fbpx

Klanten vertellen

Via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem Google Reviews kunnen klanten aangeven wat ze vinden van de service van Integraalcampers Marknesse.

Paul Balvers
07-12-2022
Integraalcampers Marknesse

Een fantastisch adres voor als je een camper zoekt van de premium merken. Goed advies en een goede uitvoering van de extra's die we hebben toegevoegd. Gisteren de camper opgehaald, waarbij we een allerwarmst ontvangst kregen. Na het noodzakelijke papierwerk een uitgebreide uitleg over de camper. Dank jullie wel!!

Paul Balvers
07-12-2022
Integraalcampers Marknesse

A fantastic address if you are looking for a camper from the premium brands. Good advice and good execution of the extras we added. Picked up the camper yesterday, where we received a very warm welcome. After the necessary paperwork, a detailed explanation about the camper. Thank you!!

Esmé Wind
25-11-2022
Integraalcampers Marknesse

We hebben onze tweede Hymer hier gekocht en we zijn heel tevreden over de service! Je wordt allerhartelijkst ontvangen met koffie aan de familietafel, je krijgt alle tijd om de camper die je op het oog hebt te bekijken, afspraken worden nagekomen, kortom de familie van Regenmortel heeft de expertise en weet wat een klant wil. De monteur (Patrick) is er één uit goud! Hij denkt proactief met je mee en weet waar hij over praat. Helaas komen we binnenkort niet terug, we zijn heel tevreden over onze camper 😉 maar wanneer je op zoek bent naar een camper, ga hier zeker kijken!

Esmé Wind
25-11-2022
Integraalcampers Marknesse

We bought our second Hymer here and we are very satisfied with the service! You will be warmly welcomed with coffee at the family table, you will have plenty of time to view the camper you have in mind, agreements will be kept, in short, the Van Regenmortel family has the expertise and knows what a customer wants. The mechanic (Patrick) is one of gold! He proactively thinks along with you and knows what he is talking about. Unfortunately we won't be back soon, we are very satisfied with our camper 😉 but if you are looking for a camper, definitely go here!

Goos Braker
18-10-2022
Integraalcampers Marknesse

Wat een leuk camper bedrijf, geweldig gezin die dit bedrijf runnen, veel aandacht en tijd als je de aankoop ophaalt, En onze aankoop is van top kwaliteit, een geweldige Carthago.

Goos Braker
18-10-2022
Integraalcampers Marknesse

What a great motorhome company, great family who run this business, lots of thought and time when you pick up the purchase, And our purchase is top quality, a great Carthage.

Abel Brinkema
11-09-2022
Integraalcampers Marknesse

We hebben een mooie camper gekocht bij Integraalcampers Marknesse. We zijn naar ons telefonische contact de volgende dag netjes ontvangen . We kregen de tijd om de camper te bekijken en daarna zijn we verder in gesprek gegaan met Lucien . En dat is allemaal goed gegaan zodat we de camper hebben gekocht . Het is mooie bedrijf het ziet er allemaal perfect uit en ze zijn allemaal vriendelijk TOP

Abel Brinkema
11-09-2022
Integraalcampers Marknesse

We bought a nice camper at Integraalcampers Marknesse. We were nicely received by our telephone contact the next day. We were given the time to view the camper and then we continued talking with Lucien. And that all went well so we bought the camper. It's nice company it all looks perfect and they are all friendly TOP

Rocinta Mohan
28-05-2022
Integraalcampers Marknesse

Fantastische zaak, wij hebben hier een jaar geleden onze camper bus gekocht. In top kwaliteit, alles verliep soepel en gemakkelijk. Hoge kwaliteit campers en professionele aanpak.

Beoordelingen 1 - 9 van 71
1 2 3 4 5 ... > >>
Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct