fbpx

Klanten vertellen

Via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem Google Reviews kunnen klanten aangeven wat ze vinden van de service van Integraalcampers Marknesse.

P D
17-04-2021
Integraalcampers Marknesse

Bijna 3 maanden genieten we nu van onze bijna nieuwe Hymer camper van Integraalcampers Marknesse. Niets dan lof over de service die ze toezeggen en ook daadwerkelijk nakomen nadat je de deur bent uitgereden. Dag en nacht staan ze voor je klaar. Sleutelwoorden zijn: kwaliteit, betrouwbaarheid en een zeer goede aftersales. Bovendien is het een hartstikke leuk en goed georganiseerd familiebedrijf, die we zeker aan iedereen aanbevelen. Pieter en Marian.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dank jullie wel voor het achterlaten van dit mooie bericht! Geniet van jullie prachtige camper!

r nieuwstraten
09-04-2021
Integraalcampers Marknesse

Het betreft hier een mooi familiebedrijf waar mijn vrouw en ik hartelijk ontvangen werden. Professionele verkoop van de mooie camper die we daar vonden en deze werd correct afgeleverd met een prettige uitleg van zoon Leon. Intussen zorgden de dames voor accurate administratieve afhandeling. Overal werd aan gedacht, van het welkomstbord bij binnenkomst tot aan de vreugdevolle levering met bloemen en foto. Tiptop! Heel erg bedankt hiervoor en we hopen mooie kilometers te maken met deze prachtige camper.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Fijn om te horen :-) Dank jullie wel en we wensen jullie nogmaals heel veel plezier met jullie camper!

Sofies Keuze
17-03-2021
Integraalcampers Marknesse

Mooie en ruime zaak met de betere en jongere hamer campers. Een familiezaken die absoluut weten war er te koop is en wat ze zelf verkopen. Prima service.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank :-)

Marc De Cleir
04-03-2021
Integraalcampers Marknesse

Heel goede ontvangst. Iedereen vriendelijk. Persoonlijke aandacht. Zeer correct met alle afspraken. Hele goede communicatie van verkoop tot aflevering. Uitgebreide aflevering. Het was een fantastische ervaring. Wij zijn zeer dankbaar.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank voor jullie mooie woorden :-) Geniet van jullie prachtige camper!

Patrick Verberne
08-02-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dank je wel :-)

Michael Schwendemann
08-02-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dank u wel :-)

Domien Leemans
30-01-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dank u wel :-)

Hanny van leest
06-01-2021
Integraalcampers Marknesse

Wij zijn zeer tevreden over Integraalcampers Marknesse. Vriendelijk en gastvrij ontvangst, ook zeker professioneel (bijvoorbeeld voor het in orde maken van de papieren en administratieve zaken). Luciën, Sandra, Chantal en Léon hebben service hoog in het vaandel staan. Binnenkort gaan we nog even terug omdat de rail voor de luifel niet geleverd kon worden ivm de feestdagen, maar we vertrouwen erop dat dit ook weer super geregeld gaat worden.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dank jullie wel! Wat een heerlijke foto :-D

Theo Kooiman
06-01-2021
Integraalcampers Marknesse

Bedankt voor de super ontvangst bij het ophalen van de camper er is niets te veel als je vragen hebt. Bij zo een bedrijf hoef je niet verder te zoeken, TOP!!!

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank voor jullie mooie woorden :-)

Beoordelingen 10 - 18 van 50
div Bel ons direct Bel ons direct