fbpx

Over Integraalcampers Marknesse

Welkom bij Integraalcampers Marknesse! Wij zijn Luciën, Sandra, Chantal en Léon van Regenmortel, uw vertrouwde HYMER-adres sinds 1999. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht. Dankzij onze korte communicatielijnen kunnen wij snel handelen. Wij begrijpen dat de aankoop van een camper een waardevolle reis is, waarbij u persoonlijke en intensieve begeleiding verdient. Ons doel is om u tijdens deze reis volledig te ontzorgen.

Wij als Integraalcampers Marknesse bieden een breed scala aan jong gebruikte HYMER, Carthago en Niesmann + Bischoff occasions, vaak afkomstig van de eerste eigenaar. U profiteert van de zekerheid van uitgebreide garantiemogelijkheden. Bovendien krijgt u een uitgebreide en persoonlijke uitleg m.b.t. de werking van uw camper én toegang tot onze exclusieve 24/7 telefonische helpdesk voor vragen wanneer u onderweg bent!

Naast een camper kopen, kunt u bij ons ook uw gebruikte camper verkopen of inruilen, mocht u om welke reden dan ook afscheid willen nemen van uw huidige camper. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw camper in bemiddeling voor u te verkopen.

Breng gerust een bezoek aan onze gastvrije en sfeervolle showroom op Scharnier 5 in Marknesse. Wij verwelkomen u graag persoonlijk aan onze koffietafel!

Met hartelijke groeten,

Familie Van Regenmortel

Waarom Integraalcampers Marknesse?

  • Uw HYMER adres sinds 1999
  • Vertrouwd familiebedrijf
  • Ruim aanbod campers
  • Uitgebreide garantie mogelijk
  • Persoonlijke uitleg
  • 24/7 Telefonische helpdesk

Onze geschiedenis

Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct