fbpx

Integraalcampers Marknesse sponsor jeugdvoetbal SVM

Marknesse – Integraal Campers Marknesse wordt hoofdsponsor van de afdeling jeugdvoetbal van SVM in het dorp. Ook sponsort het bedrijf de shirts en trainingspakken van dames 1.

Dirk Jager en Nathan Rommens waren namens S.V.M aanwezig om het contract te ondertekenen. Sandra van Regenmortel ondertekende het contract namens Integraal Campers Marknesse dit onder toezicht van Lucien van Regenmortel en zoon Leon.


Sinds vorige week vrijdag zijn wij hoofdsponsor van de jeugd en shirtsponsor van de dames van de voetbalvereniging SVM

We vinden het mooi om op deze manier bij te kunnen dragen aan de sport in ons eigen dorp!

Stukje uit de SluisPuntNL:
“Tussen de glimmende campers van Integraalcampers Marknesse en onder het genot van koffie met gebak vond er vrijdag 26 juni een bijzonder moment voor SVM plaats. Integraalcampers Marknesse wordt hoofdsponsor van de afdeling jeugdvoetbal voor zowel meisjes en jongens. Ook zal deze sponsor de shirts en de trainingspakken van dames 1 sponsoren.
Het doel is om het jeugdplan naar een hoger niveau te tillen. Het vrouwenvoetbal is op het moment erg populair in Marknesse, er komen zelfs dames uit Emmeloord in Marknesse voetballen.
Dirk Jager en Nathan Rommens waren namens SVM aanwezig om het contract te ondertekenen. Sandra van Regenmortel ondertekende het contract namens Integraalcampers Marknesse dit onder toezicht van Lucien van Regenmortel en zoon Leon. De heren van SVM waren blij dat ook deze sponsor wat voor de sport wil doen want we moeten met zijn allen van jong tot oud in beweging blijven. Samen zijn we SVM”

Integraalcampers Marknesse sponsor SVM Integraalcampers Marknesse sponsor SVM
Familie Van Regenmortel van Integraalcampers Marknesse

Hartelijk welkom!

Aangenaam, wij zijn Luciën, Sandra, Chantal en Léon van Regenmortel van Integraalcampers Marknesse: al 20 jaar uw HYMER adres. De aankoop van uw camper is een waardevolle reis waarbij u persoonlijke en intensieve begeleiding verdient. Wij helpen u hier graag bij!

Mogen wij u binnenkort persoonlijk ontmoeten?

Lees meer over ons
Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct