fbpx

J. vertelt zijn ervaring

“Vorig jaar bracht ik een vriend naar Integraalcampers Marknesse omdat hij zijn Hymer ging ophalen die hij had daar gekocht. Zelf waren we al een tijdje aan het zoeken naar een camper in Duitsland. We vonden de camper die mijn vriend had gekocht ook erg mooi. Luciën vertelde mij dat hij er nog zo een had staan. En niet veel later hadden wij deze mooie Hymer gekocht. We werden warm onthaald met een grote tv waarop onze naam en foto’s van onze camper werden vertoond. Leon gaf ons een uitgebreide uitleg over hoe alles in de camper werkt. We waren klaar om te gaan!

We zijn er slechts een paar keer mee weg geweest, maar besloten om toch voor een ander type camper te gaan. Dit type camper wordt helaas niet verkocht door Integraal Campers Marknesse, daarom hebben we onze nieuwe camper elders gekocht.
Wij hadden goede ervaringen met Integraalcampers Marknesse en omdat wij de camper ook hier hadden gekocht, leek het ons handig om deze ook weer via hetzelfde bedrijf te verkopen. Luciën kende de camper en wilde deze graag van ons inkopen. Wij zijn zelf ook een familiebedrijf en Integraalcampers Marknesse ook, dat gaf herkenning.

We maakten een afspraak om de camper te verkopen en daarna ging het heel snel. Nadat we het eens geworden waren over de prijs, brachten wij de camper en kon Integraalcampers Marknesse de camper weer verkopen.

We zijn heel blij hoe het proces is verlopen. Alles was snel geregeld, afspraak gemaakt, betaald, de camper werd afgeleverd bij Integraalcampers Marknesse en kreeg een mooie plek in de showroom.”

J.

Ook uw camper verkopen?

Heeft u vragen over het verkopen van uw camper? We bespreken graag de mogelijkheden om uw camper in te kopen. Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Neem contact op
Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct