fbpx

Wilt u uw camper verkopen?

Bent u in het bezit van een integraal of half-integraalcamper, maar wilt u om welke reden dan ook afscheid nemen van uw gebruikte camper? Net als de aankoop van een camper, is ook het afscheid nemen vaak een emotioneel moment.

Lukt het, bijvoorbeeld door afnemende gezondheid, niet meer om te genieten van het reizen met een camper? Of zijn er andere familie- of privé omstandigheden waardoor u afscheid moet nemen? Met de verkoop van uw camper sluit u een periode van mooie reizen en dromen af.

Natuurlijk kunnen er ook andere redenen zijn waardoor u uw camper verkopen wilt. Bijvoorbeeld omdat u een andere camper zoekt of heeft gevonden. Of omdat u voor een andere vorm van vakantie vieren of reizen kiest die op dit moment beter aansluit bij uw wensen.

Wat de reden ook is, net als bij de aankoop van een camper, is een goede begeleiding en correcte afhandeling erg belangrijk. Als familiebedrijf Integraalcampers Marknesse ontzorgen wij u dan ook graag bij het verkopen van uw camper, want meestal is afscheid nemen al vervelend genoeg.

Wij nemen graag uw gebruikte Hymer, Carthago of Niesmann + Bischoff van u over of verkopen deze voor u in bemiddeling. Meer informatie over het verkopen van uw camper in consignatie vindt u hier.

Bent u benieuwd hoe wij werken of hoe anderen onze inkoop hebben ervaren? Lees dan hieronder hoe wij werken en wat de ervaringen zijn van mensen die u voorgingen.

Voordelen

  • Snel geregeld in 3 eenvoudige stappen
  • Korte lijntjes en persoonlijk contact
  • Geen gedoe om zelf uw camper te verkopen
  • Geen ingewikkelde voorwaarden
  • Specialist in jong gebruikte Hymer, Carthago en NIESMANN + BISCHOFF
camper verkopen

Familie S. vertelt over hun ervaring

“Om gezondheidsredenen moesten wij onze camper helaas verkopen. Wij vonden het belangrijk onze Carthago camper te verkopen bij het juiste bedrijf en nieuwe eigenaren bij te maken met onze camper.

Gelijk hebben we een afspraak gemaakt om langs te komen met onze camper. We werden warm onthaald door de familie en het voelde direct vertrouwd. De afspraken werden open en eerlijk met elkaar besproken. Er waren geen ingewikkelde voorwaarden, maar Integraal campers Marknesse vertelde ons: Wij gaan de camper gewoon voor u verkopen! Er waren geen belemmeringen als wij de camper eerder wilde terughalen. Dit alles was gebaseerd op vertrouwen en dat vonden we erg belangrijk. Alle afspraken zijn heel nauw nagekomen, daar zijn we heel blij mee.”

Familie S.

Lees hier het hele verhaal

Hoe werken wij?

Uw camper verkopen in 3 eenvoudige stappen
  1. U belt of mailt ons. Graag horen en zien we de details van uw camper en aan de hand hiervan bespreken we samen de mogelijkheden.
  2. Nadat we de camper gezien hebben, dit kan ook door middel van foto’s, doen we u een bod.
  3. Wanneer we een prijs overeenkomen, brengt u de camper bij ons en handelen we alle zaken af onder het genot van een kopje koffie aan onze ‘familietafel’. U gaat naar huis met het afgesproken bedrag op uw rekening en de vrijwaring van de camper.

Zo makkelijk en snel kan het gaan.

camper verkopen

J. deelt zijn ervaring

Wij hadden goede ervaringen met Integraal Campers Marknesse en omdat wij de camper ook hier hadden gekocht leek het ons handig om deze ook weer via hetzelfde bedrijf te verkopen. Luciën kende de camper en wilde deze graag van ons inkopen. Wij zijn zelf ook een familiebedrijf en Integraal Campers Marknesse ook, dat gaf herkenning.

We maakten een afspraak om de camper te verkopen en daarna ging het heel snel. Nadat we overeengekomen zijn over de prijs brachten wij de camper en kon Integraal Campers Marknesse de camper weer verkopen”

J.

Lees hier het hele verhaal
camper verkopen

Zelf verkopen of uit handen geven?

  1. Zelf uw camper verkopen

Er zijn verschillende manieren om uw camper te verkopen. Bijvoorbeeld via websites als Marktplaats, via een campermakelaar, een camper opkoper, een camperdealer of camperbedrijf.

Het liefst wilt u zo snel en makkelijk mogelijk uw camper verkopen, zonder al te veel gedoe. Wanneer u via bijvoorbeeld Marktplaats uw camper wilt verkopen, bent u zelf verantwoordelijk voor alles wat daarbij komt kijken; van het maken van foto’s, het beantwoorden van alle vragen, het plannen en begeleiden van bezichtigingen tot het sluiten van de koop.

Wat we vaak horen is dat er dan veel vragen of lage biedingen komen, waar u niet op zit te wachten. Ook moet u beschikbaar zijn voor (vreemde) potentiële kopers die langskomen en uw camper kritisch bekijken om de prijs naar beneden te krijgen. Dit kost ongemerkt veel tijd en energie.

Voor kopers zijn er ook een aantal risico’s waar u als verkoper misschien niet altijd bij stilstaat. De koper koopt een camper zonder garantie, zonder uitgebreide camper check en zonder de deskundige ervaring van een erkend bedrijf. Daarnaast gaat het om grote bedragen. Dit alles maakt het kopen van een camper bij een particulier fraudegevoelig en risicovol. Beide partijen moeten erop vertrouwen dat de ander te goeder trouw handelt.

Campers inkopen en verkopen is onze specialiteit en wij nemen u dan ook graag dit proces uit handen, zodat u snel en zonder gedoe verder kunt.

Via Integraalcampers Marknesse

Wanneer wij de camper van u overnemen, bent u gelijk van alle rompslomp af. Wij nemen al het papierwerk op ons en u gaat met het geld op de rekening en de vrijwaring van de camper naar huis. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de camper wordt verkocht en nieuwe dromen kan waarmaken.

 

camper verkopen

Familie Boer vertelt

“Naar aanleiding van het prettige telefoongesprek met Luciën zijn we snel tot overeenstemming gekomen. Wij hebben de foto’s van onze camper gestuurd en daarna waren we er samen snel uit. We brachten de camper naar Marknesse, waar Luciën en Leon erg enthousiast waren over onze Carthago camper die vele extra opties bevat. Onder het genot van een kopje koffie werden de papieren en het financiële gedeelte afgehandeld.

Het prachtige familiebedrijf voelde vertrouwd aan. De familie had aandacht voor ons en onze (reis) verhalen. We zijn erg tevreden over de afwikkeling. Binnen een paar dagen was het geregeld, van een telefoontje naar het afleveren van de camper in Marknesse. Zeker een aanrader.”

Familie Boer

Lees hier het hele verhaal

Ook uw camper verkopen?

Heeft u vragen over het verkopen van uw camper? We bespreken graag de mogelijkheden om uw camper in te kopen. Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Neem contact op

Veel gestelde vragen over het inkopen van uw camper

Wij zijn specialist in jong gebruikte Hymer, Carthago en NIESMANN + BISCHOFF campers. Dit zijn de merken die wij inkopen. Aan de ene kant omdat we hier veel ervaring mee hebben, aan de andere kant omdat onze klantenkring ons hiervoor goed weet te vinden. Andere merken kunnen wij helaas niet inkopen.

Neem contact met ons op, dat kan via mail of telefoon: 0527 305030.
Het liefst ontvangen we foto’s en alle informatie van uw camper via de mail. Aan de hand daarvan  bespreken we alle verdere details en kijken we of we een prijs overeen kunnen komen.

Wanneer we een prijs overeengekomen zijn, kunt u de camper bij ons in Marknesse komen brengen. We zullen een korte check van de camper doen en alle zaken voor u afhandelen onder het genot van een kopje koffie. We doen direct de betaling en zodra het geld op uw rekening staat, ontvangt u de vrijwaring van de camper. Hiermee kunt u de verzekering opzeggen.

Geen probleem! Vaak kunnen wij aan de hand van foto’s van zowel de binnen- als de buitenkant en de beschikbare opties een goed beeld krijgen van uw camper. Op basis hiervan kunnen wij u een bod doen. Mocht u na het overeenkomen niet in de gelegenheid zijn de camper te brengen, dan kunnen wij deze ook bij u ophalen.

U kunt ons altijd bellen op 0527 305030 of mailen op [email protected].  Wij helpen u graag!

Klanten vertellen

Via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem Google Reviews kunnen klanten aangeven wat ze vinden van de service van Integraalcampers Marknesse.

Lees reviews
Niet normaal, zeer goed service.Waar dealers in Duitsland en Oostenrijk ons niet konden helpen aan een nieuwe ( 5 wkn) of 2e hands ruitenwisser, hielp Marknesse ons direct! De veer in 1 in van de ruitenwissers was gesprongen. Ze stuurde per direct een ruitenwisser op met dhl-expres. De volgende dag konden we hem op onze mercedes-hymer (in zuid duitsland nabij Salzberg) monteren. Klasse!! Wat een top bedrijf. ( Aveco kon t ook niet oplossen, die boden ons een vervangende camper aan voor onze vakantie naar Kroatie. En dat vonden wij wat ver gaan voor 1 ruitenwissser🤔)
t ijshofje
t ijshofje
1691569746
Camper met hagelschade vanaf het Gardameer hier afgeleverd prima geholpen.
Jans Oving
Jans Oving
1691170005
Charles
Charles
1689867110
Na een korte zoektocht zijn we bij Integraalcampers Marknesse terecht gekomen. Een prettige ontvangst en een leuk gesprek, leidde tot de aankoop van een tweedehands Hymer 678. Wij hebben onze camper in maart 2023 opgehaald. Van de aflevering werd een leuk event gemaakt. We zijn de camper direct gaan gebruiken en liepen in de eerste maanden tegen enkele technische problemen op. Deze werden direct opgepakt en zijn keurig verholpen. In de tussen tijd hebben we onze eerste camper vakantie in Slovenië achter de rug. Deze is prima verlopen en de camper is ons prima bevallen. Al met al een prettige ervaring in het doen van zaken met de familie Regenmortel.
Peter Droogh
Peter Droogh
1689711952
We hebben een mooie camper gekocht bij Integraalcampers Marknesse. We zijn naar ons telefonische contact de volgende dag netjes ontvangen . We kregen de tijd om de camper te bekijken en daarna zijn we verder in gesprek gegaan met Lucien . En dat is allemaal goed gegaan zodat we de camper hebben gekocht . Het is mooie bedrijf het ziet er allemaal perfect uit en ze zijn allemaal vriendelijk TOP
Abel Brinkema
Abel Brinkema
1687871369
Sander Bijma
Sander Bijma
1684516848
Wij schrijven eigenlijk nooit reviews maar willen nu toch onze positieve ervaring met integraal campers Marknesse delen.Wij zijn het volledig eens met voorgaande reviews betreft de fijne begeleiding bij de aankoop van onze camper. Wij hebben onze camper anderhalf jaar geleden gekocht bij familie Regenmortel en hebben er al 17000 km. mee gereden. Op één van onze reizen wilde de schotel niet naar beneden en hebben naar Marknesse gebeld. Je wordt op afstand geholpen om het probleem op te lossen. Dit jaar hadden we pech met de accu’s en na een telefoontje kregen we het advies om ze te vervangen. We hebben de rekening langs gebracht en deze werd direct vergoed. Je kunt altijd bij hen terecht met allerlei vragen en er wordt altijd naar een oplossing gezocht. Het is, zoals meerdere al schrijven, een heel fijn en eerlijk bedrijf.Jelle en Tecla uit Leeuwarden.
Het familiebedrijf Integraalcampers Marknesse van Familie Regenmortel is absoluut TOP 👌.Na een jaar zoeken kwamen wij via het internet daar de camper van onze dromen tegen.De Hymer B568 Premium Line met alle denkbare opties.Op ons e-mail contact ‘s-avonds werd snel gereageerd en een afspraak voor de volgende dag gemaakt. Wij werden er hartelijk ontvangen met koffie en koek. Hierna de camper bekeken en het was direct duidelijk dat dit hem moest worden.De familie Regenmortel was zeer meedenkend in het maken van de afspraken en het voelde goed.De aflevering was een feestje 🥳 met koffie, gebak en bloemen 🌺 en andere cadeautjes. Alle tijd werd er genomen om alle bijzonderheden van de camper uit te leggen.Kort hierna zijn we een weekje met de camper weggeweest. Er kwamen er enkele kleine mankementen na voren die wij vanwege een volgende vakantie graag snel opgelost wilden hebben.Na telefonisch contact kon ik er de volgende dag al terecht ondanks dat de monteur Patrick ziek was. Vader en zoon Lucien en Leon Regenmortel stroopten de mouwen op en het was leuk om te zien hoe beiden de kleine mankementen aan de camper in “no time” gezamenlijk oplosten. Niets was ze teveel.Toen de camper klaar was werd er gezamenlijk met de hele familie koffie gedronken. Hun samenwerking en onderlinge humor geeft de fijne verstandhouding nadrukkelijk weer.Ik geef ze een dikke 10.
Jan Boers
Jan Boers
1683150556
Wij hebben februari j.l.onze camper opgehaald en naar Portugal gereden daar kwamen we erachter dat de huishoudaccu’s slecht waren contact opgenomen met marknesse en daar kwam de oplossing vraag een offerte aan voor de accu’s en plaatsen daarvan ,dat hebben we gedaan en de volgende dag hadden we het geld op de rekening geweldigVera en Johnvan de Vlag
Prima service. Ook een probleem wat na de koop ontdekt werd is perfect opgelost
Sam de Vries
Sam de Vries
1678648058
Vriendelijke ontvangst, ze nemen de tijd voor je, camper wordt goed afgeleverd, duidelijke uitleg. Prima ervaring en een top camper.
Prima correct geholpen en tot een overeenkomst gekomen.
Joep Jansen
Joep Jansen
1678193816
Wat een geweldige service!Wij hadden een lijst met vragen over onze camper en kregen daarop uitgebreid antwoord en advies en dat terwijl wij onze camper een paar maanden geleden elders hadden gekocht.Wat een geweldige service!Nogmaals onze hartelijke dank.Ingrid en Gijs,
Gijs van Maanen
Gijs van Maanen
1677610298
Schitterende campers en een mooie showroom. Als je langs komt staat de koffie klaar.
Voor de eerste keer weg met onze camper. Zo fantastisch. Helemaal tip top in orde afgeleverd, na een warm ontvangst.
Wij zijn zeer tevreden over Intergraalcampers te Marknesse.De familie van Regenmortel zijn hele fijne aardige en deskundige mensen.We zijn zeer goed geholpen bij de aankoop van onze camper .Goede uitleg gekregen over het gebruik en handelingen die we moeten uitvoeren bij gebruik van de camper onder het genot van koffie met koek.BedanktFien en Jan Ambrosius.
J Ambro
J Ambro
1672255391
Een fantastisch adres voor als je een camper zoekt van de premium merken. Goed advies en een goede uitvoering van de extra’s die we hebben toegevoegd.Gisteren de camper opgehaald, waarbij we een allerwarmst ontvangst kregen. Na het noodzakelijke papierwerk een uitgebreide uitleg over de camper. Dank jullie wel!!
Paul Balvers
Paul Balvers
1670410244
We hebben onze tweede Hymer hier gekocht en we zijn heel tevreden over de service! Je wordt allerhartelijkst ontvangen met koffie aan de familietafel, je krijgt alle tijd om de camper die je op het oog hebt te bekijken, afspraken worden nagekomen, kortom de familie van Regenmortel heeft de expertise en weet wat een klant wil. De monteur (Patrick) is er één uit goud! Hij denkt proactief met je mee en weet waar hij over praat. Helaas komen we binnenkort niet terug, we zijn heel tevreden over onze camper 😉 maar wanneer je op zoek bent naar een camper, ga hier zeker kijken!
Esmé Wind
Esmé Wind
1669363536
Vertrouwen is het sleutelwoord. Op en top familiebedrijf; ze nemen de tijd voor je, zijn serieus en los tegelijk, relaxte sfeer, goede service. Extra kudo’s voor de monteur, die heeft de extra’s van onze camper pérfect geïnstalleerd. Wij zijn ongekend blij met onze (bijna) nieuwe camper. Van harte aanbevolen adres, hier moet je zijn!
Arco Heuvelman
Arco Heuvelman
1667148095
Wat een leuk camper bedrijf, geweldig gezin die dit bedrijf runnen, veel aandacht en tijd als je de aankoop ophaalt, En onze aankoop is van top kwaliteit, een geweldige Carthago.
Goos Braker
Goos Braker
1666099430
In juli hebben wij bij de fam. Regenmortel onze Hymer T 674 SL Star-Edition gekocht.Toen wij onze camper gingen ophalen zij Lucien ons dat ze bij controle van de camper hadden ontdekt dat de airconditioning defect was en hebben zij op hun kosten een compleet nieuwe airco gemonteerd.Ook de hele aflevering met een complete uitleg en niet te vergeten de grote bos bloemen en de fles wijn waren super.Tijdens onze vakantie in september raakte de ruitenwisser motor defect, die in Oostenrijk vernieuwd is en wat een behoorlijke kostenpost was, maar dit werd door de fam. Regenmortel volledig vergoed.Fam. Regenmortel chapeaux voor zo veel serviceHarry en Jose Meessen-Schins
Harry Meessen
Harry Meessen
1665743425
K.e. Kremer
K.e. Kremer
1662395070
♻️
M.B.H. Warnaar
M.B.H. Warnaar
1658060316
Philip L
Philip L
1657708925
js_loader

Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct