fbpx

Optimaliseer uw Campercomfort:

Slimme camper accessoires voor ultieme vrijheid

Reizen met een camper biedt een unieke vrijheid en flexibiliteit. Waar de een geniet van de luxe op een camping of comfortabele camperplaats, verkent de ander de natuur en kiest voornamelijk voor vrij kamperen. De toevoeging van specifieke camper accessoires kunnen het reizen met uw camper comfortabeler en efficiënter maken of zijn soms noodzakelijk om bijvoorbeeld in stroom te voorzien. Bij Integraalcampers Marknesse begrijpen we de waarde van deze camper accessoires en bieden we deskundig advies en montage om uw camperervaring te verbeteren.

Zonnepanelen: Duurzame energie voor onderweg

Zonnepanelen zijn een duurzame accessoire voor uw camper, waardoor u onafhankelijker wordt van externe stroomvoorzieningen. Ze vangen zonne-energie op en zetten dit om in elektriciteit, deze elektriciteit wordt opgeslagen in de boordaccu. Zo bent u onderweg voorzien van elektriciteit voor onder andere uw verlichting. De zonnepanelen die wij gebruiken wekken niet alleen elektriciteit op wanneer de zon schijnt, maar gebruiken ook het daglicht om energie op te wekken.

Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft is afhankelijk van:
• Hoelang wilt u vrij staan (dus niet aan de stroom)?
• Hoeveel verbruikt u; welke apparaten wilt u gebruiken?
• Hoeveel opslagcapaciteit heeft u; hoeveel boordaccu’s u heeft of wilt u?

Zonnepanelen camper Vrij kamperen

Dakairco: Comfortabel reizen in alle seizoenen

Een dakairco zorgt voor een aangename temperatuur in uw camper, ongeacht de weersomstandigheden buiten. Het biedt een heerlijke verkoeling tijdens warme zomerdagen. Zeker wanneer de buitentemperaturen flink oplopen, kan een dakairco de temperatuur in de gehele camper aangenaam houden. De meeste dakairco’s kunnen ook als verwarming dienen bij koudere dagen. Door te verwarmen met de airco bespaart u op de gasflessen, maar geniet u wel van de warmte.

Hymer camper

Lithiumaccu's: Betrouwbare energieopslag

Met lithiumaccu’s als energieopslag kunt u langer off-grid blijven zonder u zorgen te maken over  gebrek aan stroom. Zeker in combinatie met zonnepanelen staan lithiumaccu’s garant voor een betrouwbare energievoorziening. Daarnaast zijn ze lichter, hebben ze een grotere capaciteit en gaan langer mee dan traditionele AGM accu’s, waardoor ze ideaal zijn voor langere reizen. In onze werkplaats werken wij met het topmerk SuperB. Deze lithiumaccu’s zijn er in verschillende formaten, voor verschillende doeleinden en wensen.

Omvormer: Voor Duurzame Energieomzetting

Een omvormer in uw camper zorgt ervoor dat u altijd voorzien bent van 230V stroom, ook wanneer u niet aan de walstroom staat. Wanneer u onderweg bent en dus niet aan de stroom staat, werkt alles in de camper op 12V. Zodra u de camper aan de stroom zet, heeft u op alle stopcontacten 230V en kunt u bijvoorbeeld uw koffiezetapparaat en andere apparaten die 230V nodig hebben gebruiken. Een omvormer zet de 12V stroom om naar 230V, zodat u elektrische apparaten kunt gebruiken terwijl u onderweg bent, zonder afhankelijk te zijn van externe stroombronnen. Wij monteren omvormers met verschillende capaciteiten, uitgedrukt in wattage, afhankelijk van wat u wilt gebruiken. We installeren de omvormer meestal op alle stopcontacten, zodat alle stopcontacten 230V hebben via de omvormer.

Lithiumaccu camper Omvormer camper

LPG-Systeem: Efficiënte energiebron voor koken en verwarming

Een LPG-systeem biedt een handige energiebron voor koken en verwarming in je camper. De LPG flessen komen in plaats van de gebruikelijke gasflessen en zijn door middel van een buitenvulaansluiting eenvoudig (bij) te vullen. Voordeel is dat u nooit meer met (half lege) gasflessen hoeft te slepen.

Levelsysteem: Stabiliteit en gemak

Een levelsysteem zorgt voor een stabiele positie van de camper op elke ondergrond. Met één druk op de knop zet het systeem uw camper waterpas. Zo hoeft u nooit meer uit bed te rollen of te klooien met oprijblokken. Het maakt het niet alleen eenvoudiger om de camper waterpas te zetten, maar biedt ook comfort tijdens het verblijf. Het zorgt ervoor dat u veel stabieler staat en de camper minder wiebelt tijdens het lopen in de camper. Een levelsysteem is een waardevaste upgrade van uw camper, eenmaal hieraan gewend dan wilt u niet meer zonder!

Keramische Coating: Bescherming en langdurige glans

Een keramische coating biedt niet alleen een glanzende uitstraling aan uw camper, maar beschermt ook tegen vuil, UV-straling en weersinvloeden. Bijkomend voordeel is dat schoonmaken een makkie wordt, omdat vuil niet of nauwelijks de mogelijkheid krijgt om zich aan de lak te hechten. Niet direct een camper accessoire, maar wel een hele mooie en duurzame bescherming van uw camper!

Meer informatie over keramische coating leest u hier.

Levelsysteem camper Maxxfan

Maxxfan, Buitendouche, Stofzuiger: Praktische functionaliteiten

Een Maxxfan zorgt voor goede ventilatie en luchtstroom in de camper en geeft verkoeling tijdens warme dagen. Een Maxxfan kan de lucht zowel van binnen naar buiten, als van buiten naar binnen blazen. Zo kunt u koele buitenlucht naar binnen laten blazen wanneer het warm is in de camper, maar ook de warme lucht of kooklucht naar buiten laten blazen.
Wilt u weten wat de voor- en nadelen van een Maxxfan ten opzichte van een dakairco zijn? En hierin de beste oplossing is voor u? Lees er hier alles over!

Een buitendouche biedt het gemak van het snel en eenvoudig afspoelen na avonturen in de natuur. Vaak wordt deze in de garage geplaatst en is ook aangesloten op het warme water.

Een ingebouwde stofzuiger aan boord biedt een stukje gemak en luxe onderweg. Door middel van de lange slang kan heel handig de gehele camper worden ontdaan van stof, kruimels en vuil.

Fietsenrek camper

Andere accessoires

Daarnaast zijn er nog vele andere camper accessoires die het camperen makkelijker, comfortabeler of praktischer maken:

• Zo zijn er verschillende mogelijkheden om uw fietsen mee te nemen. Van systemen die in de garage gemonteerd kunnen worden; een eenvoudig fietsenrek of fietsenslede, waarmee u uw fietsen makkelijk naar binnen kunt schuiven, tot (elektrische) fietsenrekken achterop de camper.

• Een BBQ aansluiting, waarmee u door middel van een buitenaansluiting uw barbecue eenvoudig aansluit op uw gasflessen.

• Diverse vormen van beveiliging van uw camper en spullen, zoals een BearLock, extra sloten, een kluis of alarm. Voor uw eigen veiligheid en gemoedsrust of omdat de verzekering deze eisen stelt aan uw camper monteren wij verschillende soorten van beveiliging.

• Een waterfilter waarmee het water in uw camper gefilterd wordt en langer fris blijft.

• Een schotel en/of televisie om niets van uw favoriete programma’s te hoeven missen wanneer u op reis bent.

• Navigatie en/of DAB radio systemen.

• Een luifel om heerlijk onder te zitten.

• Een trekhaak om bijvoorbeeld een fietsenrek, aanhangertje of autootje mee te kunnen nemen.

• Een gasalarm dat u alarmeerd wanneer de concentratie gassen te hoog wordt in de camper.

• Extra stopcontacten of USB aansluitingen.

• DuoControl op de gasflessen

• …

Wat zijn uw wensen?

Bij Integraalcampers Marknesse bieden we niet alleen hoogwaardige camper accessoires van gerenommeerde merken, maar ook een professionele montageservice voor deze voorzieningen. Onze gespecialiseerde werkplaats is uitgerust om deze accessoires efficiënt en vakkundig te installeren, waardoor u kunt genieten van een optimale camperervaring.

Heeft u andere wensen? Of wilt u weten welke accessoires bij uw reiswensen passen?
We begrijpen dat elke reiziger verschillende behoeften heeft. Daarom bieden we deskundig advies om de juiste accessoires te kiezen die aansluiten bij uw specifieke reisstijl en wensen.

Met de toevoeging van deze accessoires en onze installatiediensten streven we ernaar om uw camperervaring te optimaliseren en uw reiscomfort te vergroten, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw reizen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze accessoires en montagemogelijkheden.

Via mail: [email protected]
Of telefoon: 0527 305030

Neem contact met ons op
Familie Van Regenmortel van Integraalcampers Marknesse

Hartelijk welkom!

Aangenaam, wij zijn Luciën, Sandra, Chantal en Léon van Regenmortel van Integraalcampers Marknesse: al 20 jaar uw HYMER adres. De aankoop van uw camper is een waardevolle reis waarbij u persoonlijke en intensieve begeleiding verdient. Wij helpen u hier graag bij!

Mogen wij u binnenkort persoonlijk ontmoeten?

Lees meer over ons
Persoonlijke 24/7 helpdesk
div Bel ons direct Bel ons direct