fbpx

Klanten vertellen

Via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem Google Reviews kunnen klanten aangeven wat ze vinden van de service van Integraalcampers Marknesse.

Ineke de vreede
28-09-2020
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Jan Bosman
25-09-2020
Integraalcampers Marknesse

Ruim 2 weken geleden hebben wij onze Hymer opgehaald, na inruil vorige Hymer. Wij zijn direct op pad gegaan om alles uit te testen. Ontdekte enkele kleine gebreken, contact gezocht en zonder problemen is er een afspraak gemaakt voor herstel. Wij hebben het volste vertrouwen in Integraalcampers Marknesse.. Zeer toegankelijke omgang met Luciën en Sandra en hun deskundige zoon Léon Jan & Pia

Ellen Van Tol
16-09-2020
Integraalcampers Marknesse

Super goed bedrijf, erg vriendelijke mensen heel vriendelijk ontvangen goede service 👍

S Bleeker
14-09-2020
Integraalcampers Marknesse

Keurig en meteen gesprek

Geert Arends
31-08-2020
Integraalcampers Marknesse

Tijdens de terug reis van onze 3 weken durende rondreis door Scandinavië, kwamen we er achter dat onze 3 jaar oude camper het toch net niet was. Dus besloten we op zoek te gaan naar een andere. Zo stranden we op de laatste dag in Marknesse, waar we gingen kijken naar de Hymer campers. Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen! Uiteindelijk viel ons oog op de bmc i 690. Een geweldige camper en na ook nog een proefritje te hebben gemaakt, konden we er geen afscheid meer van nemen. We besloten tot koop over te gaan. En yesssss!!!!, vier dagen erna konden we hem al gaan ophalen. Na 4 slapeloze nachten 😂 , werden we een tweede keer hartelijk ontvangen. De aflevering werd dan ook een echt feestje. Na een uitgebreide rondleiding met uitleg door de camper werden we verrast met verschillende cadeautjes en een prachtig boeket bloemen. Het was een ware vip behandeling . Dit in tegenstelling tot de aflevering van onze vorige camper (bij een ander bedrijf). Dus team intergraal campers Marknesse : Een dikke tien!!!!! Geert en Nathalie uit kerkrade (limburg)

Koen Minnema
22-08-2020
Integraalcampers Marknesse

De eigenaren zijn vriendelijk. Bereid om advies te geven, maar niet opdringerig aanwezig. Er staat een mooie collectie integraalcampers. Het bedrijf ziet er bovengemiddeld netjes uit.

B.J.C. aan de Stegge
30-07-2020
Integraalcampers Marknesse

We zijn zeer prettig geholpen door Lucien en Sandra.en Leon Ze hebben een mooie collectie jonge campers staan . We hebben een camper gekocht en na de aankoop hebben wij door Leon hun zoon een zeer uitgebreide uitleg gekregen hetgeen wij als zeer prettig hebben ervaren. Tijdens onze eerste trip hadden wij nog enkele vragen die elke uitstekend via de mail of telefonisch beantwoord zijn. Kortom Top Familiebedrijf.

Ron Van Barneveld
25-07-2020
Integraalcampers Marknesse

Heel vakkundig voorgelicht, uitstekend geholpen. Zeker even gaan kijken😁

kenter kenter
20-07-2020
Integraalcampers Marknesse

Half maart hebben wij een camper gekocht in Marknesse, we zijn daar vriendelijk en professioneel geholpen! Er waren een paar ongemakken bij de camper maar die zijn vlot, zelfs nog even na de verstreken garantie termijn meer dan keurig gemaakt. Wij zijn zeer tevreden en raden Integraalcampers Marknesse zeker aan.

Jan R. Stam
20-07-2020
Integraalcampers Marknesse

Wij zijn op de dolle pof naar Marknesse gereden en niet met de verwachting al een camper te kopen. Ruim een uur later waren we de trotser bezitter van een prachtige Hymer/Mercedes Benz van amper 1 jaar oud. Het gevoel was direct goed en over en weer vertrouwen om snel zaken doen.

Beoordelingen 91 - 99 van 100
Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct