fbpx

Waarom financieren

Veel klanten van Integraalcampers Marknesse kiezen voor het financieren van hun camper. Een camper financieren kan verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld omdat hun rendement uit beleggingen groter is dan de kosten van financiering. Echter, in de meeste gevallen wordt de camper deels gefinancierd om voldoende reserve spaargeld te houden voor bijvoorbeeld onvoorziene (zorg) uitgaven. Of omdat er andere investeringswensen zijn naast een nieuwe camper.

 

CamperDreams Concept

Maatwerk – Uw maandbedrag is altijd gebaseerd op uw persoonlijke situatie en wordt in overleg met u bepaald.

Scherpe tarieven – Rentepercentages van banken liggen gemiddeld 49% hoger dan de CamperDreams tarieven.

Tussentijds aflossen mogelijk – Afhankelijk van de gekozen leenvorm is tussentijdse extra en algehele aflossing boetevrij mogelijk.

Hoeveel financieren

Met dit concept kunt u de investering in uw camper (inclusief accessoires) van u laten overnemen tot maximaal € 75.000,-. Wij nemen zorgvuldig met u door wat uw verwachte periode van gebruik is en hoeveel geld u na deze periode beschikbaar wilt hebben voor uw vervangingswensen. Op basis hiervan berekenen wij uw maandbedrag.

camper financieren?

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van particulier financieren? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Contact

Veel gestelde vragen

Ja, CamperDreams is een concept van FinanPlaza B.V. Zij is gespecialiseerd in kredietverstrekking in de recreatiebranche. In deze branche zijn nagenoeg alle caravanbedrijven, camperbedrijven, chaletbedrijven, watersportbedrijven en een toenemend aantal motorfietszaken aangesloten bij Finanplaza. En niet zonder reden. Finanplaza heeft namelijk niet alleen aansluitingen bij alle kredietverstrekkers in Nederland maar daar ook hele mooie arrangementen voor de kopers in deze branches. Dit leidt er toe dat er met zekerheid gesteld kan worden dat de kopers binnen deze branches bij Finanplaza de hoogste garantie hebben op een goedkeuring, en altijd een financieel product krijgen aangeboden dat het beste bij de klant past, tegen tarieven die traditionele banken niet of nauwelijks kunnen bieden.

Jazeker! Tussentijds extra aflossen en de hele lening aflossen is boetevrij.

Voor zelfstandigen die een geschikte lening zoeken voor de financiering van een camper heeft Finanplaza een speciaal concept ontwikkeld: Financial Lease. Deze leenvorm heeft een aantal aantrekkelijke fiscale voordelen voor ondernemers. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct