fbpx

Klanten vertellen

Via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem Google Reviews kunnen klanten aangeven wat ze vinden van de service van Integraalcampers Marknesse.

Henk Weekhout
25-05-2022
Integraalcampers Marknesse

Buitengewoon fijne camperleverancier. Betrouwbaar, levert goede schone campers met garantie. Absoluut geen rommel. We kochten er een Carthago, tot in de puntjes verzorgd. Eigenaar met zijn familie hebben hier een klasse firma. Verwelkomd met koffie en gebak. Verrast!!

Dennis Opdam
08-05-2022
Integraalcampers Marknesse

We zagen onze droom-camper voorbij komen, 1 telefoontje en de zaak bleef speciaal voor ons open in de avond. Het ophalen 2 weken later was een unieke ervaring! Het was een feestje, de ontvangst, de persoonlijke aandacht, de heerlijke koffie, bloemen en de uitgebreide technische uitleg waren van ongekend niveau. Zo warm en met aandacht. Ook in de dagen na de aanschaf waar we nog extra vragen hadden en of garantie punten naar boven kwamen. Hier kunnen merk-dealers (ook niet camper dealers) echt iets van leren! We genieten volop van onze camper en ook al kunnen we ons nu niet voorstellen dat we ooit afscheid nemen van deze droom-bak, weet ik al waar ik de volgende haal (en welke :-)

Dennis Opdam
08-05-2022
Integraalcampers Marknesse

We saw our dream camper pass by, 1 phone call and the business stayed open especially for us in the evening. Picking it up 2 weeks later was a unique experience! It was a party, the welcome, the personal attention, the delicious coffee, flowers and the extensive technical explanation were of an unprecedented level. So warm and attentive. Even in the days after the purchase where we had additional questions and whether warranty points came up. Brand dealers (including non-motorhome dealers) can really learn something from this! We enjoy our camper to the fullest and even though we can't imagine ever saying goodbye to this dream box, I already know where I'll get the next one (and which one :-)

dickjonkhof
25-03-2022
Integraalcampers Marknesse

Deze week onze hymer B678DL op mogen halen wat een pracht van een camper en wat een fijn bedrijf. Hoewel wij ervaren camperaars zijn hebben wij van de vakkundige uitleg toch nog wel eea opgestoken.Wij bevelen Integraalcampers Marknesse dan ook zeker aan als je op zoek bent naar een jonge goed uitgeruste camper met goede service. Fam Jonkhof

dickjonkhof
25-03-2022
Integraalcampers Marknesse

Got to pick up our hymer B678DL this week, what a beauty of a camper and what a great company. Although we are experienced motor home owners, we have learned a lot from the professional explanation. We certainly recommend Integraal Campers Marknesse if you are looking for a young, well-equipped motorhome with good service. Fam Jonkhof

Koos van der Straaten
14-03-2022
Integraalcampers Marknesse

In Marknesse word je heel vriendelijk ontvangen en krijgt heldere uitleg en eerlijke antwoord op vragen. Ruime keuze uit mooie, jong gebruikte en uitstekende campers van uitsluitend A-merken. Wij hebben een hele mooie Niesmann+Bischoff iSmove gekocht en zijn daar zeer tevreden mee. De kleinere mankementen die we na aflevering constateerden zijn keurig en snel opgelost. Een mooi bedrijf. Onze dank aan Lucien en Sandra en the next generation Leon en Chantal en zeker ook aan Patrick die technisch alles in goed banen heeft geleid.

Chris Kreuning
05-03-2022
Integraalcampers Marknesse

Na veel rondkijken door heel nederland om een indruk te krijgen wat er nu op de markt is kwamen we uiteindelijk tot de conclusie dat een integraal camper was wat we zochten. Bij integraalcampers Marknesse kwamen we binnen en voelden ons direct welkom. De eigenaar en zijn vrouw namen alle tijd voor ons om ons goed voor te lichten en alle campers te bezichtigen. Al snel was onze keuze gemaakt en hebben we de deal beklonken. Ook bij de afhandeling van de papierwinkel en afsluiten van verzekering waren ze zeer behulpzaam. Al met al een heel fijn bedrijf!

job hottentot
01-03-2022
Integraalcampers Marknesse

Na maanden zoeken hebben we bij Integraal campers in Marknesse eindelijk de juiste Hymer camper gevonden die we zochten voor een redelijke prijs. Wat een geweldig bedrijf: goeie inkoop van jonge campers, aardige betrouwbare verkopers en een eigen werkplaats met een zeer ervaren monteur. Bij het ophalen van de camper zijn we feestelijk ontvangen met koffie, een goede instructie en ook nog een bloemetje. Toen na een week een paar kleine gebreken waren gevonden (en wat stormschade was ontstaan) werd dit allemaal gratis en professioneel verholpen. Onze complimenten voor jullie en bedankt voor de geweldig goede service!

Marcel ten Hoor
31-01-2022
Integraalcampers Marknesse

Wat een fijn bedrijf is dit! Je wordt heel hartelijk ontvangen met een lekkere kop koffie. Je merkt aan alles dat dit een heel mooi familiebedrijf is. Ook na aanschaf van een camper blijven ze achter hun product staan. En...alle afspraken worden keurig na gekomen.

Erik Kramers
24-01-2022
Integraalcampers Marknesse

Integraal campers Marknesse. Een geweldig familie bedrijf met ongelofelijke passie service en know how!!! Hier voel je je als klant nog echt koning!! Waar vind je dat nog! Alleen maar lof!!

Maikel de Haas
21-12-2021
Integraalcampers Marknesse

Very friendly welcome and plenty of room to ask questions. Also bought our camper here last Saturday and will be delivered in 4 weeks. They think along well and stand behind their product. Also give you confidence about the agreements made. 11/21/21 5 star update: We now have our camper in the driveway. All promises have been more than fulfilled. If you're talking about customer friendliness and service, you've come to the right place at Integraal Campers Marknesse. What a nice family business and commitment. We will extensively test our camper with old and new. Know that the heater is already doing well 😏👍🏼

Harry van lottum
16-12-2021
Integraalcampers Marknesse

Wij hebben een Hymer bij IM gekocht. Zijn zeer tevreden over onze aankoop , maar tevens de begeleiding van dit bedrijf. Ook achteraf na onze vakantie in Spanje bleken enkele kleine dingen niet helemaal te werken. Alles tot onze tevredenheid goed opgelost, super. Bedankt fam Regenmortel. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden tot koop van een camper.

eke van den berg
14-12-2021
Integraalcampers Marknesse

Wij zijn in alle opzichten zeer enthousiast over dit camperbedrijf in Marknesse!! De familie Regenmortel blinkt uit in : - klantgerichtheid - vakkundigheid - betrouwbaarheid Er heerst een prettige, ongedwongen sfeer…. Er is tijd en persoonlijke aandacht voor de klant.. Vijf sterren dus!! Jan Doetjes en Eke van den Berg

Geert Hofman
06-12-2021
Integraalcampers Marknesse

Daar wordt een mens toch blij van! Wat een enthousiast, ongedwongen maar ook zeer professioneel familiebedrijf is Integraalcampers Marknesse van de familie Regenmortel. In de zoektocht naar dé ideale jong gebruikte camper hadden we al vele camperbedrijven gezien. Toen we enige maanden geleden kennis maakten met dit bedrijf werd ons direct duidelijk: Hier houdt de service niet op zodra de koop gesloten is. En dat bleek ook. Er werd uitgebreid meegedacht met de beste oplossing voor het vervoeren van onze surfplanken. De familie bleek niet alleen kennis van campers te hebben maar ook van metaalconstructies en lakafwerking. Na flink wat met elkaar passen en meten met de meegebrachte surfplanken werd een tekening gemaakt voor een op maat gemaakte surfimperiaal van op kleur gepoedercoat aluminium. Inmiddels is deze geplaatst en zijn ook wat kleine puntjes die we bij het eerste gebruik nog tegenkwamen uitstekend opgelost. Denken in oplossingen staat hoog in het vaandel en niet onvermeld mag blijven: ook de monteur is niet tevreden met een hap-snap oplossing: het moet netjes en goed! Goede kennis van de camper(techniek) maar ook van de markt van schaarse mooie jonggebruikte campers (vaak van de eerste eigenaren) maakt dat hun aanbod een bezoek meer dan waard is. De plezierige ontvangst en geweldige service ervaar je dan vanzelf!

Esther Van Balkom
05-11-2021
Integraalcampers Marknesse

in 1 woord geweldig fijne mensen nemen tijd voor je en niks is teveel gevraagd je kunt op je gemak de campers goed bekijken en met een bakje koffie aan de "familie tafel"(want zo voelt het ook)wordt alles besproken wij zijn voorlopig voorzien omdat we een hele mooie jonge hymer gekocht hebben waar we lang mee vooruit kunnen een aanrader TOP

Riny Oosthoek
05-11-2021
Integraalcampers Marknesse

Marknesse Campers is een onderneming die voelt wat de klant nodig heeft en wil. De service is uitstekend en de afspraken die we hebben gemaakt zijn voor onze volle tevredenheid nagekomen. ook zijn de kleine zaken die nog moesten worden opgelost professioneel en vakkundig verholpen. De Camper is top en we hopen er nog lang vele en veilige vakantie kilometers mee te kunnen ervaren. Familie van de Regenmortel bedankt voor de topservice. Jenny en Riny Oosthoek

Martin Bonda
04-11-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Frank Siebbeles
04-11-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Beoordelingen 10 - 18 van 71
<< < 1 2 3 4 5 6 ... > >>
Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct