fbpx

Een onvergetelijk weekend!

Door Luciën en Sandra van Regenmortel

Ja, vrijdag 5 mei was het eindelijk zover!
Een heel weekend, 2 nachten, met de camper naar het opa en oma weekend van de NKC, 5 kleinkinderen mee. Vrijdagmiddag begon het feest.
Jailen, Romy, Jase, Lize Linn en Dani (in de leeftijd van 12 tot 5 jaar) hadden van ons vooraf een uitnodiging ontvangen.
Hierin stond hoe laat we ze op zouden halen, wat ze mee moesten nemen en wanneer we ze weer thuis zouden droppen, zodat de ouders ook wisten hoe lang ze vrij zouden zijn.

Ze hadden er zin in en wij ook!
Van iedereen een tas met kleren en een kussen en een tas vol schoenen en laarzen, want het weekend bracht ook regen volgens de berichten.
Zo heb je gauw een hoop spullen! Maar dit paste mooi in de aparte douche, die we meestal als extra kastruimte gebruiken. Douchen in de camper doen we bijna nooit, maar het is mooi dat het kan als het een keer zo uitkomt.
De koelkast goed gevuld en een hoop ijsjes mee. Onder in de bakken in de dubbele bodem de overige boodschappen en natuurlijk genoeg drinken. Wat past er toch een hoop in de camper!

Rond 17.00 uur kwamen we aan op de camping, de Veenkuil bij Bant. Wat een prachtige plek.
Voor ons geen verre reis, maar mooi dichtbij. We werden allerhartelijkst ontvangen en naar onze plek gebracht. Zo’n levelsysteem is dan ideaal, met 1 druk op de knop gaan de poten uit en staan we goed. Daarna de luifel uitgedraaid een tenttapijtje uitgerold en de stoelen en tafel naar buiten, wij waren er klaar voor!

Er stonden zo ongeveer 20 campers, opa en oma’s met in totaal 32 kinderen.
Er was voor de kinderen een leuk programma het hele weekend. Kampvuur, broodjes bakken, pannenkoeken eten, waterdieren zoeken, timmeren en vlotten bouwen. En er is wat afgesprongen en gelachen op het grote springkussen.

Met z’n 7en in een 4-persoons camper
Het moet toch kunnen hadden we van te voren bedacht; 4 kinderen in het hefbed, misschien in de lengte slapen. En op het queensbed achterin kunnen er dan ook 3. Maar is dat wel zo slim?
Toch de tent maar meegenomen die je met automatische pomp zomaar binnen no time rechtop zet.
De oudste 2 heerlijk in de tent. De rest van de crew in de camper. Twee in het hefbed en drie op het queensbed.

Natuurlijk ’s avonds lekker laat naar bed, in de hoop dat ze ’s morgens niet voor zessen wakker zijn. Van te voren konden we al broodjes bestellen voor de zaterdag- en zondagmorgen en deze werden ’s morgens bij de camper afgeleverd. Koffiepot aan en lekker ontbijten met z’n allen.

Zonder stroom, dat dan weer wel. Het veld waarop wij stonden had geen elektra. Gelukkig zijn we met onze camper zelfvoorzienend. Met 3 accu’s en de zonnepanelen die goed hun best deden tussen de buien door, hadden we ruim voldoende stroom. En wat zijn we blij met de omvormer voor de waterkoker en het koffiezetapparaat. Ook verschillende mobieltjes moesten worden opgeladen. Ik wilde toch zeker wel heel wat foto’s maken.

Verstoppertje spelen in de camper
Je gelooft het niet, maar deze kinderen konden zelfs verstoppertje spelen in de camper! Wat hebben ze een lol gehad.
En ja kids, nu maar weer lekker naar buiten.

Tussendoor konden wij lekker van de zon genieten. Af en toe een schermutseling sussen, maar voor de rest hebben ze zich heel goed vermaakt. Zondagmorgen rond 13.00 uur eindigde het ‘feest-opa-en-oma-weekend’ op de Veenkuil.

Eenmaal weer thuis gekomen, alle spullen weer verzameld en in de juiste tassen gedaan. Allemaal even onder de douche en de mobiele eenheid weer opgeladen.
Dan tot slot natuurlijk een gezamenlijke afsluiting bij de Mac. Rond 19.00 uur was iedereen weer thuis.

Wij hebben een super weekend gehad! We hebben met de kinderen afgesproken dat hier toch zeker een vervolg op moet komen. Met een grote pluim voor de NKC gastvrouwen en vrijwilligers Jan en Henny en Geert en Hennie die alles goed geregeld hadden. Er was voor hun niets te veel. Hartstikke bedankt!

Hymer B 708 SL
Wat zijn wij blij met onze prachtige camper. En wat is het heerlijk om zo onze kleinkinderen een weekend mee te kunnen nemen.
Onze camper is van alle gemakken voorzien, waardoor we comfortabel kunnen camperen. Meestal staan we op een camping of ruime camperplek, maar het was ook fijn om zo een keer zonder al te veel faciliteiten te genieten. We hebben niet voor niets zonnepanelen, extra accu’s en een omvormer natuurlijk!

Opa Luuc en oma San

Familie Van Regenmortel van Integraalcampers Marknesse

Hartelijk welkom!

Aangenaam, wij zijn Luciën, Sandra, Chantal en Léon van Regenmortel van Integraalcampers Marknesse: al 20 jaar uw HYMER adres. De aankoop van uw camper is een waardevolle reis waarbij u persoonlijke en intensieve begeleiding verdient. Wij helpen u hier graag bij!

Mogen wij u binnenkort persoonlijk ontmoeten?

Lees meer over ons
Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct