fbpx

Twintig campers op tijdelijke camperplaats Marknesse

Marknesse – Dit weekend kampeerden zo’n 20 campers op de tijdelijke camperplaats bij Integraalcampers Marknesse. Dit speciaal ter gelegenheid van het 20 jarig bestaan van het Hymeradres in Marknesse.

‘Een bijzonder gezicht al die Hymers voor de deur!’ aldus Luciën van Regenmortel. De camperaars kwamen vrijdagmiddag aan en namen een goed gevulde goodiebag met streekproducten in ontvangst. Vrijdagavond werden uitgebreid campertips uitgewisseld onder het genot van een drankje. Zaterdagochtend zorgde Bakkerij Hendrik Schaap uit Marknesse voor verse broodjes en werden er campers gewassen door het team van Integraalcampers Marknesse. Luciën: ‘Geweldig om ook andere ondernemers in de regio hierbij te kunnen betrekken.’

Ontdekkingstocht

Zaterdagmiddag gingen de camperaars er op uit om de Noordoostpolder te ontdekken en werden ze door de familie Van Regenmortel getrakteerd op koffie met gebak bij De Orchideeënhoeve, Het Proeflab// of Restaurant Schokland. ‘Wat zijn wij in de watten gelegd, overal was aan gedacht, super!!’ aldus één van de gasten.

Zaterdagavond werd er feest gevierd samen met andere genodigden. Zondagochtend werden de gasten nogmaals verwend met verse broodjes en keerden ze weer huiswaarts. Een aantal reacties van camperaars: ‘Wat een prachtig en goedverzorgd weekend, we hebben in alle opzichten genoten!’, ‘De regen heeft ons humeur niet kunnen bederven, jullie hebben iedereen een geweldig weekend bezorgd, 1000x hulde!’ en ‘Wat een leuk en gezellig weekend, geweldig georganiseerd.’

Familie Van Regenmortel van Integraalcampers Marknesse

Hartelijk welkom!

Aangenaam, wij zijn Luciën, Sandra, Chantal en Léon van Regenmortel van Integraalcampers Marknesse: al 20 jaar uw HYMER adres. De aankoop van uw camper is een waardevolle reis waarbij u persoonlijke en intensieve begeleiding verdient. Wij helpen u hier graag bij!

Mogen wij u binnenkort persoonlijk ontmoeten?

Lees meer over ons
Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct