fbpx

Wilt u uw camper verkopen?

Bent u in het bezit van een integraal of half-integraalcamper, maar wilt u om welke reden dan ook afscheid nemen van uw gebruikte camper? Net als de aankoop van een camper, is ook het afscheid nemen vaak een emotioneel moment.

Lukt het, bijvoorbeeld door afnemende gezondheid, niet meer om te genieten van het reizen met een camper? Of zijn er andere familie- of privé omstandigheden waardoor u afscheid moet nemen? Met de verkoop van uw camper sluit u een periode van mooie reizen en dromen af.

Natuurlijk kunnen er ook andere redenen zijn waardoor u uw camper verkopen wilt. Bijvoorbeeld omdat u een andere camper zoekt of heeft gevonden. Of omdat u voor een andere vorm van vakantie vieren of reizen kiest die op dit moment beter aansluit bij uw wensen.

Wat de reden ook is, net als bij de aankoop van een camper, is een goede begeleiding en correcte afhandeling erg belangrijk. Als familiebedrijf Integraalcampers Marknesse ontzorgen wij u dan ook graag bij het verkopen van uw camper, want meestal is afscheid nemen al vervelend genoeg.

Wij nemen graag uw gebruikte Hymer, Carthago of Niesmann + Bischoff van u over of verkopen deze voor u in bemiddeling. Meer informatie over het verkopen van uw camper in consignatie vindt u hier.

Bent u benieuwd hoe wij werken of hoe anderen onze inkoop hebben ervaren? Lees dan hieronder hoe wij werken en wat de ervaringen zijn van mensen die u voorgingen.

Voordelen

  • Snel geregeld in 3 eenvoudige stappen
  • Korte lijntjes en persoonlijk contact
  • Geen gedoe om zelf uw camper te verkopen
  • Geen ingewikkelde voorwaarden
  • Specialist in jong gebruikte Hymer, Carthago en NIESMANN + BISCHOFF
camperverkoop site

Familie S. vertelt over hun ervaring

“Om gezondheidsredenen moesten wij onze camper helaas verkopen. Wij vonden het belangrijk onze Carthago camper te verkopen bij het juiste bedrijf en nieuwe eigenaren bij te maken met onze camper.

Gelijk hebben we een afspraak gemaakt om langs te komen met onze camper. We werden warm onthaald door de familie en het voelde direct vertrouwd. De afspraken werden open en eerlijk met elkaar besproken. Er waren geen ingewikkelde voorwaarden, maar Integraal campers Marknesse vertelde ons: Wij gaan de camper gewoon voor u verkopen! Er waren geen belemmeringen als wij de camper eerder wilde terughalen. Dit alles was gebaseerd op vertrouwen en dat vonden we erg belangrijk. Alle afspraken zijn heel nauw nagekomen, daar zijn we heel blij mee.”

Familie S.

Lees hier het hele verhaal

Hoe werken wij?

Uw camper verkopen in 3 eenvoudige stappen
  1. U belt of mailt ons. Graag horen en zien we de details van uw camper en aan de hand hiervan bespreken we samen de mogelijkheden.
  2. Nadat we de camper gezien hebben, dit kan ook door middel van foto’s, doen we u een bod.
  3. Wanneer we een prijs overeenkomen, brengt u de camper bij ons en handelen we alle zaken af onder het genot van een kopje koffie aan onze ‘familietafel’. U gaat naar huis met het afgesproken bedrag op uw rekening en de vrijwaring van de camper.

Zo makkelijk en snel kan het gaan.

Camper kopen

J. deelt zijn ervaring

Wij hadden goede ervaringen met Integraal Campers Marknesse en omdat wij de camper ook hier hadden gekocht leek het ons handig om deze ook weer via hetzelfde bedrijf te verkopen. Luciën kende de camper en wilde deze graag van ons inkopen. Wij zijn zelf ook een familiebedrijf en Integraal Campers Marknesse ook, dat gaf herkenning.

We maakten een afspraak om de camper te verkopen en daarna ging het heel snel. Nadat we overeengekomen zijn over de prijs brachten wij de camper en kon Integraal Campers Marknesse de camper weer verkopen”

J.

Lees hier het hele verhaal
verkopen camper

Zelf verkopen of uit handen geven?

  1. Zelf uw camper verkopen

Er zijn verschillende manieren om uw camper te verkopen. Bijvoorbeeld via websites als Marktplaats, via een campermakelaar, een camper opkoper, een camperdealer of camperbedrijf.

Het liefst wilt u zo snel en makkelijk mogelijk uw camper verkopen, zonder al te veel gedoe. Wanneer u via bijvoorbeeld Marktplaats uw camper wilt verkopen, bent u zelf verantwoordelijk voor alles wat daarbij komt kijken; van het maken van foto’s, het beantwoorden van alle vragen, het plannen en begeleiden van bezichtigingen tot het sluiten van de koop.

Wat we vaak horen is dat er dan veel vragen of lage biedingen komen, waar u niet op zit te wachten. Ook moet u beschikbaar zijn voor (vreemde) potentiële kopers die langskomen en uw camper kritisch bekijken om de prijs naar beneden te krijgen. Dit kost ongemerkt veel tijd en energie.

Voor kopers zijn er ook een aantal risico’s waar u als verkoper misschien niet altijd bij stilstaat. De koper koopt een camper zonder garantie, zonder uitgebreide camper check en zonder de deskundige ervaring van een erkend bedrijf. Daarnaast gaat het om grote bedragen. Dit alles maakt het kopen van een camper bij een particulier fraudegevoelig en risicovol. Beide partijen moeten erop vertrouwen dat de ander te goeder trouw handelt.

Campers inkopen en verkopen is onze specialiteit en wij nemen u dan ook graag dit proces uit handen, zodat u snel en zonder gedoe verder kunt.

Via Integraalcampers Marknesse

Wanneer wij de camper van u overnemen, bent u gelijk van alle rompslomp af. Wij nemen al het papierwerk op ons en u gaat met het geld op de rekening en de vrijwaring van de camper naar huis. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de camper wordt verkocht en nieuwe dromen kan waarmaken.

 

verkoop camper

Familie Boer vertelt

“Naar aanleiding van het prettige telefoongesprek met Luciën zijn we snel tot overeenstemming gekomen. Wij hebben de foto’s van onze camper gestuurd en daarna waren we er samen snel uit. We brachten de camper naar Marknesse, waar Luciën en Leon erg enthousiast waren over onze Carthago camper die vele extra opties bevat. Onder het genot van een kopje koffie werden de papieren en het financiële gedeelte afgehandeld.

Het prachtige familiebedrijf voelde vertrouwd aan. De familie had aandacht voor ons en onze (reis) verhalen. We zijn erg tevreden over de afwikkeling. Binnen een paar dagen was het geregeld, van een telefoontje naar het afleveren van de camper in Marknesse. Zeker een aanrader.”

Familie Boer

Lees hier het hele verhaal

Ook uw camper verkopen?

Heeft u vragen over het verkopen van uw camper? We bespreken graag de mogelijkheden om uw camper in te kopen. Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Neem contact op

Veel gestelde vragen over het inkopen van uw camper

Wij zijn specialist in jong gebruikte Hymer, Carthago en NIESMANN + BISCHOFF campers. Dit zijn de merken die wij inkopen. Aan de ene kant omdat we hier veel ervaring mee hebben, aan de andere kant omdat onze klantenkring ons hiervoor goed weet te vinden. Andere merken kunnen wij helaas niet inkopen.

Neem contact met ons op, dat kan via mail of telefoon: 0527 305030.
Het liefst ontvangen we foto’s en alle informatie van uw camper via de mail. Aan de hand daarvan  bespreken we alle verdere details en kijken we of we een prijs overeen kunnen komen.

Wanneer we een prijs overeengekomen zijn, kunt u de camper bij ons in Marknesse komen brengen. We zullen een korte check van de camper doen en alle zaken voor u afhandelen onder het genot van een kopje koffie. We doen direct de betaling en zodra het geld op uw rekening staat, ontvangt u de vrijwaring van de camper. Hiermee kunt u de verzekering opzeggen.

Geen probleem! Vaak kunnen wij aan de hand van foto’s van zowel de binnen- als de buitenkant en de beschikbare opties een goed beeld krijgen van uw camper. Op basis hiervan kunnen wij u een bod doen. Mocht u na het overeenkomen niet in de gelegenheid zijn de camper te brengen, dan kunnen wij deze ook bij u ophalen.

U kunt ons altijd bellen op 0527 305030 of mailen op [email protected].  Wij helpen u graag!

Klanten vertellen

Via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem Google Reviews kunnen klanten aangeven wat ze vinden van de service van Integraalcampers Marknesse.

Lees reviews
Uitstekend
4.8
Vandaag onze prachtige Hymer opgehaald bij dit geweldige familiebedrijf! De camper stond in vol ornaat binnen blinkend klaar met de luifel uit. Na de koffie nam Leon uitgebreid de tijd om alle snufjes en technische dingetjes van onze nieuwe aanwinst uit te leggen. Vanaf het eerste contact voelde dit bedrijf goed. De persoonlijke benadering waardeerden wij zeer en deed ons besluiten om bij dit (niet te grote) bedrijf onze camper te kopen. Er is een mooi overzichtelijk aanbod van jonge tweedehands campers. Een aanrader dus!!
Response from the owner: Hartelijk dank voor jullie mooie review. Heel fijn te horen dat jullie het zo ervaren hebben, daar doen we het voor :-)! Geniet met jullie prachtige camper!
Wat een top bedrijf. Ik had Lucien jaren geleden gesproken op de Caravana in Leeuwarden, maar nog nooit een bezoek aan de zaak gebracht. Moest er toch een keer van komen, nb ben er nog geslaagd voor een nieuwe camper ook. Top locatie en super goed geïnformeerd en geadviseerd. 👊👌👍🏻
Response from the owner: Super te horen :-)! Hartelijk dank voor jullie mooie review!
Paar weken geleden gebruikte Hymercamper gekocht bij Integraalcampers MarknesseVriendelijk ontvangen , goede uitleg, namen alle tijd voor je.ondanks dat het al na 5 uur was.Na 2 keer weekeinde mee weg te zijn geweest moesten we nog even naar ze terug voor een paar kleine foutjes .We werden gelijk geholpen, weer alle tijd voor ons, de service was geweldig en we gingen helemaal tevreden naar huis.
Response from the owner: Hartelijk dank voor jullie review 🙂 Heel graag gedaan en heel veel camperplezier!
Sinds kort zijn wij de trotse eigenaars van een prachtige camper die wij bij Integraal Campers Marknesse hebben gekocht. Wat een TOP bedrijf is dit! Aan alles is te merken dat deze familie weet waar ze het over hebben, dat straalt veel vertrouwen uit. Ook de service is subliem, je kunt er altijd terecht met vragen en het wordt ook altijd opgelost.Bedankt en tot ziens!Hartelijke groeten familie Wilbrink
Response from the owner: Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn te horen 🙂 Heel veel plezier met jullie prachtige camper!
In april onze eerste camper hier mogen kopen. Vanaf het allereerste contact een super goed gevoel. Wat een fijne beleving was dit! Het ophalen van de camper was oprecht een feestje, ze nemen alle tijd en leggen alles geduldig uit! Nu de eerste nachten in de camper erop zitten en wat zijn we enorm blij met onze aankoop!
Response from the owner: Hartelijk dank voor jullie mooie review! Fijn dat jullie genieten van jullie camper en dat jullie het zo hebben ervaren 🙂 Heel veel plezier nog met jullie prachtige camper!
Zaterdagmiddag kwamen wij met onze “water lekkende” camper aan bij Integraalcampers Marknesse. We werden direct uitstekend geholpen, ondanks dat wij geen klant waren en een ander merk camper hebben. Leon stond direct klaar voor ons en had het probleem snel verholpen. Hierdoor konden we onze vakantie gelukkig weer voortzetten. Daarbij kregen wij ook nog eens heel gastvrij een heerlijk kopje koffie van Chantal aangeboden. Wat een topservice, jullie krijgen een 10 van ons. Zeer bedankt Leon en Chantal!!! Met vriendelijke groet van Cees en Coby
Response from the owner: Hartelijk dank voor jullie mooie review! Fijn dat we jullie snel weer op weg hebben kunnen helpen, hele fijne vakantie!
Prettig ontvangen en te woord gestaan.
Response from the owner: Hartelijk dank voor uw review 🙂
Wat een gastvrij en persoonlijk ontvangst door de mensen van integraalcampers Markenesse. Ook het plaatsen van de veloslide en een rek in onze garage is zeer professioneel gedaan. Wij zijn er erg blij mee en erg tevreden over de service van dit fijne bedrijf.
Response from the owner: Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn te horen 🙂 Heel graag tot ziens!
Een keurig bedrijf waar alle Campers in een mooie hal worden tentoongesteld. Vriendelijke eigenaar die met zijn vrouw de tijd namen om naar onze wensen te luisteren en samen ’n kopje koffie te drinken. Wij kijken met regelmaat naar de overzichtelijke website in de hoop te kunnen slagen voor een toekomstige andere Camper.
Response from the owner: Hartelijk dank voor uw review! We hopen u binnenkort uw droomcamper te mogen leveren.
Anderhalf jaar geleden hebben we een Niesmann en Bieschoff gekocht. Het afhalen van de camper was een feest. Er wordt alle tijd voor je uitgetrokken, zodat je echt geniet van het ophalen van je aankoop.Nu na vele ritten naar tevredenheid, waren er een paar kleine dingetjes die opgelost moesten worden. Dat was zo gebeurd. Ook had ik gevraagd of er nogeens een uitgebreide rondleiding kon worden gedaan, in mijn camper. Daar er toch wat vragen waren, nadat we hem in gebruik hadden genomen.Word ik weer warm ontvangen, met een aangeklede koffie(kan). Kom daar niks tekort. Mocht op mijn gemak weer alles vragen. Wat een goede nazorg. Fantastisch bedrijf. Ik raad het iedereen aan! Ik kom zelf uit het zuiden, (tegen Zeeland aan) Het was weer een flinke rit, maar ik rij ernaartoe met een lach op mijn gezicht, en vertrek met een zeer tevreden gevoel. Bedankt weer voor alles!Veel succes met jullie mooie bedrijf.Met vriendelijke groet, P. Lauwen
Response from the owner: Dank jullie wel voor jullie bericht. veel plezier met jullie camper. Vrg Fam van Regenmortel.
Response from the owner: Hartelijk dank voor uw sterren!
Wat een fantastisch familie bedrijf, dit is al de tweede camper die wij de afgelopen 3 jaar hebben gekocht, de keuze voor Integraalcampers Marknesse is niet moeilijk, je wordt behandeld als Koning, de klant staat centraal en ze doen hun uiterste best je thuis te laten voelen.Een sterk punt is hun Service en garantie afhandeling, fantastisch, geen gemor, geen kleine lettertjes , de klant moet tevreden zijn😊Dus bent u op zoek naar een goede Camper, hij staat zeker bij Integraalcampers Marknesse,Groet Carlo en Cobi Rijsdijk
Response from the owner: Hartelijk dank voor jullie mooie woorden en aanbeveling :-)!
Weer supergoed en snel geholpen met een probleem aan de camper! Bedankt weer voor de topservice ! Chapeau
Response from the owner: Dank jullie wel 🙂 Heel graag gedaan en geniet er weer van!
Koelkast probleem en een geluidsprobleem met onze radio / navigatie.Koelkast was zo opgelost en na wat tips over het gebruik weer helemaal tevreden.Het probleem radio / navigatie was even zoeken maar uiteindelijk gevonden en vakkundig opgelost.Wij zijn zeer te spreken over het ontvangst en de klantvriendelijk van dit bedrijf, een echte aanrader.
Response from the owner: Dank jullie wel voor jullie reactie.
Er zijn al veel lovende reviews over Integraalampers Marknesse en de familie van Regenmortel en ik kan dit alleen maar onderschrijven. Ik heb er een prachtige iSmove gekocht en een tevens prachtige Hymer in bemiddeling verkocht. Beide transacties zijn soepel en zonder problemen afgerond. Samengevat: toppie!!
Response from the owner: Hartelijk dank voor uw mooie review, fijn te horen dat u het zo heeft ervaren.
Prima service en contact. Zeer vriendelijke en deskundige klantgerichte wijze van handelen!
Response from the owner: Fijn te horen 🙂 Hartelijk dank!
Zeer prettige ervaring!Zijn uiterts correct, staan achter hun product en komen 100% hun afspraken na.
Response from the owner: Hartelijk dank voor jullie mooie woorden 🙂
Response from the owner: Dank je wel Vrg
Response from the owner: Hartelijk dank voor jullie sterren :-)!
Fijne mensen die weten waar ze het overhebbenEn goed advies mee gekregen
Response from the owner: Dank u wel voor uw review!
Zeer vriendelijk, eerlijk en een perfecte service. Een echt familie bedrijf met passie voor topcampers.
Response from the owner: Hartelijk dank voor jullie mooie woorden :-)!
Problemen met de pas gekochte camper zeer goed en netjes opgelost
Response from the owner: Zoals het hoort 😉 Hartelijk dank.
We werden vriendelijk geholpen en hebben veel informatie en tips gekregen.Ja een camper kost veel geld maar hier kregen we het gevoel dat we waar kregen voor ons geld.
Response from the owner: Fijn te horen 🙂 Hartelijk dank!
De aanschaf van onze Hymer camper bij Integraal Marknesse was een plezierige ervaring. De familie van Regenmortel heeft aandacht voor de kopers, heeft door jarenlange ervaring veel deskundigheid in huis en is servicegericht totdat de levering van de camper voor beide partijen naar tevredenheid is afgehandeld.
Response from the owner: Hartelijk dank voor jullie mooie review :-)!
Twee jaar gelden kochten wij een prachtige Niesmann-Bischoff in Marknesse. Nu wilde wij toch een maatje groter. Na een kort bezoek in Marknesse om onze wensen door te spreken, hadden zij binnen enkele weken precies de Hymer MLI 780 gevonden die wij graag wilde. Een goede inruildeal was snel gemaakt. Wederom zeer tevreden over de kwaliteit en service.
Response from the owner: Hartelijk dank en super dat we jullie weer van dienst mochten zijn 🙂 Heel veel plezier met jullie prachtige camper!
Vandaag onze eerste camper, een Hymer T 578 CL, uit Marknesse gehaald. Een service en informatie zoals je van een dergelijk bedrijf mag verwachten. Ik had een lijstje met vragen (in twee weken vóór de aflevering bijeengespaard) en na de uitgebreide uitleg van Leon van Regenmortel bleken alle vragen de revue al te zijn gepasseerd. Volgens mij hebben we vanmiddag een zodanige informatie opgedaan dat ik met een gerust hart het avontuur kan gaan beginnen.
Response from the owner: Daar doen we het voor :-)! Hartelijk dank en heel veel reisplezier!
We hebben helaas nog geen reis kunnen maken vanwege de winter.We kijken heel erg uit naar het voorjaar. Dan kunnen wij onze mooie camper helemaal uitproberen.Bij Integraalcampers hebben wij een fijn en vertrouwd gevoel.Enige oneffenheden zijn na goed overleg netjes vergoed.
Response from the owner: Hartelijk dank :-)! Kom maar op met het voorjaar, geniet ervan!
Vanaf het allereerste contact voelden we ons gehoord en gezien door Lucien en Sandra. Uitstekend persoonlijk contact in de hele aankoopfase en ook tijdens de nazorg bij levering door Chantal en Leon. Open communicatie en.. alle afspraken zijn nagekomen.We zijn niet alleen uitermate tevreden maar zijn ook aangenaam verrast: het ophalen van de camper was een waar feestje 🍀🎉
Response from the owner: Fijn te horen dat jullie het zo ervaren hebben, daar streven we naar :-)! Hartelijk dank.
We zijn nu 5 maanden in het bezit van onze Carthago Chic e-line I50, en dit in volle tevredenheid.We reizen nu al die maanden rond en ik kan wel zeggen zonder problemen. Oké een paar kleine dingetjes bij een camper van 9 jaar oud die we zelf kunnen verhelpen. En je kunt deze mensen dag en nacht telefonisch om hulp vragen waarna je vriendelijk geholpen wordt.Dus… de volgende keer weer Integraalcampers Marknesse.
Response from the owner: Hartelijk dank voor jullie review, fijn te horen 🙂 en tot ziens!
Luciën en Sandra hebben ons vanaf ons 1e bezoek in Marknesse uitstekend geholpen. We hebben rustig de tijd gekregen om de camper die we op het oog hadden te bekijken. Toen we het na bedenktijd eens waren hebben we een proefrit gemaakt. Zouden we alsnog van de koop willen afzien, was dat geen probleem. Bij de aflevering werden we verrast met foto van onze camper op een groot beeldscherm. De uitleg over alle praktische zaken was ook top. Al met al een dikke 10!
Response from the owner: Heel fijn te horen :-)! Hartelijk dank voor deze mooie woorden!
Leuk zaken gedaan en weer onderweg in de zon🌞
Response from the owner: Hartelijk dank en geniet van de warmte en de zon!
Response from the owner: Hartelijk dank voor uw sterren!
Deze week onze Carthago opgehaald. Die stond brandschoon, gepoetst en met zonnescherm uit te shinen in de showroom, klaar voor vertrek. Luciën & Sandra onthaalden ons met koffie en lekkers, bloemen, cadeautjes en een lekkere fles bubbles. Na afhandelen van nog wat administratieve zaken (dank ook aan Chantal voor het voortraject) nam zoon Léon het over van zijn ouders met een zeer uitgebreide en adequate rondgang langs alle technische thema’s van ons nieuwe bezit. Chapeau Léon én bedankt! We hebben er alle vertrouwen in dat – in voorkomend geval – thema’s of probleempjes snel en soepel zullen worden opgelost door dit familiebedrijf. We kunnen dit geïnteresseerden dan ook zeker aanbevelen. Mario & Anneke (Zeeland)
Response from the owner: Goedemorgen.Dank je wel voor jullie prachtige review. we wensen jullie veel camper plezier toe.
Bedankt voor de goede service we zijn er fantastisch geholpen door de mensen het wordt prima opgelost als je vragen hebt ook Patrick de monteur is heel behulpzaam een pluim voor deze mensen
Response from the owner: Hartelijk dank nog voor jullie mooie review 🙂
Camper met hagelschade vanaf het Gardameer hier afgeleverd prima geholpen.
Response from the owner: Hartelijk dank nog voor uw review!
Na een korte zoektocht zijn we bij Integraalcampers Marknesse terecht gekomen. Een prettige ontvangst en een leuk gesprek, leidde tot de aankoop van een tweedehands Hymer 678. Wij hebben onze camper in maart 2023 opgehaald. Van de aflevering werd een leuk event gemaakt. We zijn de camper direct gaan gebruiken en liepen in de eerste maanden tegen enkele technische problemen op. Deze werden direct opgepakt en zijn keurig verholpen. In de tussen tijd hebben we onze eerste camper vakantie in Slovenië achter de rug. Deze is prima verlopen en de camper is ons prima bevallen. Al met al een prettige ervaring in het doen van zaken met de familie Regenmortel.
Response from the owner: Hartelijk dank nog voor uw review!
We hebben een mooie camper gekocht bij Integraalcampers Marknesse. We zijn naar ons telefonische contact de volgende dag netjes ontvangen . We kregen de tijd om de camper te bekijken en daarna zijn we verder in gesprek gegaan met Lucien . En dat is allemaal goed gegaan zodat we de camper hebben gekocht . Het is mooie bedrijf het ziet er allemaal perfect uit en ze zijn allemaal vriendelijk TOP
Response from the owner: Hartelijk dank voor jullie review, heel veel plezier van jullie mooie camper!
Response from the owner: Hartelijk dank nog voor uw sterren!
Wij schrijven eigenlijk nooit reviews maar willen nu toch onze positieve ervaring met integraal campers Marknesse delen.Wij zijn het volledig eens met voorgaande reviews betreft de fijne begeleiding bij de aankoop van onze camper. Wij hebben onze camper anderhalf jaar geleden gekocht bij familie Regenmortel en hebben er al 17000 km. mee gereden. Op één van onze reizen wilde de schotel niet naar beneden en hebben naar Marknesse gebeld. Je wordt op afstand geholpen om het probleem op te lossen. Dit jaar hadden we pech met de accu’s en na een telefoontje kregen we het advies om ze te vervangen. We hebben de rekening langs gebracht en deze werd direct vergoed. Je kunt altijd bij hen terecht met allerlei vragen en er wordt altijd naar een oplossing gezocht. Het is, zoals meerdere al schrijven, een heel fijn en eerlijk bedrijf.Jelle en Tecla uit Leeuwarden.
Response from the owner: Super te horen, hartelijk dank nog voor jullie mooie review 🙂
Het familiebedrijf Integraalcampers Marknesse van Familie Regenmortel is absoluut TOP 👌.Na een jaar zoeken kwamen wij via het internet daar de camper van onze dromen tegen.De Hymer B568 Premium Line met alle denkbare opties.Op ons e-mail contact ‘s-avonds werd snel gereageerd en een afspraak voor de volgende dag gemaakt. Wij werden er hartelijk ontvangen met koffie en koek. Hierna de camper bekeken en het was direct duidelijk dat dit hem moest worden.De familie Regenmortel was zeer meedenkend in het maken van de afspraken en het voelde goed.De aflevering was een feestje 🥳 met koffie, gebak en bloemen 🌺 en andere cadeautjes. Alle tijd werd er genomen om alle bijzonderheden van de camper uit te leggen.Kort hierna zijn we een weekje met de camper weggeweest. Er kwamen er enkele kleine mankementen na voren die wij vanwege een volgende vakantie graag snel opgelost wilden hebben.Na telefonisch contact kon ik er de volgende dag al terecht ondanks dat de monteur Patrick ziek was. Vader en zoon Lucien en Leon Regenmortel stroopten de mouwen op en het was leuk om te zien hoe beiden de kleine mankementen aan de camper in “no time” gezamenlijk oplosten. Niets was ze teveel.Toen de camper klaar was werd er gezamenlijk met de hele familie koffie gedronken. Hun samenwerking en onderlinge humor geeft de fijne verstandhouding nadrukkelijk weer.Ik geef ze een dikke 10.
Response from the owner: Hartelijk dank voor deze prachtige en uitgebreide review 😊.Heel fijn te horen dat jullie het zo hebben ervaren. We wensen jullie heel veel plezier met jullie droomcamper!
Wij hebben februari j.l.onze camper opgehaald en naar Portugal gereden daar kwamen we erachter dat de huishoudaccu’s slecht waren contact opgenomen met marknesse en daar kwam de oplossing vraag een offerte aan voor de accu’s en plaatsen daarvan ,dat hebben we gedaan en de volgende dag hadden we het geld op de rekening geweldigVera en Johnvan de Vlag
Response from the owner: Hartelijk dank 🙂 Fijn dat het naar tevredenheid is opgelost zo. Geniet ervan!
Prima service. Ook een probleem wat na de koop ontdekt werd is perfect opgelost
Response from the owner: Hartelijk dank, fijn te horen 🙂
Vriendelijke ontvangst, ze nemen de tijd voor je, camper wordt goed afgeleverd, duidelijke uitleg. Prima ervaring en een top camper.
Response from the owner: Dank jullie wel!Heel fijn om te horen 🙂
Prima correct geholpen en tot een overeenkomst gekomen.
Response from the owner: Hartelijk dank 🙂
Wat een geweldige service!Wij hadden een lijst met vragen over onze camper en kregen daarop uitgebreid antwoord en advies en dat terwijl wij onze camper een paar maanden geleden elders hadden gekocht.Wat een geweldige service!Nogmaals onze hartelijke dank.Ingrid en Gijs,
Response from the owner: Hartelijk dank en heel graag gedaan!We hopen dat jullie inmiddels lekker genieten met jullie camper!
Schitterende campers en een mooie showroom. Als je langs komt staat de koffie klaar.
Response from the owner: Hartelijk dank voor deze mooie review 🙂
Wij zijn zeer tevreden over Intergraalcampers te Marknesse.De familie van Regenmortel zijn hele fijne aardige en deskundige mensen.We zijn zeer goed geholpen bij de aankoop van onze camper .Goede uitleg gekregen over het gebruik en handelingen die we moeten uitvoeren bij gebruik van de camper onder het genot van koffie met koek.BedanktFien en Jan Ambrosius.
Response from the owner: Dank jullie wel voor jullie review, fijn om te horen. Heel veel camperplezier!
Een fantastisch adres voor als je een camper zoekt van de premium merken. Goed advies en een goede uitvoering van de extra’s die we hebben toegevoegd.Gisteren de camper opgehaald, waarbij we een allerwarmst ontvangst kregen. Na het noodzakelijke papierwerk een uitgebreide uitleg over de camper. Dank jullie wel!!
Response from the owner: Hartelijk dank voor jullie review. Fijn te horen dat jullie het zo hebben ervaren 🙂 Heel veel plezier!
We hebben onze tweede Hymer hier gekocht en we zijn heel tevreden over de service! Je wordt allerhartelijkst ontvangen met koffie aan de familietafel, je krijgt alle tijd om de camper die je op het oog hebt te bekijken, afspraken worden nagekomen, kortom de familie van Regenmortel heeft de expertise en weet wat een klant wil. De monteur (Patrick) is er één uit goud! Hij denkt proactief met je mee en weet waar hij over praat. Helaas komen we binnenkort niet terug, we zijn heel tevreden over onze camper 😉 maar wanneer je op zoek bent naar een camper, ga hier zeker kijken!
Response from the owner: Dank jullie wel voor jullie review, heel fijn om te horen 🙂 Wij zijn ook zeker heel blij met onze Patrick. Geniet van jullie prachtige camper!
js_loader

Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct