Klanten vertellen

Via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem Google Reviews kunnen klanten aangeven wat ze vinden van de service van Integraalcampers Marknesse.

Jan Bosman
25-09-2020
Integraalcampers Marknesse

Ruim 2 weken geleden hebben wij onze Hymer opgehaald, na inruil vorige Hymer. Wij zijn direct op pad gegaan om alles uit te testen. Ontdekte enkele kleine gebreken, contact gezocht en zonder problemen is er een afspraak gemaakt voor herstel. Wij hebben het volste vertrouwen in Integraalcampers Marknesse.. Zeer toegankelijke omgang met Luciën en Sandra en hun deskundige zoon Léon Jan & Pia

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Heel fijn te horen! En inderdaad gaan we de punten voor u oplossen.

Ellen Van Tol
16-09-2020
Integraalcampers Marknesse

Super goed bedrijf, erg vriendelijke mensen heel vriendelijk ontvangen goede service 👍

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Fijn te horen :-) Dank jullie wel!

S Bleeker
14-09-2020
Integraalcampers Marknesse

Keurig en meteen gesprek

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank :-)

Geert Arends
31-08-2020
Integraalcampers Marknesse

Tijdens de terug reis van onze 3 weken durende rondreis door Scandinavië, kwamen we er achter dat onze 3 jaar oude camper het toch net niet was. Dus besloten we op zoek te gaan naar een andere. Zo stranden we op de laatste dag in Marknesse, waar we gingen kijken naar de Hymer campers. Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen! Uiteindelijk viel ons oog op de bmc i 690.Een geweldige camper en na ook nog een proefritje te hebben gemaakt, konden we er geen afscheid meer van nemen.We besloten tot koop over te gaan. En yesssss!!!!, vier dagen erna konden we hem al gaan ophalen.Na 4 slapeloze nachten 😂 , werden we een tweede keer hartelijk ontvangen. De aflevering werd dan ook een echt feestje. Na een uitgebreide rondleiding met uitleg door de camper werden we verrast met verschillende cadeautjes en een prachtig boeket bloemen. Het was een ware vip behandeling . Dit in tegenstelling tot de aflevering van onze vorige camper (bij een ander bedrijf).Dus team intergraal campers Marknesse :Een dikke tien!!!!!Geert en Nathalie uit kerkrade (limburg)

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank voor jullie review :-)!

Koen Minnema
22-08-2020
Integraalcampers Marknesse

De eigenaren zijn vriendelijk. Bereid om advies te geven, maar niet opdringerig aanwezig. Er staat een mooie collectie integraalcampers. Het bedrijf ziet er bovengemiddeld netjes uit.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank :-)

B.J.C. aan de Stegge
30-07-2020
Integraalcampers Marknesse

We zijn zeer prettig geholpen door Lucien en Sandra.en Leon Ze hebben een mooie collectie jonge campers staan . We hebben een camper gekocht en na de aankoop hebben wij door Leon hun zoon een zeer uitgebreide uitleg gekregen hetgeen wij als zeer prettig hebben ervaren.Tijdens onze eerste trip hadden wij nog enkele vragen die elke uitstekend via de mail of telefonisch beantwoord zijn.Kortom Top Familiebedrijf.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dank jullie wel :-)

Ron Van Barneveld
25-07-2020
Integraalcampers Marknesse

Heel vakkundig voorgelicht, uitstekend geholpen. Zeker even gaan kijken😁

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dankje wel.

kenter kenter
20-07-2020
Integraalcampers Marknesse

Half maart hebben wij een camper gekocht in Marknesse, we zijn daar vriendelijk en professioneel geholpen! Er waren een paar ongemakken bij de camper maar die zijn vlot, zelfs nog even na de verstreken garantie termijn meer dan keurig gemaakt. Wij zijn zeer tevreden en raden Integraalcampers Marknesse zeker aan.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dankje wel voor het compliment. Inderdaad we hebben het goed opgelost en daar staan we voor . Veel plezier met jullie camper.

Jan R. Stam
20-07-2020
Integraalcampers Marknesse

Wij zijn op de dolle pof naar Marknesse gereden en niet met de verwachting al een camper te kopen. Ruim een uur later waren we de trotser bezitter van een prachtige Hymer/Mercedes Benz van amper 1 jaar oud. Het gevoel was direct goed en over en weer vertrouwen om snel zaken doen.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Het was een bijzonder ochtend. De camper van jullie dromen stond daar en we waren er snel uit. We wensen jullie veel camper plezier toe .vrg

Beoordelingen 10 - 18 van 45
div Bel ons direct Bel ons direct