fbpx

Familie Boer vertelt

We hebben met veel plezier gereisd met onze Carthago camper. Dit was onze 4e camper en hebben prachtige plekken mogen ontdekken, van de Noordkaap tot aan de Sahara in Marokko. Toch besloten we om onze Carthago te verkopen omdat we op een andere manier willen gaan reizen.

Via het NKC blad zagen we de advertentie staan van Integraal Campers Marknesse. Het straalde professionaliteit uit en het kwam vertrouwd over. We komen helemaal niet uit de buurt, maar besloten toch om contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden.

Naar aanleiding van het prettige telefoongesprek met Luciën zijn we snel tot overeenstemming gekomen. Wij hebben de foto’s van onze camper gestuurd en daarna waren we er samen snel uit. We brachten de camper naar Marknesse, waar Luciën en Leon erg enthousiast waren over onze Carthago camper die vele extra opties bevat. Onder het genot van een kopje koffie werden de papieren en het financiële gedeelte afgehandeld.  

Het prachtige familiebedrijf voelde vertrouwd aan. De familie had aandacht voor ons en onze (reis) verhalen. We zijn erg tevreden over de afwikkeling. Binnen een paar dagen was het geregeld, van een  telefoontje naar het afleveren van de camper in Marknesse. Zeker een aanrader.”

Familie Boer

Camper verkopen

Ook uw camper verkopen?

Heeft u vragen over het verkopen van uw camper? We bespreken graag de mogelijkheden om uw camper in te kopen. Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Neem contact op
Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct