fbpx

Klanten vertellen

Via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem Google Reviews kunnen klanten aangeven wat ze vinden van de service van Integraalcampers Marknesse.

Esther Van Balkom
05-11-2021
Integraalcampers Marknesse

in 1 woord geweldig fijne mensen nemen tijd voor je en niks is teveel gevraagd je kunt op je gemak de campers goed bekijken en met een bakje koffie aan de "familie tafel"(want zo voelt het ook)wordt alles besproken wij zijn voorlopig voorzien omdat we een hele mooie jonge hymer gekocht hebben waar we lang mee vooruit kunnen een aanrader TOP

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Wat fijn te horen dat het ook echt voelt als een familietafel, Welkom bij de familie ;-)!

Riny Oosthoek
05-11-2021
Integraalcampers Marknesse

Marknesse Campers is een onderneming die voelt wat de klant nodig heeft en wil. De service is uitstekend en de afspraken die we hebben gemaakt zijn voor onze volle tevredenheid nagekomen. ook zijn de kleine zaken die nog moesten worden opgelost professioneel en vakkundig verholpen.De Camper is top en we hopen er nog lang vele en veilige vakantie kilometers mee te kunnen ervaren.Familie van de Regenmortel bedankt voor de topservice.Jenny en Riny Oosthoek

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank voor jullie mooie woorden :-) We wensen jullie heel veel camperplezier toe!

Martin Bonda
04-11-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dank jullie wel voor het achterlaten van de sterren!

Frank Siebbeles
04-11-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank voor jullie sterren!

Maikel de Haas
03-11-2021
Integraalcampers Marknesse

Erg vriendelijke ontvangen en alle ruimte om vragen te stellen. Hebben hier ook onze camper gekocht afgelopen zaterdag en wordt over 4 weken afgeleverd. Men denkt goed mee en staan achter hun product. Geven je ook vertrouwen over de gemaakte afspraken.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dank jullie wel voor jullie review :-) Nog even wachten en dan kan het genieten beginnen!

Greetje Berghuis
25-10-2021
Integraalcampers Marknesse

Nu we met vervroegd pensioen gaan, wilden we onze wens, een camper kopen, uitvoeren. We hadden ons al regelmatig georiënteerd, ook door onze camper vrienden, en zijn op zoek gegaan. Via de site kwamen we bij Integraal campers in Marknesse terecht, ze hadden een camper op de site staan die aan onze wensen voldeed. Na een hartelijk ontvangst, mochten we de camper in alle rust bekijken en kregen we goede informatie over de camper. Toevallig kwam er een camper binnen die nog niet op de site stond, die helemaal aan onze wensen voldeed. Luciën heeft ons perfect begeleid, wat voor beginnende campers nodig was. Aantal dagen later hebben we de camper opgehaald, nadat we in alle rust, uitgebreid werden geïnformeerd over het gebruik van de camper en dat onder het genot van een heerlijk kopje koffie met koek. Kan Integraal campers echt aanraden om eens langs te gaan. Fam.Berghuis

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring :-) Geniet van jullie prachtige camper!

rc rc
06-10-2021
Integraalcampers Marknesse

Super bedrijfHeb in mei huidige camper gekocht 678 Nog geen dag spijt van.Verder aflevering was super compleet.Alles bij alles een mooi familie bedrijf waar service en afspraken nog op 1e plek staan.Ps nog bedankt voor mooie fotoMvgr fam Coolen

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Super om te horen :-) Heel graag gedaan. We wensen jullie nog heel veel camperplezier!

Marco Oudkerk Pool
29-09-2021
Integraalcampers Marknesse

Geweldig bedrijf met goede (familie) structuur. Al langer gewacht op "ons" model camper. Nu 2 fijne weken achter de rug en geen moment spijt. Kleine probleempjes gelijk opgelost door Leon. Kortom, het merk Hymer maar vooral dit bedrijf; een aanrader!

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Super te horen! Hartelijk dank voor jullie mooie woorden :-)

Jon Siebbeles
22-09-2021
Integraalcampers Marknesse

Professioneel en sympathiek

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank voor jullie mooie review :-)

Beoordelingen 1 - 9 van 50
1 2 3 4 5 ... > >>
div Bel ons direct Bel ons direct