fbpx

Klanten vertellen

Via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem Google Reviews kunnen klanten aangeven wat ze vinden van de service van Integraalcampers Marknesse.

Gianni Agosti
19-02-2024
Integraalcampers Marknesse

Koelkast probleem en een geluidsprobleem met onze radio / navigatie. Koelkast was zo opgelost en na wat tips over het gebruik weer helemaal tevreden. Het probleem radio / navigatie was even zoeken maar uiteindelijk gevonden en vakkundig opgelost. Wij zijn zeer te spreken over het ontvangst en de klantvriendelijk van dit bedrijf, een echte aanrader.

Alwin ter Huurne
10-02-2024
Integraalcampers Marknesse

Er zijn al veel lovende reviews over Integraalampers Marknesse en de familie van Regenmortel en ik kan dit alleen maar onderschrijven. Ik heb er een prachtige iSmove gekocht en een tevens prachtige Hymer in bemiddeling verkocht. Beide transacties zijn soepel en zonder problemen afgerond. Samengevat: toppie!!

Wim de Vries
02-02-2024
Integraalcampers Marknesse

Prima service en contact. Zeer vriendelijke en deskundige klantgerichte wijze van handelen!

Aad De Graaf
27-01-2024
Integraalcampers Marknesse

Fijne mensen die weten waar ze het overhebben En goed advies mee gekregen

Stephan Hendrikx
26-01-2024
Integraalcampers Marknesse

Zeer vriendelijk, eerlijk en een perfecte service. Een echt familie bedrijf met passie voor topcampers.

Bob De leeuw
26-01-2024
Integraalcampers Marknesse

Problemen met de pas gekochte camper zeer goed en netjes opgelost

Jeannette Jogems
26-01-2024
Integraalcampers Marknesse

We werden vriendelijk geholpen en hebben veel informatie en tips gekregen. Ja een camper kost veel geld maar hier kregen we het gevoel dat we waar kregen voor ons geld.

Sjaak de Vries
26-01-2024
Integraalcampers Marknesse

De aanschaf van onze Hymer camper bij Integraal Marknesse was een plezierige ervaring. De familie van Regenmortel heeft aandacht voor de kopers, heeft door jarenlange ervaring veel deskundigheid in huis en is servicegericht totdat de levering van de camper voor beide partijen naar tevredenheid is afgehandeld.

Carlo Rijsdijk
25-01-2024
Integraalcampers Marknesse

Wat een fantastisch familie bedrijf, dit is al de tweede camper die wij de afgelopen 3 jaar hebben gekocht, de keuze voor Integraalcampers Marknesse is niet moeilijk, je wordt behandeld als Koning, de klant staat centraal en ze doen hun uiterste best je thuis te laten voelen. Een sterk punt is hun Service en garantie afhandeling, fantastisch, geen gemor, geen kleine lettertjes , de klant moet tevreden zijn😊 Dus bent u op zoek naar een goede Camper, hij staat zeker bij Integraalcampers Marknesse, Groet Carlo en Cobi Rijsdijk

Beoordelingen 1 - 9 van 87
1 2 3 4 5 ... > >>
Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct