fbpx

Klanten vertellen

Via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem Google Reviews kunnen klanten aangeven wat ze vinden van de service van Integraalcampers Marknesse.

Carlo Rijsdijk
25-01-2024
Integraalcampers Marknesse

Wat een fantastisch familie bedrijf, dit is al de tweede camper die wij de afgelopen 3 jaar hebben gekocht, de keuze voor Integraalcampers Marknesse is niet moeilijk, je wordt behandeld als Koning, de klant staat centraal en ze doen hun uiterste best je thuis te laten voelen. Een sterk punt is hun Service en garantie afhandeling, fantastisch, geen gemor, geen kleine lettertjes , de klant moet tevreden zijn😊 Dus bent u op zoek naar een goede Camper, hij staat zeker bij Integraalcampers Marknesse, Groet Carlo en Cobi Rijsdijk

Dries de Vries
25-01-2024
Integraalcampers Marknesse

We hebben helaas nog geen reis kunnen maken vanwege de winter. We kijken heel erg uit naar het voorjaar. Dan kunnen wij onze mooie camper helemaal uitproberen. Bij Integraalcampers hebben wij een fijn en vertrouwd gevoel. Enige oneffenheden zijn na goed overleg netjes vergoed.

Carla van Dijk
25-01-2024
Integraalcampers Marknesse

Zeer prettige ervaring! Zijn uiterts correct, staan achter hun product en komen 100% hun afspraken na.

Carine Braam [AUM]
25-01-2024
Integraalcampers Marknesse

Vanaf het allereerste contact voelden we ons gehoord en gezien door Lucien en Sandra. Uitstekend persoonlijk contact in de hele aankoopfase en ook tijdens de nazorg bij levering door Chantal en Leon. Open communicatie en.. alle afspraken zijn nagekomen. We zijn niet alleen uitermate tevreden maar zijn ook aangenaam verrast: het ophalen van de camper was een waar feestje 🍀🎉

Charles
25-01-2024
Integraalcampers Marknesse

We zijn nu 5 maanden in het bezit van onze Carthago Chic e-line I50, en dit in volle tevredenheid. We reizen nu al die maanden rond en ik kan wel zeggen zonder problemen. Oké een paar kleine dingetjes bij een camper van 9 jaar oud die we zelf kunnen verhelpen. En je kunt deze mensen dag en nacht telefonisch om hulp vragen waarna je vriendelijk geholpen wordt. Dus... de volgende keer weer Integraalcampers Marknesse.

Mario Putker
23-12-2023
Integraalcampers Marknesse

Deze week onze Carthago opgehaald. Die stond brandschoon, gepoetst en met zonnescherm uit te shinen in de showroom, klaar voor vertrek. Luciën & Sandra onthaalden ons met koffie en lekkers, bloemen, cadeautjes en een lekkere fles bubbles. Na afhandelen van nog wat administratieve zaken (dank ook aan Chantal voor het voortraject) nam zoon Léon het over van zijn ouders met een zeer uitgebreide en adequate rondgang langs alle technische thema's van ons nieuwe bezit. Chapeau Léon én bedankt! We hebben er alle vertrouwen in dat - in voorkomend geval - thema's of probleempjes snel en soepel zullen worden opgelost door dit familiebedrijf. We kunnen dit geïnteresseerden dan ook zeker aanbevelen. Mario & Anneke (Zeeland)

E. A. L. Van Vlieberghe
19-10-2023
Integraalcampers Marknesse

Bedankt voor de goede service we zijn er fantastisch geholpen door de mensen het wordt prima opgelost als je vragen hebt ook Patrick de monteur is heel behulpzaam een pluim voor deze mensen

Rinus Buising
06-10-2023
Integraalcampers Marknesse

Vandaag onze eerste camper, een Hymer T 578 CL, uit Marknesse gehaald. Een service en informatie zoals je van een dergelijk bedrijf mag verwachten. Ik had een lijstje met vragen (in twee weken vóór de aflevering bijeengespaard) en na de uitgebreide uitleg van Leon van Regenmortel bleken alle vragen de revue al te zijn gepasseerd. Volgens mij hebben we vanmiddag een zodanige informatie opgedaan dat ik met een gerust hart het avontuur kan gaan beginnen.

t ijshofje
09-08-2023
Integraalcampers Marknesse

Weer supergoed en snel geholpen met een probleem aan de camper! Bedankt weer voor de topservice ! Chapeau

Jans Oving
04-08-2023
Integraalcampers Marknesse

Camper met hagelschade vanaf het Gardameer hier afgeleverd prima geholpen.

Peter Droogh
18-07-2023
Integraalcampers Marknesse

Na een korte zoektocht zijn we bij Integraalcampers Marknesse terecht gekomen. Een prettige ontvangst en een leuk gesprek, leidde tot de aankoop van een tweedehands Hymer 678. Wij hebben onze camper in maart 2023 opgehaald. Van de aflevering werd een leuk event gemaakt. We zijn de camper direct gaan gebruiken en liepen in de eerste maanden tegen enkele technische problemen op. Deze werden direct opgepakt en zijn keurig verholpen. In de tussen tijd hebben we onze eerste camper vakantie in Slovenië achter de rug. Deze is prima verlopen en de camper is ons prima bevallen. Al met al een prettige ervaring in het doen van zaken met de familie Regenmortel.

Tecla Middendorp
18-05-2023
Integraalcampers Marknesse

Wij schrijven eigenlijk nooit reviews maar willen nu toch onze positieve ervaring met integraal campers Marknesse delen. Wij zijn het volledig eens met voorgaande reviews betreft de fijne begeleiding bij de aankoop van onze camper. Wij hebben onze camper anderhalf jaar geleden gekocht bij familie Regenmortel en hebben er al 17000 km. mee gereden. Op één van onze reizen wilde de schotel niet naar beneden en hebben naar Marknesse gebeld. Je wordt op afstand geholpen om het probleem op te lossen. Dit jaar hadden we pech met de accu's en na een telefoontje kregen we het advies om ze te vervangen. We hebben de rekening langs gebracht en deze werd direct vergoed. Je kunt altijd bij hen terecht met allerlei vragen en er wordt altijd naar een oplossing gezocht. Het is, zoals meerdere al schrijven, een heel fijn en eerlijk bedrijf. Jelle en Tecla uit Leeuwarden.

Jan Boers
03-05-2023
Integraalcampers Marknesse

Het familiebedrijf Integraalcampers Marknesse van Familie Regenmortel is absoluut TOP 👌. Na een jaar zoeken kwamen wij via het internet daar de camper van onze dromen tegen. De Hymer B568 Premium Line met alle denkbare opties. Op ons e-mail contact ‘s-avonds werd snel gereageerd en een afspraak voor de volgende dag gemaakt. Wij werden er hartelijk ontvangen met koffie en koek. Hierna de camper bekeken en het was direct duidelijk dat dit hem moest worden. De familie Regenmortel was zeer meedenkend in het maken van de afspraken en het voelde goed. De aflevering was een feestje 🥳 met koffie, gebak en bloemen 🌺 en andere cadeautjes. Alle tijd werd er genomen om alle bijzonderheden van de camper uit te leggen. Kort hierna zijn we een weekje met de camper weggeweest. Er kwamen er enkele kleine mankementen na voren die wij vanwege een volgende vakantie graag snel opgelost wilden hebben. Na telefonisch contact kon ik er de volgende dag al terecht ondanks dat de monteur Patrick ziek was. Vader en zoon Lucien en Leon Regenmortel stroopten de mouwen op en het was leuk om te zien hoe beiden de kleine mankementen aan de camper in “no time” gezamenlijk oplosten. Niets was ze teveel. Toen de camper klaar was werd er gezamenlijk met de hele familie koffie gedronken. Hun samenwerking en onderlinge humor geeft de fijne verstandhouding nadrukkelijk weer. Ik geef ze een dikke 10.

John van de Vlag
20-04-2023
Integraalcampers Marknesse

Wij hebben februari j.l.onze camper opgehaald en naar Portugal gereden daar kwamen we erachter dat de huishoudaccu's slecht waren contact opgenomen met marknesse en daar kwam de oplossing vraag een offerte aan voor de accu's en plaatsen daarvan ,dat hebben we gedaan en de volgende dag hadden we het geld op de rekening geweldig Vera en John van de Vlag

Gijs van Maanen
28-02-2023
Integraalcampers Marknesse

Wat een geweldige service! Wij hadden een lijst met vragen over onze camper en kregen daarop uitgebreid antwoord en advies en dat terwijl wij onze camper een paar maanden geleden elders hadden gekocht. Wat een geweldige service! Nogmaals onze hartelijke dank. Ingrid en Gijs,

Paul Balvers
07-12-2022
Integraalcampers Marknesse

Een fantastisch adres voor als je een camper zoekt van de premium merken. Goed advies en een goede uitvoering van de extra's die we hebben toegevoegd. Gisteren de camper opgehaald, waarbij we een allerwarmst ontvangst kregen. Na het noodzakelijke papierwerk een uitgebreide uitleg over de camper. Dank jullie wel!!

Esmé Wind
25-11-2022
Integraalcampers Marknesse

We hebben onze tweede Hymer hier gekocht en we zijn heel tevreden over de service! Je wordt allerhartelijkst ontvangen met koffie aan de familietafel, je krijgt alle tijd om de camper die je op het oog hebt te bekijken, afspraken worden nagekomen, kortom de familie van Regenmortel heeft de expertise en weet wat een klant wil. De monteur (Patrick) is er één uit goud! Hij denkt proactief met je mee en weet waar hij over praat. Helaas komen we binnenkort niet terug, we zijn heel tevreden over onze camper 😉 maar wanneer je op zoek bent naar een camper, ga hier zeker kijken!

Goos Braker
18-10-2022
Integraalcampers Marknesse

Wat een leuk camper bedrijf, geweldig gezin die dit bedrijf runnen, veel aandacht en tijd als je de aankoop ophaalt, En onze aankoop is van top kwaliteit, een geweldige Carthago.

Beoordelingen 10 - 18 van 88
<< < 1 2 3 4 5 6 ... > >>
Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct