fbpx

Klanten vertellen

Via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem Google Reviews kunnen klanten aangeven wat ze vinden van de service van Integraalcampers Marknesse.

dickjonkhof
25-03-2022
Integraalcampers Marknesse

Deze week onze hymer B678DL op mogen halen wat een pracht van een camper en wat een fijn bedrijf. Hoewel wij ervaren camperaars zijn hebben wij van de vakkundige uitleg toch nog wel eea opgestoken.Wij bevelen Integraalcampers Marknesse dan ook zeker aan als je op zoek bent naar een jonge goed uitgeruste camper met goede service. Fam Jonkhof

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank voor jullie review! En wat een heerlijke foto, geniet ervan!

Koos van der Straaten
14-03-2022
Integraalcampers Marknesse

In Marknesse word je heel vriendelijk ontvangen en krijgt heldere uitleg en eerlijke antwoord op vragen. Ruime keuze uit mooie, jong gebruikte en uitstekende campers van uitsluitend A-merken. Wij hebben een hele mooie Niesmann+Bischoff iSmove gekocht en zijn daar zeer tevreden mee. De kleinere mankementen die we na aflevering constateerden zijn keurig en snel opgelost. Een mooi bedrijf. Onze dank aan Lucien en Sandra en the next generation Leon en Chantal en zeker ook aan Patrick die technisch alles in goed banen heeft geleid.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We wensen jullie heel veel plezier met jullie prachtige camper.

Chris Kreuning
05-03-2022
Integraalcampers Marknesse

Na veel rondkijken door heel nederland om een indruk te krijgen wat er nu op de markt is kwamen we uiteindelijk tot de conclusie dat een integraal camper was wat we zochten. Bij integraalcampers Marknesse kwamen we binnen en voelden ons direct welkom. De eigenaar en zijn vrouw namen alle tijd voor ons om ons goed voor te lichten en alle campers te bezichtigen. Al snel was onze keuze gemaakt en hebben we de deal beklonken. Ook bij de afhandeling van de papierwinkel en afsluiten van verzekering waren ze zeer behulpzaam. Al met al een heel fijn bedrijf!

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Heel fijn te horen, hartelijk dank voor jullie review!

job hottentot
01-03-2022
Integraalcampers Marknesse

Na maanden zoeken hebben we bij Integraal campers in Marknesse eindelijk de juiste Hymer camper gevonden die we zochten voor een redelijke prijs. Wat een geweldig bedrijf: goeie inkoop van jonge campers, aardige betrouwbare verkopers en een eigen werkplaats met een zeer ervaren monteur. Bij het ophalen van de camper zijn we feestelijk ontvangen met koffie, een goede instructie en ook nog een bloemetje. Toen na een week een paar kleine gebreken waren gevonden (en wat stormschade was ontstaan) werd dit allemaal gratis en professioneel verholpen. Onze complimenten voor jullie en bedankt voor de geweldig goede service!

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank voor jullie review. Fijn te horen :-)

Rob de Vries
15-02-2022
Integraalcampers Marknesse

Mooie keuze aan campers.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank!

Marcel ten Hoor
31-01-2022
Integraalcampers Marknesse

Wat een fijn bedrijf is dit! Je wordt heel hartelijk ontvangen met een lekkere kop koffie. Je merkt aan alles dat dit een heel mooi familiebedrijf is. Ook na aanschaf van een camper blijven ze achter hun product staan. En...alle afspraken worden keurig na gekomen.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank voor jullie review :-)

Ronald van Boven
29-01-2022
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dank voor jullie sterren! Nog even en dan kan het genieten beginnen!

Erik Kramers
24-01-2022
Integraalcampers Marknesse

Integraal campers Marknesse. Een geweldig familie bedrijf met ongelofelijke passie service en know how!!! Hier voel je je als klant nog echt koning!! Waar vind je dat nog! Alleen maar lof!!

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dank jullie wel voor jullie mooie woorden :-)

Beoordelingen 1 - 9 van 50
1 2 3 4 5 ... > >>
div Bel ons direct Bel ons direct