camper die wij bij Integraal Campers Marknesse hebben gekocht. Wat een TOP bedrijf is dit! Aan alles is te merken dat deze familie weet waar ze het over hebben, dat straalt veel vertrouwen uit. Ook de service is subliem, je kunt er altijd terecht met vragen en het wordt ook altijd opgelost. Bedankt en tot ziens! Hartelijke groeten familie Wilbrink

Joyce Kuijntjes
11-05-2024
Integraalcampers Marknesse

In april onze eerste camper hier mogen kopen. Vanaf het allereerste contact een super goed gevoel. Wat een fijne beleving was dit! Het ophalen van de camper was oprecht een feestje, ze nemen alle tijd en leggen alles geduldig uit! Nu de eerste nachten in de camper erop zitten en wat zijn we enorm blij met onze aankoop!

Cees Van Wetten
05-05-2024
Integraalcampers Marknesse

Zaterdagmiddag kwamen wij met onze "water lekkende" camper aan bij Integraalcampers Marknesse. We werden direct uitstekend geholpen, ondanks dat wij geen klant waren en een ander merk camper hebben. Leon stond direct klaar voor ons en had het probleem snel verholpen. Hierdoor konden we onze vakantie gelukkig weer voortzetten. Daarbij kregen wij ook nog eens heel gastvrij een heerlijk kopje koffie van Chantal aangeboden. Wat een topservice, jullie krijgen een 10 van ons. Zeer bedankt Leon en Chantal!!! Met vriendelijke groet van Cees en Coby

Beoordelingen 1 - 9 van 100
1 2 3 4 5 ... > >>
Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct