fbpx

Klanten vertellen

Via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem Google Reviews kunnen klanten aangeven wat ze vinden van de service van Integraalcampers Marknesse.

Joost van Gils
17-06-2021
Integraalcampers Marknesse

Recent een hele mooie Hymer camper gekocht bij Integraalcampers Marknesse. Erg tevreden over de manier waarop Lucien en Sandra ons geholpen hebben in het aankoop proces. Fijne ontvangst (meerdere keren) en nemen echt alle tijd om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de verschillende campers, dit onder het genot van een kopje koffie en een versnapering. Daarnaast duidelijke afspraken over eventuele verdere stappen in het aankoop proces. De aflevering zelf verliep zeer soepel, professioneel geregeld waarbij aan de kleinste details gedacht wordt om het de klant makkelijk te maken. En tot slot, voor ons eigenlijk het belangrijkste, de aftercare. Zoals contact opnemen na de eerste rit om te verifiëren of alles goed is gegaan. En in ons geval ook de telefoon opnemen op 2e pinksterdag en ondersteuning verlenen in het gebruik. Echt top, kortom een aanrader mocht je op zoek zijn naar een mooie camper. Joost en Astrid

Marco Jochem
02-06-2021
Integraalcampers Marknesse

Na wat “aanloop problemen”, uitstekend uit de brand geholpen (inclusief de hartelijke ontvangst en koffie met lekkere koek) door intregaalcampers. Nogmaals dank hiervoor!

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank :-)

Tinus Jong
25-05-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank :-)

Jan Beens
11-05-2021
Integraalcampers Marknesse

We zijn zeer tevreden over het contact en de service van dit warme familiebedrijf. Dit zijn mensen die je idd. nog op hun blauwe ogen kunt vertrouwen.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank voor jullie mooie woorden :-)

P D
17-04-2021
Integraalcampers Marknesse

Bijna 3 maanden genieten we nu van onze bijna nieuwe Hymer camper van Integraalcampers Marknesse. Niets dan lof over de service die ze toezeggen en ook daadwerkelijk nakomen nadat je de deur bent uitgereden. Dag en nacht staan ze voor je klaar. Sleutelwoorden zijn: kwaliteit, betrouwbaarheid en een zeer goede aftersales. Bovendien is het een hartstikke leuk en goed georganiseerd familiebedrijf, die we zeker aan iedereen aanbevelen. Pieter en Marian.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dank jullie wel voor het achterlaten van dit mooie bericht! Geniet van jullie prachtige camper!

r nieuwstraten
09-04-2021
Integraalcampers Marknesse

Het betreft hier een mooi familiebedrijf waar mijn vrouw en ik hartelijk ontvangen werden. Professionele verkoop van de mooie camper die we daar vonden en deze werd correct afgeleverd met een prettige uitleg van zoon Leon. Intussen zorgden de dames voor accurate administratieve afhandeling. Overal werd aan gedacht, van het welkomstbord bij binnenkomst tot aan de vreugdevolle levering met bloemen en foto. Tiptop! Heel erg bedankt hiervoor en we hopen mooie kilometers te maken met deze prachtige camper.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Fijn om te horen :-) Dank jullie wel en we wensen jullie nogmaals heel veel plezier met jullie camper!

Sofies Keuze
17-03-2021
Integraalcampers Marknesse

Mooie en ruime zaak met de betere en jongere hamer campers. Een familiezaken die absoluut weten war er te koop is en wat ze zelf verkopen. Prima service.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank :-)

Marc De Cleir
04-03-2021
Integraalcampers Marknesse

Heel goede ontvangst. Iedereen vriendelijk. Persoonlijke aandacht. Zeer correct met alle afspraken. Hele goede communicatie van verkoop tot aflevering. Uitgebreide aflevering. Het was een fantastische ervaring. Wij zijn zeer dankbaar.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank voor jullie mooie woorden :-) Geniet van jullie prachtige camper!

Patrick Verberne
08-02-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dank je wel :-)

Beoordelingen 19 - 27 van 50
div Bel ons direct Bel ons direct