fbpx

Klanten vertellen

Via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem Google Reviews kunnen klanten aangeven wat ze vinden van de service van Integraalcampers Marknesse.

Joyce Kuijntjes
11-05-2024
Integraalcampers Marknesse

In april onze eerste camper hier mogen kopen. Vanaf het allereerste contact een super goed gevoel. Wat een fijne beleving was dit! Het ophalen van de camper was oprecht een feestje, ze nemen alle tijd en leggen alles geduldig uit! Nu de eerste nachten in de camper erop zitten en wat zijn we enorm blij met onze aankoop!

Cees Van Wetten
05-05-2024
Integraalcampers Marknesse

Zaterdagmiddag kwamen wij met onze "water lekkende" camper aan bij Integraalcampers Marknesse. We werden direct uitstekend geholpen, ondanks dat wij geen klant waren en een ander merk camper hebben. Leon stond direct klaar voor ons en had het probleem snel verholpen. Hierdoor konden we onze vakantie gelukkig weer voortzetten. Daarbij kregen wij ook nog eens heel gastvrij een heerlijk kopje koffie van Chantal aangeboden. Wat een topservice, jullie krijgen een 10 van ons. Zeer bedankt Leon en Chantal!!! Met vriendelijke groet van Cees en Coby

Constanse De jager
24-04-2024
Integraalcampers Marknesse

Prettig ontvangen en te woord gestaan.

Joost Gordijn
21-04-2024
Integraalcampers Marknesse

Wat een gastvrij en persoonlijk ontvangst door de mensen van integraalcampers Markenesse. Ook het plaatsen van de veloslide en een rek in onze garage is zeer professioneel gedaan. Wij zijn er erg blij mee en erg tevreden over de service van dit fijne bedrijf.

Theo
16-04-2024
Integraalcampers Marknesse

Een keurig bedrijf waar alle Campers in een mooie hal worden tentoongesteld. Vriendelijke eigenaar die met zijn vrouw de tijd namen om naar onze wensen te luisteren en samen 'n kopje koffie te drinken. Wij kijken met regelmaat naar de overzichtelijke website in de hoop te kunnen slagen voor een toekomstige andere Camper.

Priscilla Lauwen
11-04-2024
Integraalcampers Marknesse

Anderhalf jaar geleden hebben we een Niesmann en Bieschoff gekocht. Het afhalen van de camper was een feest. Er wordt alle tijd voor je uitgetrokken, zodat je echt geniet van het ophalen van je aankoop. Nu na vele ritten naar tevredenheid, waren er een paar kleine dingetjes die opgelost moesten worden. Dat was zo gebeurd. Ook had ik gevraagd of er nogeens een uitgebreide rondleiding kon worden gedaan, in mijn camper. Daar er toch wat vragen waren, nadat we hem in gebruik hadden genomen. Word ik weer warm ontvangen, met een aangeklede koffie(kan). Kom daar niks tekort. Mocht op mijn gemak weer alles vragen. Wat een goede nazorg. Fantastisch bedrijf. Ik raad het iedereen aan! Ik kom zelf uit het zuiden, (tegen Zeeland aan) Het was weer een flinke rit, maar ik rij ernaartoe met een lach op mijn gezicht, en vertrek met een zeer tevreden gevoel. Bedankt weer voor alles! Veel succes met jullie mooie bedrijf. Met vriendelijke groet, P. Lauwen

Gianni Agosti
19-02-2024
Integraalcampers Marknesse

Koelkast probleem en een geluidsprobleem met onze radio / navigatie. Koelkast was zo opgelost en na wat tips over het gebruik weer helemaal tevreden. Het probleem radio / navigatie was even zoeken maar uiteindelijk gevonden en vakkundig opgelost. Wij zijn zeer te spreken over het ontvangst en de klantvriendelijk van dit bedrijf, een echte aanrader.

Alwin ter Huurne
10-02-2024
Integraalcampers Marknesse

Er zijn al veel lovende reviews over Integraalampers Marknesse en de familie van Regenmortel en ik kan dit alleen maar onderschrijven. Ik heb er een prachtige iSmove gekocht en een tevens prachtige Hymer in bemiddeling verkocht. Beide transacties zijn soepel en zonder problemen afgerond. Samengevat: toppie!!

Wim de Vries
02-02-2024
Integraalcampers Marknesse

Prima service en contact. Zeer vriendelijke en deskundige klantgerichte wijze van handelen!

Beoordelingen 1 - 9 van 93
1 2 3 4 5 ... > >>
Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct