fbpx

Campers niet aan te slepen door coronacrisis

De vraag naar campers is door de coronacrisis enorm toegenomen, meldt Lucien van Regenmortel, eigenaar van Integraalcampers Marknesse. Door de coronacrisis vieren er dit jaar meer mensen vakantie in eigen land. De camper is daardoor in trek.

Vooral voor mensen op leeftijd of mensen die tot een risicogroep behoren, biedt de camper uitkomst. Je hoeft geen gebruik te maken van gezamenlijke sanitaire voorzieningen en loopt daardoor minder kans om besmet te raken met het virus; in de camper heb je je eigen toilet en douche.

De campers vliegen de laatste twee maanden de deur uit. Van Regenmortel heeft zo’n 20 campers meer verkocht als in dezelfde periode vorig jaar. Dat is een stijging van 75 procent.

Fabrieken lagen stil

Het is voor de camperverkoper nog nauwelijks bij te houden. Het is moeilijk om genoeg campers te vinden om de showroom gevuld te houden. De fabrieken hebben door het virus stilgelegen, waardoor er minder ‘nieuw’ aanbod is.

Familiebedrijf

Van Regenmortel nam het bedrijf twee jaar geleden over. Het is een familiebedrijf, hij runt het met zijn vrouw en zoon en ook zijn dochter helpt waar nodig. De liefde voor campers was er al. Het stel ging er al vele vakanties mee op pad. Ook deze zomer was dat het plan, maar door de drukte schiet het er voor de Van Regenmortels zelf bij in.

 

Bekijk ons totale aanbod
Familie Van Regenmortel van Integraalcampers Marknesse

Hartelijk welkom!

Aangenaam, wij zijn Luciën, Sandra, Chantal en Léon van Regenmortel van Integraalcampers Marknesse: al 20 jaar uw HYMER adres. De aankoop van uw camper is een waardevolle reis waarbij u persoonlijke en intensieve begeleiding verdient. Wij helpen u hier graag bij!

Mogen wij u binnenkort persoonlijk ontmoeten?

Lees meer over ons
div Bel ons direct Bel ons direct