fbpx

Klanten vertellen

Via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem Google Reviews kunnen klanten aangeven wat ze vinden van de service van Integraalcampers Marknesse.

Henri Dolfing
25-06-2020
Integraalcampers Marknesse

We waren gericht op zoek naar een camper met een bepaalde indeling. Via Google kwamen we (ook) terecht bij IntegraalCampers Marknesse: ze hadden 2 campers met de gewenste indeling staan. Binnen 10 minuten waren we er uit: deze wordt het. Na er een paar nachten over te hebben geslapen de knoop definitief doorgehad en de camper gekocht. Zeer persoonlijk contact, eerlijke en volledige voorlichting en een Hymerkenner! Vragen via de mail worden vlot beantwoord. En ..lekkere koffie met heerlijke koek Zeker een aanrader!

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dank jullie wel voor de complimenten :-)! We wensen jullie heel veel plezier met jullie camper.

Nico Kranenburg
23-06-2020
Integraalcampers Marknesse

Een echt vriendelijk familiebedrijf dat zijn best doet om een camper te verkopen, er staan vele mooie campers van het merk Hymer. Wij hebben een prachtige B 678 gekocht die ons prima bevalt. In de garantie zijn nog enkele zaken in orde gemaakt waaruit blijkt dat de service dik in orde is.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dank voor deze mooie woorden :-) We wensen jullie heel veel camperplezier toe!

Rob Kossen
19-04-2020
Integraalcampers Marknesse

Dit bedrijf kan ik zeer aanbevelen. 10 jaar geleden hier onze eerste camper gekocht en recent een nieuwe(re) camper gekocht. Inmiddels was het bedrijf overgenomen door Luciën, Sandra en Leon maar de service is helemaal top. Ook de aftersales is prima in orde. Garantiedingetjes werden na maanden nog zonder enige discussie perfect verholpen. Onze volgende camper zal zonder enige twijfel ook hier vandaan komen. Fam. Van Regenmortel ga vooral zo door!

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank voor deze mooie woorden :-)

Ano Niem
16-04-2020
Integraalcampers Marknesse

Wij hebben hier onze 1e camper gekocht, we zijn ontzettend gastvrij ontvangen en geholpen met alles. Zeker een aanrader!

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dank jullie wel :-) Heel veel plezier met jullie camper!

L Weideman
06-03-2020
Integraalcampers Marknesse

Direct bij ons eerste bezoek, hadden we al een goed gevoel over het bedrijf en de eigenaren. De ontvangst was warm en hartelijk. De camper die we vervolgens gekocht hebben, is aan onze wensen aangepast en bij aflevering deskundig en volledig uitgelegd, ook heel plezierig om met Léon (de zoon) nog wat technische zaken door te praten, waarbij zijn grote technische kennis opvalt. Kortom een fijne camper en een prima bedrijf.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Heel fijn om te horen :-) Heel veel plezier en mooie reizen met jullie camper!

Beoordelingen 46 - 50 van 50
<< < ... 2 3 4 5 6
div Bel ons direct Bel ons direct