fbpx

Klanten vertellen

Via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem Google Reviews kunnen klanten aangeven wat ze vinden van de service van Integraalcampers Marknesse.

Peter Droogh
18-07-2023
Integraalcampers Marknesse

Na een korte zoektocht zijn we bij Integraalcampers Marknesse terecht gekomen. Een prettige ontvangst en een leuk gesprek, leidde tot de aankoop van een tweedehands Hymer 678. Wij hebben onze camper in maart 2023 opgehaald. Van de aflevering werd een leuk event gemaakt. We zijn de camper direct gaan gebruiken en liepen in de eerste maanden tegen enkele technische problemen op. Deze werden direct opgepakt en zijn keurig verholpen. In de tussen tijd hebben we onze eerste camper vakantie in Slovenië achter de rug. Deze is prima verlopen en de camper is ons prima bevallen. Al met al een prettige ervaring in het doen van zaken met de familie Regenmortel.

Tecla Middendorp
18-05-2023
Integraalcampers Marknesse

Wij schrijven eigenlijk nooit reviews maar willen nu toch onze positieve ervaring met integraal campers Marknesse delen. Wij zijn het volledig eens met voorgaande reviews betreft de fijne begeleiding bij de aankoop van onze camper. Wij hebben onze camper anderhalf jaar geleden gekocht bij familie Regenmortel en hebben er al 17000 km. mee gereden. Op één van onze reizen wilde de schotel niet naar beneden en hebben naar Marknesse gebeld. Je wordt op afstand geholpen om het probleem op te lossen. Dit jaar hadden we pech met de accu's en na een telefoontje kregen we het advies om ze te vervangen. We hebben de rekening langs gebracht en deze werd direct vergoed. Je kunt altijd bij hen terecht met allerlei vragen en er wordt altijd naar een oplossing gezocht. Het is, zoals meerdere al schrijven, een heel fijn en eerlijk bedrijf. Jelle en Tecla uit Leeuwarden.

Jan Boers
03-05-2023
Integraalcampers Marknesse

Het familiebedrijf Integraalcampers Marknesse van Familie Regenmortel is absoluut TOP 👌. Na een jaar zoeken kwamen wij via het internet daar de camper van onze dromen tegen. De Hymer B568 Premium Line met alle denkbare opties. Op ons e-mail contact ‘s-avonds werd snel gereageerd en een afspraak voor de volgende dag gemaakt. Wij werden er hartelijk ontvangen met koffie en koek. Hierna de camper bekeken en het was direct duidelijk dat dit hem moest worden. De familie Regenmortel was zeer meedenkend in het maken van de afspraken en het voelde goed. De aflevering was een feestje 🥳 met koffie, gebak en bloemen 🌺 en andere cadeautjes. Alle tijd werd er genomen om alle bijzonderheden van de camper uit te leggen. Kort hierna zijn we een weekje met de camper weggeweest. Er kwamen er enkele kleine mankementen na voren die wij vanwege een volgende vakantie graag snel opgelost wilden hebben. Na telefonisch contact kon ik er de volgende dag al terecht ondanks dat de monteur Patrick ziek was. Vader en zoon Lucien en Leon Regenmortel stroopten de mouwen op en het was leuk om te zien hoe beiden de kleine mankementen aan de camper in “no time” gezamenlijk oplosten. Niets was ze teveel. Toen de camper klaar was werd er gezamenlijk met de hele familie koffie gedronken. Hun samenwerking en onderlinge humor geeft de fijne verstandhouding nadrukkelijk weer. Ik geef ze een dikke 10.

John van de Vlag
20-04-2023
Integraalcampers Marknesse

Wij hebben februari j.l.onze camper opgehaald en naar Portugal gereden daar kwamen we erachter dat de huishoudaccu's slecht waren contact opgenomen met marknesse en daar kwam de oplossing vraag een offerte aan voor de accu's en plaatsen daarvan ,dat hebben we gedaan en de volgende dag hadden we het geld op de rekening geweldig Vera en John van de Vlag

Gijs van Maanen
28-02-2023
Integraalcampers Marknesse

Wat een geweldige service! Wij hadden een lijst met vragen over onze camper en kregen daarop uitgebreid antwoord en advies en dat terwijl wij onze camper een paar maanden geleden elders hadden gekocht. Wat een geweldige service! Nogmaals onze hartelijke dank. Ingrid en Gijs,

Paul Balvers
07-12-2022
Integraalcampers Marknesse

Een fantastisch adres voor als je een camper zoekt van de premium merken. Goed advies en een goede uitvoering van de extra's die we hebben toegevoegd. Gisteren de camper opgehaald, waarbij we een allerwarmst ontvangst kregen. Na het noodzakelijke papierwerk een uitgebreide uitleg over de camper. Dank jullie wel!!

Esmé Wind
25-11-2022
Integraalcampers Marknesse

We hebben onze tweede Hymer hier gekocht en we zijn heel tevreden over de service! Je wordt allerhartelijkst ontvangen met koffie aan de familietafel, je krijgt alle tijd om de camper die je op het oog hebt te bekijken, afspraken worden nagekomen, kortom de familie van Regenmortel heeft de expertise en weet wat een klant wil. De monteur (Patrick) is er één uit goud! Hij denkt proactief met je mee en weet waar hij over praat. Helaas komen we binnenkort niet terug, we zijn heel tevreden over onze camper 😉 maar wanneer je op zoek bent naar een camper, ga hier zeker kijken!

Goos Braker
18-10-2022
Integraalcampers Marknesse

Wat een leuk camper bedrijf, geweldig gezin die dit bedrijf runnen, veel aandacht en tijd als je de aankoop ophaalt, En onze aankoop is van top kwaliteit, een geweldige Carthago.

Abel Brinkema
11-09-2022
Integraalcampers Marknesse

We hebben een mooie camper gekocht bij Integraalcampers Marknesse. We zijn naar ons telefonische contact de volgende dag netjes ontvangen . We kregen de tijd om de camper te bekijken en daarna zijn we verder in gesprek gegaan met Lucien . En dat is allemaal goed gegaan zodat we de camper hebben gekocht . Het is mooie bedrijf het ziet er allemaal perfect uit en ze zijn allemaal vriendelijk TOP

Rocinta Mohan
28-05-2022
Integraalcampers Marknesse

Fantastische zaak, wij hebben hier een jaar geleden onze camper bus gekocht. In top kwaliteit, alles verliep soepel en gemakkelijk. Hoge kwaliteit campers en professionele aanpak.

Henk Weekhout
25-05-2022
Integraalcampers Marknesse

Buitengewoon fijne camperleverancier. Betrouwbaar, levert goede schone campers met garantie. Absoluut geen rommel. We kochten er een Carthago, tot in de puntjes verzorgd. Eigenaar met zijn familie hebben hier een klasse firma. Verwelkomd met koffie en gebak. Verrast!!

Dennis Opdam
08-05-2022
Integraalcampers Marknesse

We zagen onze droom-camper voorbij komen, 1 telefoontje en de zaak bleef speciaal voor ons open in de avond. Het ophalen 2 weken later was een unieke ervaring! Het was een feestje, de ontvangst, de persoonlijke aandacht, de heerlijke koffie, bloemen en de uitgebreide technische uitleg waren van ongekend niveau. Zo warm en met aandacht. Ook in de dagen na de aanschaf waar we nog extra vragen hadden en of garantie punten naar boven kwamen. Hier kunnen merk-dealers (ook niet camper dealers) echt iets van leren! We genieten volop van onze camper en ook al kunnen we ons nu niet voorstellen dat we ooit afscheid nemen van deze droom-bak, weet ik al waar ik de volgende haal (en welke :-)

dickjonkhof
25-03-2022
Integraalcampers Marknesse

Deze week onze hymer B678DL op mogen halen wat een pracht van een camper en wat een fijn bedrijf. Hoewel wij ervaren camperaars zijn hebben wij van de vakkundige uitleg toch nog wel eea opgestoken.Wij bevelen Integraalcampers Marknesse dan ook zeker aan als je op zoek bent naar een jonge goed uitgeruste camper met goede service. Fam Jonkhof

Koos van der Straaten
14-03-2022
Integraalcampers Marknesse

Twee jaar gelden kochten wij een prachtige Niesmann-Bischoff in Marknesse. Nu wilde wij toch een maatje groter. Na een kort bezoek in Marknesse om onze wensen door te spreken, hadden zij binnen enkele weken precies de Hymer MLI 780 gevonden die wij graag wilde. Een goede inruildeal was snel gemaakt. Wederom zeer tevreden over de kwaliteit en service.

Chris Kreuning
05-03-2022
Integraalcampers Marknesse

Na veel rondkijken door heel nederland om een indruk te krijgen wat er nu op de markt is kwamen we uiteindelijk tot de conclusie dat een integraal camper was wat we zochten. Bij integraalcampers Marknesse kwamen we binnen en voelden ons direct welkom. De eigenaar en zijn vrouw namen alle tijd voor ons om ons goed voor te lichten en alle campers te bezichtigen. Al snel was onze keuze gemaakt en hebben we de deal beklonken. Ook bij de afhandeling van de papierwinkel en afsluiten van verzekering waren ze zeer behulpzaam. Al met al een heel fijn bedrijf!

job hottentot
01-03-2022
Integraalcampers Marknesse

Na maanden zoeken hebben we bij Integraal campers in Marknesse eindelijk de juiste Hymer camper gevonden die we zochten voor een redelijke prijs. Wat een geweldig bedrijf: goeie inkoop van jonge campers, aardige betrouwbare verkopers en een eigen werkplaats met een zeer ervaren monteur. Bij het ophalen van de camper zijn we feestelijk ontvangen met koffie, een goede instructie en ook nog een bloemetje. Toen na een week een paar kleine gebreken waren gevonden (en wat stormschade was ontstaan) werd dit allemaal gratis en professioneel verholpen. Onze complimenten voor jullie en bedankt voor de geweldig goede service!

Marcel ten Hoor
31-01-2022
Integraalcampers Marknesse

Wat een fijn bedrijf is dit! Je wordt heel hartelijk ontvangen met een lekkere kop koffie. Je merkt aan alles dat dit een heel mooi familiebedrijf is. Ook na aanschaf van een camper blijven ze achter hun product staan. En...alle afspraken worden keurig na gekomen.

Erik Kramers
24-01-2022
Integraalcampers Marknesse

Integraal campers Marknesse. Een geweldig familie bedrijf met ongelofelijke passie service en know how!!! Hier voel je je als klant nog echt koning!! Waar vind je dat nog! Alleen maar lof!!

Harry van lottum
16-12-2021
Integraalcampers Marknesse

Wij hebben een Hymer bij IM gekocht. Zijn zeer tevreden over onze aankoop , maar tevens de begeleiding van dit bedrijf. Ook achteraf na onze vakantie in Spanje bleken enkele kleine dingen niet helemaal te werken. Alles tot onze tevredenheid goed opgelost, super. Bedankt fam Regenmortel. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden tot koop van een camper.

eke van den berg
14-12-2021
Integraalcampers Marknesse

Wij zijn in alle opzichten zeer enthousiast over dit camperbedrijf in Marknesse!! De familie Regenmortel blinkt uit in : - klantgerichtheid - vakkundigheid - betrouwbaarheid Er heerst een prettige, ongedwongen sfeer…. Er is tijd en persoonlijke aandacht voor de klant.. Vijf sterren dus!! Jan Doetjes en Eke van den Berg

Geert Hofman
06-12-2021
Integraalcampers Marknesse

Daar wordt een mens toch blij van! Wat een enthousiast, ongedwongen maar ook zeer professioneel familiebedrijf is Integraalcampers Marknesse van de familie Regenmortel. In de zoektocht naar dé ideale jong gebruikte camper hadden we al vele camperbedrijven gezien. Toen we enige maanden geleden kennis maakten met dit bedrijf werd ons direct duidelijk: Hier houdt de service niet op zodra de koop gesloten is. En dat bleek ook. Er werd uitgebreid meegedacht met de beste oplossing voor het vervoeren van onze surfplanken. De familie bleek niet alleen kennis van campers te hebben maar ook van metaalconstructies en lakafwerking. Na flink wat met elkaar passen en meten met de meegebrachte surfplanken werd een tekening gemaakt voor een op maat gemaakte surfimperiaal van op kleur gepoedercoat aluminium. Inmiddels is deze geplaatst en zijn ook wat kleine puntjes die we bij het eerste gebruik nog tegenkwamen uitstekend opgelost. Denken in oplossingen staat hoog in het vaandel en niet onvermeld mag blijven: ook de monteur is niet tevreden met een hap-snap oplossing: het moet netjes en goed! Goede kennis van de camper(techniek) maar ook van de markt van schaarse mooie jonggebruikte campers (vaak van de eerste eigenaren) maakt dat hun aanbod een bezoek meer dan waard is. De plezierige ontvangst en geweldige service ervaar je dan vanzelf!

Esther Van Balkom
05-11-2021
Integraalcampers Marknesse

in 1 woord geweldig fijne mensen nemen tijd voor je en niks is teveel gevraagd je kunt op je gemak de campers goed bekijken en met een bakje koffie aan de "familie tafel"(want zo voelt het ook)wordt alles besproken wij zijn voorlopig voorzien omdat we een hele mooie jonge hymer gekocht hebben waar we lang mee vooruit kunnen een aanrader TOP

Riny Oosthoek
05-11-2021
Integraalcampers Marknesse

Marknesse Campers is een onderneming die voelt wat de klant nodig heeft en wil. De service is uitstekend en de afspraken die we hebben gemaakt zijn voor onze volle tevredenheid nagekomen. ook zijn de kleine zaken die nog moesten worden opgelost professioneel en vakkundig verholpen. De Camper is top en we hopen er nog lang vele en veilige vakantie kilometers mee te kunnen ervaren. Familie van de Regenmortel bedankt voor de topservice. Jenny en Riny Oosthoek

Martin Bonda
04-11-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Frank Siebbeles
04-11-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Maikel de Haas
03-11-2021
Integraalcampers Marknesse

Erg vriendelijke ontvangen en alle ruimte om vragen te stellen. Hebben hier ook onze camper gekocht afgelopen zaterdag en wordt over 4 weken afgeleverd. Men denkt goed mee en staan achter hun product. Geven je ook vertrouwen over de gemaakte afspraken. 21/11/21 5 sterren update: Inmiddels hebben we onze camper op de oprit staan. Alle beloftes zijn meer dan waar gemaakt. Als je het over klantvriendelijkheid en service hebt dan ben je bij Integraal Campers Marknesse op de juiste plek. Wat een fijn familiebedrijf en betrokkenheid. We gaan met oud en nieuw onze camper uitvoerig testen. Weet dat de kachel het al wel goed doet😏👍🏼

Greetje Berghuis
25-10-2021
Integraalcampers Marknesse

Nu we met vervroegd pensioen gaan, wilden we onze wens, een camper kopen, uitvoeren. We hadden ons al regelmatig georiënteerd, ook door onze camper vrienden, en zijn op zoek gegaan. Via de site kwamen we bij Integraal campers in Marknesse terecht, ze hadden een camper op de site staan die aan onze wensen voldeed. Na een hartelijk ontvangst, mochten we de camper in alle rust bekijken en kregen we goede informatie over de camper. Toevallig kwam er een camper binnen die nog niet op de site stond, die helemaal aan onze wensen voldeed. Luciën heeft ons perfect begeleid, wat voor beginnende campers nodig was. Aantal dagen later hebben we de camper opgehaald, nadat we in alle rust, uitgebreid werden geïnformeerd over het gebruik van de camper en dat onder het genot van een heerlijk kopje koffie met koek. Kan Integraal campers echt aanraden om eens langs te gaan. Fam.Berghuis

Beoordelingen 19 - 27 van 87
<< < 1 2 3 4 5 6 7 ... > >>
Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct