fbpx

Klanten vertellen

Via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem Google Reviews kunnen klanten aangeven wat ze vinden van de service van Integraalcampers Marknesse.

Maikel de Haas
21-12-2021
Integraalcampers Marknesse

Erg vriendelijke ontvangen en alle ruimte om vragen te stellen. Hebben hier ook onze camper gekocht afgelopen zaterdag en wordt over 4 weken afgeleverd. Men denkt goed mee en staan achter hun product. Geven je ook vertrouwen over de gemaakte afspraken.21/11/21 5 sterren update: Inmiddels hebben we onze camper op de oprit staan. Alle beloftes zijn meer dan waar gemaakt. Als je het over klantvriendelijkheid en service hebt dan ben je bij Integraal Campers Marknesse op de juiste plek. Wat een fijn familiebedrijf en betrokkenheid. We gaan met oud en nieuw onze camper uitvoerig testen. Weet dat de kachel het al wel goed doet😏👍🏼

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dank jullie wel voor jullie review :-) Nog even wachten en dan kan het genieten beginnen!

Harry van lottum
16-12-2021
Integraalcampers Marknesse

Wij hebben een Hymer bij IM gekocht. Zijn zeer tevreden over onze aankoop , maar tevens de begeleiding van dit bedrijf. Ook achteraf na onze vakantie in Spanje bleken enkele kleine dingen niet helemaal te werken. Alles tot onze tevredenheid goed opgelost, super. Bedankt fam Regenmortel. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden tot koop van een camper.

eke van den berg
14-12-2021
Integraalcampers Marknesse

Wij zijn in alle opzichten zeer enthousiast over dit camperbedrijf in Marknesse!!De familie Regenmortel blinkt uit in : - klantgerichtheid - vakkundigheid - betrouwbaarheidEr heerst een prettige, ongedwongen sfeer…. Er is tijd en persoonlijke aandacht voor de klant.. Vijf sterren dus!!Jan Doetjes en Eke van den Berg

Geert Hofman
06-12-2021
Integraalcampers Marknesse

Daar wordt een mens toch blij van!Wat een enthousiast, ongedwongen maar ook zeer professioneel familiebedrijf is Integraalcampers Marknesse van de familie Regenmortel. In de zoektocht naar dé ideale jong gebruikte camper hadden we al vele camperbedrijven gezien. Toen we enige maanden geleden kennis maakten met dit bedrijf werd ons direct duidelijk: Hier houdt de service niet op zodra de koop gesloten is. En dat bleek ook. Er werd uitgebreid meegedacht met de beste oplossing voor het vervoeren van onze surfplanken. De familie bleek niet alleen kennis van campers te hebben maar ook van metaalconstructies en lakafwerking. Na flink wat met elkaar passen en meten met de meegebrachte surfplanken werd een tekening gemaakt voor een op maat gemaakte surfimperiaal van op kleur gepoedercoat aluminium. Inmiddels is deze geplaatst en zijn ook wat kleine puntjes die we bij het eerste gebruik nog tegenkwamen uitstekend opgelost. Denken in oplossingen staat hoog in het vaandel en niet onvermeld mag blijven: ook de monteur is niet tevreden met een hap-snap oplossing: het moet netjes en goed! Goede kennis van de camper(techniek) maar ook van de markt van schaarse mooie jonggebruikte campers (vaak van de eerste eigenaren) maakt dat hun aanbod een bezoek meer dan waard is. De plezierige ontvangst en geweldige service ervaar je dan vanzelf!

Esther Van Balkom
05-11-2021
Integraalcampers Marknesse

in 1 woord geweldig fijne mensen nemen tijd voor je en niks is teveel gevraagd je kunt op je gemak de campers goed bekijken en met een bakje koffie aan de "familie tafel"(want zo voelt het ook)wordt alles besproken wij zijn voorlopig voorzien omdat we een hele mooie jonge hymer gekocht hebben waar we lang mee vooruit kunnen een aanrader TOP

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Wat fijn te horen dat het ook echt voelt als een familietafel, Welkom bij de familie ;-)!

Riny Oosthoek
05-11-2021
Integraalcampers Marknesse

Marknesse Campers is een onderneming die voelt wat de klant nodig heeft en wil. De service is uitstekend en de afspraken die we hebben gemaakt zijn voor onze volle tevredenheid nagekomen. ook zijn de kleine zaken die nog moesten worden opgelost professioneel en vakkundig verholpen.De Camper is top en we hopen er nog lang vele en veilige vakantie kilometers mee te kunnen ervaren.Familie van de Regenmortel bedankt voor de topservice.Jenny en Riny Oosthoek

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank voor jullie mooie woorden :-) We wensen jullie heel veel camperplezier toe!

Martin Bonda
04-11-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Dank jullie wel voor het achterlaten van de sterren!

Frank Siebbeles
04-11-2021
Integraalcampers Marknesse

Deze klant heeft Integraalcampers Marknesse wel beoordeeld, maar heeft geen reactie achter gelaten.

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank voor jullie sterren!

Greetje Berghuis
25-10-2021
Integraalcampers Marknesse

Nu we met vervroegd pensioen gaan, wilden we onze wens, een camper kopen, uitvoeren. We hadden ons al regelmatig georiënteerd, ook door onze camper vrienden, en zijn op zoek gegaan. Via de site kwamen we bij Integraal campers in Marknesse terecht, ze hadden een camper op de site staan die aan onze wensen voldeed. Na een hartelijk ontvangst, mochten we de camper in alle rust bekijken en kregen we goede informatie over de camper. Toevallig kwam er een camper binnen die nog niet op de site stond, die helemaal aan onze wensen voldeed. Luciën heeft ons perfect begeleid, wat voor beginnende campers nodig was. Aantal dagen later hebben we de camper opgehaald, nadat we in alle rust, uitgebreid werden geïnformeerd over het gebruik van de camper en dat onder het genot van een heerlijk kopje koffie met koek. Kan Integraal campers echt aanraden om eens langs te gaan. Fam.Berghuis

Reactie van Integraalcampers Marknesse
Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring :-) Geniet van jullie prachtige camper!

Beoordelingen 1 - 9 van 50
1 2 3 4 5 ... > >>
div Bel ons direct Bel ons direct