fbpx

Klanten vertellen

Via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem Google Reviews kunnen klanten aangeven wat ze vinden van de service van Integraalcampers Marknesse.

Erik Kramers
24-01-2022
Integraalcampers Marknesse

Integraal campers Marknesse. Een geweldig familie bedrijf met ongelofelijke passie service en know how!!! Hier voel je je als klant nog echt koning!! Waar vind je dat nog! Alleen maar lof!!

Maikel de Haas
21-12-2021
Integraalcampers Marknesse

Very friendly welcome and plenty of room to ask questions. Also bought our camper here last Saturday and will be delivered in 4 weeks. They think along well and stand behind their product. Also give you confidence about the agreements made. 11/21/21 5 star update: We now have our camper in the driveway. All promises have been more than fulfilled. If you're talking about customer friendliness and service, you've come to the right place at Integraal Campers Marknesse. What a nice family business and commitment. We will extensively test our camper with old and new. Know that the heater is already doing well 😏👍🏼

Harry van lottum
16-12-2021
Integraalcampers Marknesse

Wij hebben een Hymer bij IM gekocht. Zijn zeer tevreden over onze aankoop , maar tevens de begeleiding van dit bedrijf. Ook achteraf na onze vakantie in Spanje bleken enkele kleine dingen niet helemaal te werken. Alles tot onze tevredenheid goed opgelost, super. Bedankt fam Regenmortel. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden tot koop van een camper.

eke van den berg
14-12-2021
Integraalcampers Marknesse

Wij zijn in alle opzichten zeer enthousiast over dit camperbedrijf in Marknesse!! De familie Regenmortel blinkt uit in : - klantgerichtheid - vakkundigheid - betrouwbaarheid Er heerst een prettige, ongedwongen sfeer…. Er is tijd en persoonlijke aandacht voor de klant.. Vijf sterren dus!! Jan Doetjes en Eke van den Berg

Geert Hofman
06-12-2021
Integraalcampers Marknesse

Daar wordt een mens toch blij van! Wat een enthousiast, ongedwongen maar ook zeer professioneel familiebedrijf is Integraalcampers Marknesse van de familie Regenmortel. In de zoektocht naar dé ideale jong gebruikte camper hadden we al vele camperbedrijven gezien. Toen we enige maanden geleden kennis maakten met dit bedrijf werd ons direct duidelijk: Hier houdt de service niet op zodra de koop gesloten is. En dat bleek ook. Er werd uitgebreid meegedacht met de beste oplossing voor het vervoeren van onze surfplanken. De familie bleek niet alleen kennis van campers te hebben maar ook van metaalconstructies en lakafwerking. Na flink wat met elkaar passen en meten met de meegebrachte surfplanken werd een tekening gemaakt voor een op maat gemaakte surfimperiaal van op kleur gepoedercoat aluminium. Inmiddels is deze geplaatst en zijn ook wat kleine puntjes die we bij het eerste gebruik nog tegenkwamen uitstekend opgelost. Denken in oplossingen staat hoog in het vaandel en niet onvermeld mag blijven: ook de monteur is niet tevreden met een hap-snap oplossing: het moet netjes en goed! Goede kennis van de camper(techniek) maar ook van de markt van schaarse mooie jonggebruikte campers (vaak van de eerste eigenaren) maakt dat hun aanbod een bezoek meer dan waard is. De plezierige ontvangst en geweldige service ervaar je dan vanzelf!

Esther Van Balkom
05-11-2021
Integraalcampers Marknesse

in 1 woord geweldig fijne mensen nemen tijd voor je en niks is teveel gevraagd je kunt op je gemak de campers goed bekijken en met een bakje koffie aan de "familie tafel"(want zo voelt het ook)wordt alles besproken wij zijn voorlopig voorzien omdat we een hele mooie jonge hymer gekocht hebben waar we lang mee vooruit kunnen een aanrader TOP

Riny Oosthoek
05-11-2021
Integraalcampers Marknesse

Marknesse Campers is een onderneming die voelt wat de klant nodig heeft en wil. De service is uitstekend en de afspraken die we hebben gemaakt zijn voor onze volle tevredenheid nagekomen. ook zijn de kleine zaken die nog moesten worden opgelost professioneel en vakkundig verholpen. De Camper is top en we hopen er nog lang vele en veilige vakantie kilometers mee te kunnen ervaren. Familie van de Regenmortel bedankt voor de topservice. Jenny en Riny Oosthoek

Martin Bonda
04-11-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Frank Siebbeles
04-11-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Maikel de Haas
03-11-2021
Integraalcampers Marknesse

Erg vriendelijke ontvangen en alle ruimte om vragen te stellen. Hebben hier ook onze camper gekocht afgelopen zaterdag en wordt over 4 weken afgeleverd. Men denkt goed mee en staan achter hun product. Geven je ook vertrouwen over de gemaakte afspraken. 21/11/21 5 sterren update: Inmiddels hebben we onze camper op de oprit staan. Alle beloftes zijn meer dan waar gemaakt. Als je het over klantvriendelijkheid en service hebt dan ben je bij Integraal Campers Marknesse op de juiste plek. Wat een fijn familiebedrijf en betrokkenheid. We gaan met oud en nieuw onze camper uitvoerig testen. Weet dat de kachel het al wel goed doet😏👍🏼

Greetje Berghuis
25-10-2021
Integraalcampers Marknesse

Nu we met vervroegd pensioen gaan, wilden we onze wens, een camper kopen, uitvoeren. We hadden ons al regelmatig georiënteerd, ook door onze camper vrienden, en zijn op zoek gegaan. Via de site kwamen we bij Integraal campers in Marknesse terecht, ze hadden een camper op de site staan die aan onze wensen voldeed. Na een hartelijk ontvangst, mochten we de camper in alle rust bekijken en kregen we goede informatie over de camper. Toevallig kwam er een camper binnen die nog niet op de site stond, die helemaal aan onze wensen voldeed. Luciën heeft ons perfect begeleid, wat voor beginnende campers nodig was. Aantal dagen later hebben we de camper opgehaald, nadat we in alle rust, uitgebreid werden geïnformeerd over het gebruik van de camper en dat onder het genot van een heerlijk kopje koffie met koek. Kan Integraal campers echt aanraden om eens langs te gaan. Fam.Berghuis

rc rc
06-10-2021
Integraalcampers Marknesse

Super bedrijf Heb in mei huidige camper gekocht 678 Nog geen dag spijt van. Verder aflevering was super compleet. Alles bij alles een mooi familie bedrijf waar service en afspraken nog op 1e plek staan. Ps nog bedankt voor mooie foto Mvgr fam Coolen

Marco Oudkerk Pool
29-09-2021
Integraalcampers Marknesse

Geweldig bedrijf met goede (familie) structuur. Al langer gewacht op "ons" model camper. Nu 2 fijne weken achter de rug en geen moment spijt. Kleine probleempjes gelijk opgelost door Leon. Kortom, het merk Hymer maar vooral dit bedrijf; een aanrader!

Jon Siebbeles
22-09-2021
Integraalcampers Marknesse

Professioneel en sympathiek

Jan Bakker
30-08-2021
Integraalcampers Marknesse

Wij zijn heel plezierig geholpen en hebben een camper uitgezocht die precies bij ons past. Jan en Marga uit Nunspeet

Jolanda Kuenen-Piek
29-08-2021
Integraalcampers Marknesse

Familiebedrijf Marknesse, wij hebben anderhalf jaar geleden een prachtige Hymer bij jullie gekocht waar we super blij mee zijn. 2 weken geleden hadden we een mankement. Contact met jullie opgenomen en langs gegaan. Het is op te lossen , geen probleem, geef ons even tijd. Na 1 week de camper weer opgehaald. Wat een goede service 👌 Bij het ophalen kregen we een handdruk met veel veilige kilometers 👋 Wij geven dit zoveel mogelijk door.

Claus Kloostra
27-08-2021
Integraalcampers Marknesse

Een camper bedrijf zoals een camper bedrijf moet zijn. Zeer goede service en nazorg !!.

Ben Pellenbrink
25-08-2021
Integraalcampers Marknesse

Veel hele mooie Hymer Campers

Rene van Regenmortel
01-08-2021
Integraalcampers Marknesse

Super Hymer Campers en ruime keus 👍

ERIC HOUTVESTER
28-07-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Peter De Graaf
13-07-2021
Integraalcampers Marknesse

We kregen het adres door van een kennis die hier zijn Hymer had gekocht en heel te vreden was over de service, want met aandacht voor service en luisteren naar wat de klant aangeeft, is voor ons 1 van de redenen geweest om een te gaan kijken bij Intergraalcampers Marknesse. Aangekomen werder we onthaald met koffie. Daarna uitgebreid de tijd kunnen nemen om in de door ons gewenste Hymer T674SL camper te kijken. Op al onze vragen kregen wij direct antwoord. Toe hebben we besloten de camper te kopen. We hebben de camper nu twee weken en zijn net voor de eerste keer een weekend weg geweest. We hebben wat kleine dingen ervaren die verholpen moeten worden maar verwachten met de 3 maanden extra garantie geen problemen met het oplossen hiervan. Wij zijn zeer te spreken over het bedrijf en raden iedereen het aan om eens een bezoek te wagen als u denkt aan het aanschaffen van een camper en specifiek als het gaat om een Hymer. Want nogmaals, SERVICE IS HEEL BELANGERIJK EN DAN BETAAL IK LIEVER IETS MEER. Wij gaan genieten en zullen nog wel eens wat plaatsen in de loop van dit jaar en u kunt onze reactie volgen hoe wij de eerste maanden incl garantie zullen ervaren met onze camper. Fam. P de Graaf. Hymer T674SL.

Ton Gerritsen
12-07-2021
Integraalcampers Marknesse

Mooi familiebedrijf waar ze begrijpen wat een klant is.

mitchell
21-06-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Joost van Gils
17-06-2021
Integraalcampers Marknesse

Recent een hele mooie Hymer camper gekocht bij Integraalcampers Marknesse. Erg tevreden over de manier waarop Lucien en Sandra ons geholpen hebben in het aankoop proces. Fijne ontvangst (meerdere keren) en nemen echt alle tijd om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de verschillende campers, dit onder het genot van een kopje koffie en een versnapering. Daarnaast duidelijke afspraken over eventuele verdere stappen in het aankoop proces. De aflevering zelf verliep zeer soepel, professioneel geregeld waarbij aan de kleinste details gedacht wordt om het de klant makkelijk te maken. En tot slot, voor ons eigenlijk het belangrijkste, de aftercare. Zoals contact opnemen na de eerste rit om te verifiëren of alles goed is gegaan. En in ons geval ook de telefoon opnemen op 2e pinksterdag en ondersteuning verlenen in het gebruik. Echt top, kortom een aanrader mocht je op zoek zijn naar een mooie camper. Joost en Astrid

Marco Jochem
02-06-2021
Integraalcampers Marknesse

Na wat “aanloop problemen”, uitstekend uit de brand geholpen (inclusief de hartelijke ontvangst en koffie met lekkere koek) door intregaalcampers. Nogmaals dank hiervoor!

Tinus Jong
25-05-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Jan Beens
11-05-2021
Integraalcampers Marknesse

We zijn zeer tevreden over het contact en de service van dit warme familiebedrijf. Dit zijn mensen die je idd. nog op hun blauwe ogen kunt vertrouwen.

Beoordelingen 19 - 27 van 71
<< < 1 2 3 4 5 6 7 ... > >>
Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct