fbpx

Familie S.

“Om gezondheidsredenen moesten wij onze camper helaas verkopen. Wij vonden het belangrijk onze Carthago camper te verkopen bij het juiste bedrijf en nieuwe eigenaren bij te maken met onze camper. 

Wij wilde graag een bewuste keuze maken waar dit te doen. Doen we dat bij de dealer waar we deze gekocht hebben of bij een ander bedrijf? We zochten een bedrijf die echt een Carthago specialist is en zo kwamen we terecht bij integraal Campers Marknesse. Een kleinschalig familiebedrijf en specialist in jong gebruikte campers. We kenden het bedrijf nog waar we 15 jaar geleden zijn geweest om te kijken voor een camper. Vooraf hadden we de reviews gelezen die veelbelovend waren en dat is ook zo gebleken.

Gelijk hebben we een afspraak gemaakt om langs te komen met onze camper. We werden warm onthaald door de familie en het voelde direct vertrouwd. De afspraken werden open en eerlijk met elkaar besproken. Er waren geen ingewikkelde voorwaarden, maar Integraal campers Marknesse vertelde ons: Wij gaan de camper gewoon voor u verkopen! Er waren geen belemmeringen als wij de camper eerder wilde terughalen. Dit alles was gebaseerd op vertrouwen en dat vonden we erg belangrijk. Alle afspraken zijn heel nauw nagekomen, daar zijn we heel blij mee.

We raden Integraal Campers Marknesse zeker aan als je graag je camper wilt verkopen om welke redenen dan ook. Een klein familie bedrijf met korte lijnen en een vertrouwd gevoel!”

Familie S.

Ook uw camper verkopen?

Heeft u vragen over het verkopen van uw camper? We bespreken graag de mogelijkheden om uw camper in te kopen. Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Neem contact op
Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct