fbpx

Matrassen op maat – Voor optimaal slaapcomfort

Reizen met de camper geeft ontspanning en rust. Niets heerlijker dan uitgerust en fit wakker worden en volledig opgeladen weer thuiskomen.
Helaas kan een slechte nachtrust flink roet in het eten gooien. Zeker wanneer u lichamelijke ongemakken ervaart.

Bent u op zoek naar een manier op uw reiservaringen comfortabeler te maken? Overweeg eens om matrassen op maat te laten maken. U zult verbaasd zijn over de aanzienlijke verbetering die een dergelijke aanpassing kan bieden aan zowel uw ontspanning als uw slaapkwaliteit.

Integraalcampers Marknesse is trots deel uit te maken van het exclusieve netwerk van 40 partners van Seminautic.nl. Als vooraanstaand specialist in het vervaardigen van matrassen op maat gemaakt voor caravans, campers en vouwwagens, beschikt Seminautic over meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van matrassen die zorgvuldig zijn afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren, lichaamstype en de specifieke eisen van uw voertuig.

Wanneer u via Integraalcampers Marknesse uw matrassen op maat laat maken bij Seminautic, ontvangt u een gratis vochtregulerende drukverdeler voor onder uw matrassen cadeau!

Plan meteen uw afspraak bij Seminautic
In de Drive In van Seminautic krijgt u een heerlijk nieuw matras in uw camper binnen 1 uur.
Perfect op maat gemaakt en samengesteld op basis van uw wensen. Al meer dan 10.000 tevreden klanten.

 

Boek direct vrijblijvend en kosteloos uw afspraak
En kom proefliggen in de showroom van Semicautic.
Heeft u uw keus gemaakt dan kan uw matras direct geproduceerd worden.

 

De Drive In bevindt zich bij Ekkersrijt Eindhoven, direct bij knooppunt A58.

Plan meteen uw afspraak

Op maat gemaakte camper matrassen

Verhoog uw slaapcomfort tijdens het reizen met de op maat gemaakte matrassen van Seminautic. Ons team van ervaren slaapadviseurs en bekwame vakmensen in de werkplaats verzekert u van een matras dat vervaardigd is uit materialen en schuimen van de hoogste kwaliteit. Of u nu een dwarsbed, eenpersoonsbedden, een queensbed of een Franse bed heeft. Unieke afmetingen of afwijkende maten hoeven uw slaapcomfort niet langer te beperken. Kies vandaag nog voor een verbetering van uw slaapervaring en geniet van comfortabelere reizen.

Over Seminautic

Seminautic, een divisie van Matrasatelier, heeft meer dan 25 jaar ervaring in het ambachtelijk vervaardigen van op maat gemaakte matrassen. Bij Seminautic kunt u vertrouwen op de allerhoogste kwaliteit, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van de beste stoffen en schuimen uit Duitsland en Nederland.

In 4 stappen naar uw nieuwe vakantiematras

Kom naar onze Drive In bij Ekkersrijt Eindhoven, direct bij knooppunt A58. Maak nu een afspraak, u kunt vaak dezelfde dag al bij ons terecht! Dit zijn de stappen:

1. Persoonlijk gesprek
In onze showroom luisteren wij graag naar uw wensen en behoeften. Wat is uw slaaphouding, houdt u van zacht of stevig, zijn er eventuele klachten? Verder verrichten wij metingen zodat uw nieuwe matras perfect gaat passen in uw camper of caravan.

2. Proefliggen
Op basis van het persoonlijk gesprek zetten wij een aantal proefopstellingen voor u klaar. Zo kunt u zelf ervaren wat wel bij u past en wat minder. We kunnen oneindig combineren met kernen en lagen.

3. Klaar terwijl u wacht
Uw nieuwe matras wordt direct op maat gemaakt in ons atelier. Dit duurt ongeveer 1 uur. Via een panoramaraam kunt u het proces zelf volgen. Een uniek kijkje in de keuken.

4. Plaatsing in uw camper
Zodra uw matras klaar is, plaatsen wij deze direct in uw camper. U kunt dus direct weer de weg op en genieten van uw nieuwe matras! Is wachten geen optie voor u? Dan leveren wij uw nieuwe matras kosteloos op locatie binnen één week (Nederland en België).

Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct