fbpx

Geniet een weekend van de vrijheid en luxe van een camper!

Heerlijk fietsen in de bossen, lange strandwandelingen langs de kust, de rust van het platte land of de gezelligheid van de stad.

Met een camper kan het allemaal!
De vrijheid om te gaan waar u wilt en de staan zolang je wilt, dat is toch luxe?

Speciaal voor het dorpsfeest bieden we je de mogelijkheid dit te ervaren.

Een weekend lang genieten en ontdekken.

Je gaat op pad met een Bürstner Nexxo T 685

Deze half-integraalcamper is onder andere voorzien van:
• Een 2 persoons Queensbed achterin
• Aparte douche- en toiletruimte
• Hoekkeuken met 3-pits gasfornuis en grote koelkast
• Ruime zit
• Voldoende opbergruimte
• Fietsendrager voor 2 fietsen

Inclusief inventaris onder andere:
• Borden, bestek, pannen en dergelijke
• 2 Stoelen en een tafel om lekker buiten te zitten
• Een stroomhaspel en toiletvloeistof
• Volle tank diesel en volle gasfles

Zelf dien je te zorgen voor beddengoed, handdoeken, boodschappen en dergelijke

Algemene voorwaarden

Artikel 1 – Bestuurder
De bestuurder van de camper is minimaal 25 jaar en minimaal 3 jaar in het bezit van een geldig, Nederlands rijbewijs (rijbewijs B is voldoende). Dit geldt ook voor de overige bestuurders, die in de huurovereenkomst vermeld moeten staan. Buitenlanders zijn in het bezit van een geldig, internationaal rijbewijs.

Artikel 2 – Overeenkomst
Bij het ophalen van de camper dienen deze algemene voorwaarden bekend te zijn en getekend te worden. Bij in gebreke blijven van de verplichtingen van de huurder, heeft verhuurder het recht de huurovereenkomst te beëindigen, zonder tussenkomst van de rechter. Dit geldt eveneens, wanneer de gedragingen van de verhuurder hiertoe aanleiding zouden geven.

Artikel 3 – Gereden kilometers
Alle kilometers vrij.

Artikel 4 – Verzekering en eigen risico
De camper is WA en allrisk verzekerd. Dat wil zeggen dat schade aan anderen en schade aan de camper zelf verzekerd zijn. Het deel dat voor jouw rekening komt, het eigen risico, bedraagt € 1.000 per gebeurtenis. Voor schades boven 2 meter bedraagt dit eigen risico € 1.500. Dit is overigens te verzekeren. Je kunt hiervoor terecht bij o.a. Allianz Verzekeringen.

Artikel 5 – Reparaties en schade
Ondanks onze goede zorg en onderhoud, kan er toch iets gebeuren tijdens je vakantie. Schade, ontstaan tijdens de huurperiode, dien je z.s.m. per mail ([email protected]) of whatsapp (06 21 50 83 60) met foto’s naar ons te sturen. Zo kunnen wij tijdig nieuwe onderdelen bestellen of andere voorbereidingen treffen. Deze schades zullen door ons hersteld worden en met de borg worden verrekend. Bij schade waarbij derden betrokken zijn, is het verplicht een Europees Schadeformulier in te vullen en eventueel (indien nodig) een politierapport te laten opmaken.

Artikel 6 – Wintersport, festivals, huisdieren
Het is verboden om met de gehuurde camper op wintersport te gaan. Uiteraard mag wel op doorreis door wintersportgebieden worden gereden, op weg naar de vakantiebestemming. Daarnaast is het verboden om festivals te bezoeken. Het is ook niet toegestaan huisdieren in het voertuig mee te nemen.

Artikel 7 – Bestemmingen
Alle landen, vermeld op de groene kaart, mogen met de camper bezocht worden, met uitzondering van landen waar op het moment van vertrek, code rood geldt. Dit staat los van de eventuele reisadviezen die gelden i.v.m. corona-maatregelen.

Artikel 8 – Gebruik camper
De huurder wordt geacht met de camper om te gaan “zoals een goed huisvader betaamt”. Je krijgt een volledig ingerichte camper mee, die voorzien is van alle gemakken. Schoon, met een volle tank diesel en met een complete inventaris. Zo willen we hem ook graag terugkrijgen. Bij terugkomst gaan we ervan uit dat de camper van binnen is schoongemaakt, het toilet geledigd is, de koelkast schoon is en het vuile water geloosd is.

Verder mag het voertuig niet gebruikt worden voor rijles, vervoeren van personen tegen betaling, het deelnemen aan wedstrijden en dus alleen voor kampeerdoeleinden. Huurder zorgt ervoor dat de maximale belading niet meer bedraagt dan 3500 kg totaalgewicht. De door ons geleverde camper weegt, compleet met de bijgeleverde extra’s 3050 kg, zodat de belading niet meer mag bedragen dan 450 kg. Bij eventuele ongevallen kan dit vergaande gevolgen hebben!!!

Artikel 9 – Huurperiode, wissel-dag, thuis afleveren
De huurperiode loopt van vrijdag 15.00 uur tot maandag 15.00 uur. Eventueel kunnen wij de camper bij je thuis afleveren en ook weer ophalen, binnen een straal van 15 km van Marknesse.

Artikel 10 – Borg
Wij vragen € 250,- borg, deze kun je bij het ophalen van de camper voldoen.
Na inlevering van de schone camper en bij geen schade of overig, betalen wij deze borgsom terug.

Artikel 11 – Annulering
Annulering dient per mail te gebeuren. Aangezien de verhuur van deze camper via de veiling is verlopen, kunnen we geen geld terug geven. Ook is het niet mogelijk een andere periode te kiezen.

Artikel 12 – Rijden met de camper
Hou er rekening mee dat de camper erg lang en breed is en maak ruime bochten, vermijd smalle straatjes en laat met manoeuvreren ALTIJD iemand meekijken, zeker als je achteruit rijdt, ondanks dat de camper een achteruitrijcamera heeft. De camper is ook bijna 3 meter hoog, waardoor een tak of boom snel geraakt wordt. Een laag viaduct of bruggetje is ook snel geraakt. Dit zijn hele dure reparaties om uit te voeren. Dus wees voorzichtig en doe rustig aan, je bent immers op vakantie. Verder rijdt de camper als een luxe auto en wij zullen je alles goed uitleggen voordat je op pad gaat. Bagage wordt goed vastgemaakt en losse voorwerpen mogen niet vervoerd worden.

Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct