fbpx

Klanten vertellen

Via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem Google Reviews kunnen klanten aangeven wat ze vinden van de service van Integraalcampers Marknesse.

Rene van Regenmortel
01-08-2021
Integraalcampers Marknesse

Super Hymer Campers en ruime keus 👍

ERIC HOUTVESTER
28-07-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Peter De Graaf
13-07-2021
Integraalcampers Marknesse

We kregen het adres door van een kennis die hier zijn Hymer had gekocht en heel te vreden was over de service, want met aandacht voor service en luisteren naar wat de klant aangeeft, is voor ons 1 van de redenen geweest om een te gaan kijken bij Intergraalcampers Marknesse. Aangekomen werder we onthaald met koffie. Daarna uitgebreid de tijd kunnen nemen om in de door ons gewenste Hymer T674SL camper te kijken. Op al onze vragen kregen wij direct antwoord. Toe hebben we besloten de camper te kopen. We hebben de camper nu twee weken en zijn net voor de eerste keer een weekend weg geweest. We hebben wat kleine dingen ervaren die verholpen moeten worden maar verwachten met de 3 maanden extra garantie geen problemen met het oplossen hiervan. Wij zijn zeer te spreken over het bedrijf en raden iedereen het aan om eens een bezoek te wagen als u denkt aan het aanschaffen van een camper en specifiek als het gaat om een Hymer. Want nogmaals, SERVICE IS HEEL BELANGERIJK EN DAN BETAAL IK LIEVER IETS MEER. Wij gaan genieten en zullen nog wel eens wat plaatsen in de loop van dit jaar en u kunt onze reactie volgen hoe wij de eerste maanden incl garantie zullen ervaren met onze camper. Fam. P de Graaf. Hymer T674SL.

Ton Gerritsen
12-07-2021
Integraalcampers Marknesse

Mooi familiebedrijf waar ze begrijpen wat een klant is.

mitchell
21-06-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Joost van Gils
17-06-2021
Integraalcampers Marknesse

Recent een hele mooie Hymer camper gekocht bij Integraalcampers Marknesse. Erg tevreden over de manier waarop Lucien en Sandra ons geholpen hebben in het aankoop proces. Fijne ontvangst (meerdere keren) en nemen echt alle tijd om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de verschillende campers, dit onder het genot van een kopje koffie en een versnapering. Daarnaast duidelijke afspraken over eventuele verdere stappen in het aankoop proces. De aflevering zelf verliep zeer soepel, professioneel geregeld waarbij aan de kleinste details gedacht wordt om het de klant makkelijk te maken. En tot slot, voor ons eigenlijk het belangrijkste, de aftercare. Zoals contact opnemen na de eerste rit om te verifiëren of alles goed is gegaan. En in ons geval ook de telefoon opnemen op 2e pinksterdag en ondersteuning verlenen in het gebruik. Echt top, kortom een aanrader mocht je op zoek zijn naar een mooie camper. Joost en Astrid

Marco Jochem
02-06-2021
Integraalcampers Marknesse

Na wat “aanloop problemen”, uitstekend uit de brand geholpen (inclusief de hartelijke ontvangst en koffie met lekkere koek) door intregaalcampers. Nogmaals dank hiervoor!

Tinus Jong
25-05-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Jan Beens
11-05-2021
Integraalcampers Marknesse

We zijn zeer tevreden over het contact en de service van dit warme familiebedrijf. Dit zijn mensen die je idd. nog op hun blauwe ogen kunt vertrouwen.

P D
17-04-2021
Integraalcampers Marknesse

Bijna 3 maanden genieten we nu van onze bijna nieuwe Hymer camper van Integraalcampers Marknesse. Niets dan lof over de service die ze toezeggen en ook daadwerkelijk nakomen nadat je de deur bent uitgereden. Dag en nacht staan ze voor je klaar. Sleutelwoorden zijn: kwaliteit, betrouwbaarheid en een zeer goede aftersales. Bovendien is het een hartstikke leuk en goed georganiseerd familiebedrijf, die we zeker aan iedereen aanbevelen. Pieter en Marian.

r nieuwstraten
09-04-2021
Integraalcampers Marknesse

Het betreft hier een mooi familiebedrijf waar mijn vrouw en ik hartelijk ontvangen werden. Professionele verkoop van de mooie camper die we daar vonden en deze werd correct afgeleverd met een prettige uitleg van zoon Leon. Intussen zorgden de dames voor accurate administratieve afhandeling. Overal werd aan gedacht, van het welkomstbord bij binnenkomst tot aan de vreugdevolle levering met bloemen en foto. Tiptop! Heel erg bedankt hiervoor en we hopen mooie kilometers te maken met deze prachtige camper.

Sofies Keuze
17-03-2021
Integraalcampers Marknesse

Mooie en ruime zaak met de betere en jongere hamer campers. Een familiezaken die absoluut weten war er te koop is en wat ze zelf verkopen. Prima service.

Marc De Cleir
04-03-2021
Integraalcampers Marknesse

Heel goede ontvangst. Iedereen vriendelijk. Persoonlijke aandacht. Zeer correct met alle afspraken. Hele goede communicatie van verkoop tot aflevering. Uitgebreide aflevering. Het was een fantastische ervaring. Wij zijn zeer dankbaar.

Patrick Verberne
08-02-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Michael Schwendemann
08-02-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Domien Leemans
30-01-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Hanny van leest
06-01-2021
Integraalcampers Marknesse

Wij zijn zeer tevreden over Integraalcampers Marknesse. Vriendelijk en gastvrij ontvangst, ook zeker professioneel (bijvoorbeeld voor het in orde maken van de papieren en administratieve zaken). Luciën, Sandra, Chantal en Léon hebben service hoog in het vaandel staan. Binnenkort gaan we nog even terug omdat de rail voor de luifel niet geleverd kon worden ivm de feestdagen, maar we vertrouwen erop dat dit ook weer super geregeld gaat worden.

Theo Kooiman
06-01-2021
Integraalcampers Marknesse

Bedankt voor de super ontvangst bij het ophalen van de camper er is niets te veel als je vragen hebt. Bij zo een bedrijf hoef je niet verder te zoeken, TOP!!!

Edwin Bruggeman
04-12-2020
Integraalcampers Marknesse

lang overwogen om hier een camper te kopen. onze keuze is uiteindelijk toch op een nieuwe gevallen . Wel een super bedrijf. netjes correct en alle tijd voor uitleg. zelf nadat ik aangaf dat we een nieuwe gingen bestellen, kreeg ik te horen als er vragen zijn, bel gerust als we het weten delen we het graag. kom een keer langs met de nieuwe camper de koffie staat klaar.

Astrid Jurgens
15-11-2020
Integraalcampers Marknesse

Goede en gezellige binnenkomst. Vriendelijk benaderd en te woord gestaan.

Ron van den Bosch
05-11-2020
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Ron Eck van
14-10-2020
Integraalcampers Marknesse

Ongeveer 2 weken geleden onze camper opgehaald. Wat een hartelijk ontvangst. Hij stond keurig uitgestald en ook onze gemaakte afspraken bij de aankoop doorgelopen. Alles op en top op het eerste gezicht. Natuurlijk gelijk een weekend eropuit met de camper. Daar kwamen een paar mankementen naar voren. Contact opgenomen en meteen een afspraak ingepland. Alles naar volle tevredenheid opgelost. 100% service. Het vertrouwen wat we in jullie bedrijf hadden bij ons eerste bezoek hebben jullie zeken waargemaakt. Bedankt Lucien, Sandra en Leon Fam van Eck

Jeroen
11-10-2020
Integraalcampers Marknesse

Eerst een keertje kijken naar een mooie Hymer. Vriendelijke ontvangst en uitgebreide, eerlijke informatie. Tijdje twijfelen en toen nog een keer naar Marknesse. Helaas was onze eerste keus inmiddels verkocht. Gelukkig staan er veel mooie campers. Wederom uitgebreid en goed geholpen. Nog even paar nachtjes over slapen en toen de knoop doorgehakt. Prachtige Hymer B680 met alles erop en eraan. Aflevering was goed voorbereid en aan alles werd (mee)gedacht. Goed en professioneel bedrijf. Zeer aan te bevelen, ook na de aankoop is de service prima!

Marion Koster
09-10-2020
Integraalcampers Marknesse

Vandaag onze camper mogen ophalen bij Integraalcampers Marknesse. Zeer hartelijk ontvangen en ze leveren hele nette service. Tijdens de aflevercontrole bleek dat de airco stuk was gegaan. Deze is geheel kosteloos direct vervangen. Alles is eerst uitgebreid nagekeken voordat de camper werd overgedragen. Verder hebben we een uitgebreide rondleiding met uitleg door de camper gehad, waarna we met een bos bloemen en een fles lekkere wijn vertrokken als trotse eigenaren van onze ‘nieuwe’ Hymer camper.

Sietse Vijver
03-10-2020
Integraalcampers Marknesse

Nette mensen,nette zaak, bij onderhandeling wat verassingen, maar zeer tevreden over afhandeling,afspraken zijn goed nagekomen,mooie voorraad campers.

Ineke de vreede
28-09-2020
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Jan Bosman
25-09-2020
Integraalcampers Marknesse

Ruim 2 weken geleden hebben wij onze Hymer opgehaald, na inruil vorige Hymer. Wij zijn direct op pad gegaan om alles uit te testen. Ontdekte enkele kleine gebreken, contact gezocht en zonder problemen is er een afspraak gemaakt voor herstel. Wij hebben het volste vertrouwen in Integraalcampers Marknesse.. Zeer toegankelijke omgang met Luciën en Sandra en hun deskundige zoon Léon Jan & Pia

Ellen Van Tol
16-09-2020
Integraalcampers Marknesse

Super goed bedrijf, erg vriendelijke mensen heel vriendelijk ontvangen goede service 👍

S Bleeker
14-09-2020
Integraalcampers Marknesse

Keurig en meteen gesprek

Geert Arends
31-08-2020
Integraalcampers Marknesse

Tijdens de terug reis van onze 3 weken durende rondreis door Scandinavië, kwamen we er achter dat onze 3 jaar oude camper het toch net niet was. Dus besloten we op zoek te gaan naar een andere. Zo stranden we op de laatste dag in Marknesse, waar we gingen kijken naar de Hymer campers. Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen! Uiteindelijk viel ons oog op de bmc i 690. Een geweldige camper en na ook nog een proefritje te hebben gemaakt, konden we er geen afscheid meer van nemen. We besloten tot koop over te gaan. En yesssss!!!!, vier dagen erna konden we hem al gaan ophalen. Na 4 slapeloze nachten 😂 , werden we een tweede keer hartelijk ontvangen. De aflevering werd dan ook een echt feestje. Na een uitgebreide rondleiding met uitleg door de camper werden we verrast met verschillende cadeautjes en een prachtig boeket bloemen. Het was een ware vip behandeling . Dit in tegenstelling tot de aflevering van onze vorige camper (bij een ander bedrijf). Dus team intergraal campers Marknesse : Een dikke tien!!!!! Geert en Nathalie uit kerkrade (limburg)

Koen Minnema
22-08-2020
Integraalcampers Marknesse

De eigenaren zijn vriendelijk. Bereid om advies te geven, maar niet opdringerig aanwezig. Er staat een mooie collectie integraalcampers. Het bedrijf ziet er bovengemiddeld netjes uit.

B.J.C. aan de Stegge
30-07-2020
Integraalcampers Marknesse

We zijn zeer prettig geholpen door Lucien en Sandra.en Leon Ze hebben een mooie collectie jonge campers staan . We hebben een camper gekocht en na de aankoop hebben wij door Leon hun zoon een zeer uitgebreide uitleg gekregen hetgeen wij als zeer prettig hebben ervaren. Tijdens onze eerste trip hadden wij nog enkele vragen die elke uitstekend via de mail of telefonisch beantwoord zijn. Kortom Top Familiebedrijf.

Ron Van Barneveld
25-07-2020
Integraalcampers Marknesse

Heel vakkundig voorgelicht, uitstekend geholpen. Zeker even gaan kijken😁

kenter kenter
20-07-2020
Integraalcampers Marknesse

Half maart hebben wij een camper gekocht in Marknesse, we zijn daar vriendelijk en professioneel geholpen! Er waren een paar ongemakken bij de camper maar die zijn vlot, zelfs nog even na de verstreken garantie termijn meer dan keurig gemaakt. Wij zijn zeer tevreden en raden Integraalcampers Marknesse zeker aan.

Jan R. Stam
20-07-2020
Integraalcampers Marknesse

Wij zijn op de dolle pof naar Marknesse gereden en niet met de verwachting al een camper te kopen. Ruim een uur later waren we de trotser bezitter van een prachtige Hymer/Mercedes Benz van amper 1 jaar oud. Het gevoel was direct goed en over en weer vertrouwen om snel zaken doen.

Beoordelingen 37 - 45 van 71
Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct