fbpx

Klanten vertellen

Via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem Google Reviews kunnen klanten aangeven wat ze vinden van de service van Integraalcampers Marknesse.

Michael Schwendemann
08-02-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dank u wel :-)

Domien Leemans
30-01-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dank u wel :-)

Hanny van leest
06-01-2021
Integraalcampers Marknesse

Wij zijn zeer tevreden over Integraalcampers Marknesse. Vriendelijk en gastvrij ontvangst, ook zeker professioneel (bijvoorbeeld voor het in orde maken van de papieren en administratieve zaken). Luciën, Sandra, Chantal en Léon hebben service hoog in het vaandel staan. Binnenkort gaan we nog even terug omdat de rail voor de luifel niet geleverd kon worden ivm de feestdagen, maar we vertrouwen erop dat dit ook weer super geregeld gaat worden.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dank jullie wel! Wat een heerlijke foto :-D

Theo Kooiman
06-01-2021
Integraalcampers Marknesse

Bedankt voor de super ontvangst bij het ophalen van de camper er is niets te veel als je vragen hebt. Bij zo een bedrijf hoef je niet verder te zoeken, TOP!!!

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank voor jullie mooie woorden :-)

Edwin Bruggeman
04-12-2020
Integraalcampers Marknesse

lang overwogen om hier een camper te kopen. onze keuze is uiteindelijk toch op een nieuwe gevallen . Wel een super bedrijf. netjes correct en alle tijd voor uitleg. zelf nadat ik aangaf dat we een nieuwe gingen bestellen, kreeg ik te horen als er vragen zijn, bel gerust als we het weten delen we het graag. kom een keer langs met de nieuwe camper de koffie staat klaar.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank voor uw review en u bent zeker van harte welkom tegen die tijd!

Astrid Jurgens
15-11-2020
Integraalcampers Marknesse

Goede en gezellige binnenkomst. Vriendelijk benaderd en te woord gestaan.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dank u wel voor uw review :-)

Ron van den Bosch
05-11-2020
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dank jullie wel :-)

Ron Eck van
14-10-2020
Integraalcampers Marknesse

Ongeveer 2 weken geleden onze camper opgehaald. Wat een hartelijk ontvangst. Hij stond keurig uitgestald en ook onze gemaakte afspraken bij de aankoop doorgelopen. Alles op en top op het eerste gezicht. Natuurlijk gelijk een weekend eropuit met de camper. Daar kwamen een paar mankementen naar voren. Contact opgenomen en meteen een afspraak ingepland. Alles naar volle tevredenheid opgelost. 100% service. Het vertrouwen wat we in jullie bedrijf hadden bij ons eerste bezoek hebben jullie zeken waargemaakt. Bedankt Lucien, Sandra en Leon Fam van Eck

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Heel fijn om te horen, dank jullie wel :-)

Jeroen
11-10-2020
Integraalcampers Marknesse

Eerst een keertje kijken naar een mooie Hymer. Vriendelijke ontvangst en uitgebreide, eerlijke informatie. Tijdje twijfelen en toen nog een keer naar Marknesse. Helaas was onze eerste keus inmiddels verkocht. Gelukkig staan er veel mooie campers. Wederom uitgebreid en goed geholpen. Nog even paar nachtjes over slapen en toen de knoop doorgehakt. Prachtige Hymer B680 met alles erop en eraan. Aflevering was goed voorbereid en aan alles werd (mee)gedacht. Goed en professioneel bedrijf. Zeer aan te bevelen, ook na de aankoop is de service prima!

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dank jullie wel :-)

Beoordelingen 28 - 36 van 50
div Bel ons direct Bel ons direct