fbpx

Klanten vertellen

Via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem Google Reviews kunnen klanten aangeven wat ze vinden van de service van Integraalcampers Marknesse.

t ijshofje
09-08-2023
Integraalcampers Marknesse

Niet normaal, zeer goed service. Waar dealers in Duitsland en Oostenrijk ons niet konden helpen aan een nieuwe ( 5 wkn) of 2e hands ruitenwisser, hielp Marknesse ons direct! De veer in 1 in van de ruitenwissers was gesprongen. Ze stuurde per direct een ruitenwisser op met dhl-expres. De volgende dag konden we hem op onze mercedes-hymer (in zuid duitsland nabij Salzberg) monteren. Klasse!! Wat een top bedrijf. ( Aveco kon t ook niet oplossen, die boden ons een vervangende camper aan voor onze vakantie naar Kroatie. En dat vonden wij wat ver gaan voor 1 ruitenwissser🤔)

Jans Oving
04-08-2023
Integraalcampers Marknesse

Camper met hagelschade vanaf het Gardameer hier afgeleverd prima geholpen.

Peter Droogh
18-07-2023
Integraalcampers Marknesse

Na een korte zoektocht zijn we bij Integraalcampers Marknesse terecht gekomen. Een prettige ontvangst en een leuk gesprek, leidde tot de aankoop van een tweedehands Hymer 678. Wij hebben onze camper in maart 2023 opgehaald. Van de aflevering werd een leuk event gemaakt. We zijn de camper direct gaan gebruiken en liepen in de eerste maanden tegen enkele technische problemen op. Deze werden direct opgepakt en zijn keurig verholpen. In de tussen tijd hebben we onze eerste camper vakantie in Slovenië achter de rug. Deze is prima verlopen en de camper is ons prima bevallen. Al met al een prettige ervaring in het doen van zaken met de familie Regenmortel.

Tecla Middendorp
18-05-2023
Integraalcampers Marknesse

Wij schrijven eigenlijk nooit reviews maar willen nu toch onze positieve ervaring met integraal campers Marknesse delen. Wij zijn het volledig eens met voorgaande reviews betreft de fijne begeleiding bij de aankoop van onze camper. Wij hebben onze camper anderhalf jaar geleden gekocht bij familie Regenmortel en hebben er al 17000 km. mee gereden. Op één van onze reizen wilde de schotel niet naar beneden en hebben naar Marknesse gebeld. Je wordt op afstand geholpen om het probleem op te lossen. Dit jaar hadden we pech met de accu's en na een telefoontje kregen we het advies om ze te vervangen. We hebben de rekening langs gebracht en deze werd direct vergoed. Je kunt altijd bij hen terecht met allerlei vragen en er wordt altijd naar een oplossing gezocht. Het is, zoals meerdere al schrijven, een heel fijn en eerlijk bedrijf. Jelle en Tecla uit Leeuwarden.

Jan Boers
03-05-2023
Integraalcampers Marknesse

Het familiebedrijf Integraalcampers Marknesse van Familie Regenmortel is absoluut TOP 👌. Na een jaar zoeken kwamen wij via het internet daar de camper van onze dromen tegen. De Hymer B568 Premium Line met alle denkbare opties. Op ons e-mail contact ‘s-avonds werd snel gereageerd en een afspraak voor de volgende dag gemaakt. Wij werden er hartelijk ontvangen met koffie en koek. Hierna de camper bekeken en het was direct duidelijk dat dit hem moest worden. De familie Regenmortel was zeer meedenkend in het maken van de afspraken en het voelde goed. De aflevering was een feestje 🥳 met koffie, gebak en bloemen 🌺 en andere cadeautjes. Alle tijd werd er genomen om alle bijzonderheden van de camper uit te leggen. Kort hierna zijn we een weekje met de camper weggeweest. Er kwamen er enkele kleine mankementen na voren die wij vanwege een volgende vakantie graag snel opgelost wilden hebben. Na telefonisch contact kon ik er de volgende dag al terecht ondanks dat de monteur Patrick ziek was. Vader en zoon Lucien en Leon Regenmortel stroopten de mouwen op en het was leuk om te zien hoe beiden de kleine mankementen aan de camper in “no time” gezamenlijk oplosten. Niets was ze teveel. Toen de camper klaar was werd er gezamenlijk met de hele familie koffie gedronken. Hun samenwerking en onderlinge humor geeft de fijne verstandhouding nadrukkelijk weer. Ik geef ze een dikke 10.

John van de Vlag
20-04-2023
Integraalcampers Marknesse

Wij hebben februari j.l.onze camper opgehaald en naar Portugal gereden daar kwamen we erachter dat de huishoudaccu's slecht waren contact opgenomen met marknesse en daar kwam de oplossing vraag een offerte aan voor de accu's en plaatsen daarvan ,dat hebben we gedaan en de volgende dag hadden we het geld op de rekening geweldig Vera en John van de Vlag

Gijs van Maanen
28-02-2023
Integraalcampers Marknesse

Wat een geweldige service! Wij hadden een lijst met vragen over onze camper en kregen daarop uitgebreid antwoord en advies en dat terwijl wij onze camper een paar maanden geleden elders hadden gekocht. Wat een geweldige service! Nogmaals onze hartelijke dank. Ingrid en Gijs,

Paul Balvers
07-12-2022
Integraalcampers Marknesse

Een fantastisch adres voor als je een camper zoekt van de premium merken. Goed advies en een goede uitvoering van de extra's die we hebben toegevoegd. Gisteren de camper opgehaald, waarbij we een allerwarmst ontvangst kregen. Na het noodzakelijke papierwerk een uitgebreide uitleg over de camper. Dank jullie wel!!

Esmé Wind
25-11-2022
Integraalcampers Marknesse

We hebben onze tweede Hymer hier gekocht en we zijn heel tevreden over de service! Je wordt allerhartelijkst ontvangen met koffie aan de familietafel, je krijgt alle tijd om de camper die je op het oog hebt te bekijken, afspraken worden nagekomen, kortom de familie van Regenmortel heeft de expertise en weet wat een klant wil. De monteur (Patrick) is er één uit goud! Hij denkt proactief met je mee en weet waar hij over praat. Helaas komen we binnenkort niet terug, we zijn heel tevreden over onze camper 😉 maar wanneer je op zoek bent naar een camper, ga hier zeker kijken!

Beoordelingen 1 - 9 van 71
1 2 3 4 5 ... > >>
Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct